Războiul politrucilor şi corupţilor cu românii care îşi doresc o ţară normală

Urmaresc foarte atent comentariile dumneavoastră de pe Facebook şi văd cum creşte revolta. Mă gândesc la votul din Parlament şi la discursurile lui Ponta, Tăriceanu şi asociaţii din gaşca asta atât de putred de coruptă.

Pur si simplu oamenii aceştia nu mai realizează cât de mult se înşeală în privinţa stării de spirit a publicului. Astăzi, în Parlament, parcă erau niste ceauseşti care nu pricepeau cum au jignit, siderat, scârbit, revoltat o ţară întreagă în ultimii ani, chiar dezamagit pentru acea parte a publicului care a crezut cândva  în aceşti politicieni.

Protest Piata Universitatii, 11 iunie 2015

Protest Piata Universitatii, 11 iunie 2015

Cred că va avea o mare surpriză în viitorul apropiat aceasta putere coruptă până în măduva oaselor, care face eforturi uriaşe pentru a propaga minciuni sfruntate, crezând că astfel va mai putea să păcălească publicul.

Aţi avea un şoc dacă aţi vedea mecanismele comunistoide cu care acţionează puterea coruptă, inclusiv pentru a pune presiune pe ziariştii care o critică, pentru a-i îndeparta pe cei care o incomodează, pentru a decredibiliza sau marginaliza pe cei care nu acceptă să-i facă jocurile murdare.

E prea mare revolta şi înclin să că strada va da jos, în cele din urmă, această gaşcă de hoţi care ne-a înhăţat ţara şi se ascunde de lege după imunităţi, funcţii şi poziţii politice importante.

ponta.j2f6n71rxt

Este un război al politrucilor şi corupţilor din clasa politică şi a hoţilor cu care ei sunt înhăitaţi împotriva oamenilor cinstiţi şi celor profesionişti din toate domeniile.

Din toate domeniile au fost nevoiţi să emigreze profesionişti pentru că nu au mai avut loc de incompetenţii impuşi de partide sau de hotii care au parazitat aproape tot în ţara asta prin intermediul partidelor.

Profesori buni au plecat pentru că nu au mai suportat directorii imbecili numiţi în sediile partidelor.

Medicii buni au plecat goniţi de şefii de spitale puşi pe funcţii după placul baronilor locali şi pentru că mafia a furat atât de mult din taxele noastre încât pentru doctori au mai rămas doar salarii mizerabile.

Senatul a votat pentru a-l proteja pe Dan Sova

Senatul a votat pentru a-l proteja pe Dan Sova

Au mai plecat medicii şi pentru că erau aici forţaţi să lucreze în condiţii crunte, în spitale din care fac profit copios tot felul de firme de partid şi de casă.

Afaceri bune și oneste au fost distruse pentru că aşa au vrut ”oamenii de afaceri” concurenţi protejaţi de politicienii care îşi luau şpagă.

Sute de mii de locuri de muncă în alte zone pe care le controla statul la Revoluţie au dispărut tot pentru că ei au vrut să fure şi să se îmbogatească. În presă s-a ajuns să se practice jurnalismul cu frică numai şi numai pentru că au ei de manipulat, de bagat gunoiul sub preş, de intimidat sperând că aşa nu vor ajunge să plătească pentru tot ce au făcut.

//

Ponta s-a dus sa se vadă cu Putin de capul lui. Nu a discutat cu Presedintia. Multa lume s-a intrebat daca nu cumva e o…

Posted by Mălin Bot, pagina publică on Saturday, June 13, 2015

Aproape că nu există domeniu care să nu fie afectat de cancerul pe care politrucii şi hoţii din politica l-au provocat în societate alături de tot felul de cozi de topor.

Procurorul Uncheşelu, un profesionist în domeniul lui, e călcat în picioare zilele acestea de un ins ratat în aceeasi profesie, plagiator, suspectat de comiterea unor infracţiuni grave şi de un fost manechin fără nicio meserie care supravieţuieşte în politică făcând cele mai murdare jocuri pe care le-am văzut vreodată.

DemisiaPonta. Protest Piata Victoriei

Când Ponta şi Tăriceanu îl calcă în picioare pe Uncheşelu, pentru că acesta îşi face corect meseria şi asta le atinge lor interesele, este calcat în picioare fiecare român din ţara asta care e profesionist în domeniul lui şi pleacă dimineaţa la serviciu pentru că el crede în niste principii, pentru că îşi iubeste meseria şi pentru simplul fapt că vrea sa fie bun în domeniul lui.

Mizeria pe care politicienii corupti şi cozile lor de topor o fac astăzi unui procuror sau unor magistrati este la vedere. Dar e doar vârful unui aisberg uriaş.

Daca aţi vedea dimensiunile monstroase ale sistemului ticăloşit pe care îl patronează aceşti politicieni corupţi, ați avea un şoc.

Reclame

3 gânduri despre “Războiul politrucilor şi corupţilor cu românii care îşi doresc o ţară normală

 1. Este simplu:
  1)pichetarea Parlamentului pana la plecarea gunoaielor si asanarea fizica si morala a spatiului
  2)Proclamatia de la Timisoara actualizata la nivelul anului 2015 si aplicarea ei cu celeritate
  3)asumarea calitatii de parlamentar de catre cetaten -nu neaparat MEMBRI ai vreunui PARTID-i care au verticalitate si pot purta dialoguri – singurul mod de a progresa, nu sfada ca la usa cortului si impunerea de la CENTRU a ideilor si a solutiilor problemelor complexe ce se cer stringent rezolvate ;
  4)”suflecarea manecilor” si purcederea la revizuirea legilor Romaniei conform principiilor unui stat democratic
  DEMOCRAȚÍE, democrații, s. f. Formă de guvernare în care supremația aparține poporului (dex)
  5)sa nu uitam, in paralel, tragerea la raspundere PENALA a celor ce au produs sau i-au tolerat pe cei ce au produs GENOCID in cei 25 de ani de la miscarile populare din ’89, confiscarea intregii lor averi (oricum pierderile Romaniei ca tara si a poporului sunt incomensurabile)
  Legile clare si aplicarea lor in mod onest si corect pot doar schimba societatea, astfel incat sa rezulte ” o tara ca afara”, ca avem potential, dar lipseste vointa si educatia (spre norocul nostru, acestea se pot educa si modela).
  Succes, dragi conationali !

 2. de acord cu tot ce spui, astia ne iau de prosti, chiar trebuie sa ai un retard, ceva la creierul de la cap( iubesc expresia asta), sa mai poti sa crezi atîtea minciuni pe care le spun, clar ca sînt disperati, sînt ca sobolanii , asa cum sînt descrisi în ” cel mai iubit dintre pamînteni”, as vrea sa stau si sa ma uit cum ies din ascunzatori si se duc, stim noi unde, unde le e locul !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s