Sa vrei aplicarea legii nu înseamnă că te satisface umilința infractorului

Un blogger scrie depre mine ca vreau umilirea celor de la Antena3.

Ba chiar face o comparatie usor halucinogena cu Primul Război Mondial, tratatul de la Versailles si umilirea Germaniei. Sunt curios ce fumeaza, cred ca e ceva nou pe piața. Bun, trecand peste partea de bășcălie revin la esenta problemei. Omul are o opinie, ii respect dreptul la opinie si am citit cu mare atentie ce a scris.

Oamei buni și răi. Nu mă interesează să fie nimeni umilit, este o interpretare gresita dată comentariilor mele.

Daca acest blogger a fost de buna-credinta si a ajuns la concluzia asta inseamna ca e si vina mea pentru ca am avut exprimari care se pot usor interpreta astfel.

Ma intereseaza sa se aplice legea si sa se termine cu smecheria in tara asta.

Ma deranjeaza ca niste impostori vorbesc in numele jurnalismului cand ei nu au nicio treaba cu jurnalismul.

Ma scandalizeaza faptul ca un infractor aflat la Rahova poate sa santajeze Romania folosind metodele cu care Iliescu provoca mineriade si o gasca de derbedei media care fac bullyng ca niste interlopi de cartier, prin emisiunile lor si pe paginile lor de FB importiva celor care arata adevarul.

Ma ingrijoreaza ca vad politicieni importanti din statul roman care fac jocurile condamnatului.

Daca vorbesc despre asta nu o fac pentru a umili pe cineva, o fac pentru ca asta cred si sunt obligat sa spun publicului ceea ce cred.

Da, vad o umilinta jenanta in toata situatia asta.

Dar este situatia umilitoare in care se pun singuri anajatii lui Voiculescu, care vin să se milogească la scena deschisă pentru ca legea sa nu li se aplice. Nu eu îi umilesc astfel, sunt pusi in situatia asta umilitoare chiar de patronul lor, care refuza să se supuna legii si sa achite prejudiciul.

Ma lasa rece milogelile lor, dar asta nu inseamna ca ma satisface sa-i vad umiliti. Inseamna ca nu ma impresioneaza circul pe care ei il fac, atat si nimic mai mult.

In un an si jumatate, Voiculescu putea sa plateasca cele 60 de milioane si sa-si cumpere inapoi de la stat cladirile si acum nu isi punea angajatii in situatia sa cerseasca mila publica in Piata Constitutiei, in genunchi, ca Dana Grecu. Textul acestui blogger are destinatari gresiti. Lui Voiculescu trebuie sa i se adreseze, nu lui Mircea Marian, Dan Tapalaga, Codruta Kovesi, Camelia Bogdan, Cristian Pantazi sau Laurentiu Ciocazanu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s