Liderii naivi duc Europa către un coșmar

Europa se indreapta catre dezastru daca nu se trezesc din idealism liderii politici.

Devine evident ca oameni cu mentalitati din Evul Mediu nu pot sa se adapteze la valorile democratiilor consolidate si sunt incapabili sa inteleaga o societate atat de avansata in comparatie cu lumea din capul lor.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmalin.bot%2Fposts%2F1057605807642259&width=500

Este ca si cum ai teleporta, prin timp in 2016, o hoarda tatara. Nu va intelege nimic si va comite atrocitatile care ii stau in educatie si mentalitate. Si noi stam sa ne uitam ca prostii la crimele acestea fara sa luam urgent masuri.

 

De ce sunt tolerati in Europa liderii religiosi care fac apologia crimei? Serviciile secrete ii stiu, de ce li se permite sa-si tina predicile criminale?

Toata popaganda bestiilor jihadiste din tarile musulmane aflate in haos este pe retele sociale controlate de tarile cele mai puternice. De ce e permisa?

Libertatea de exprimare nu poate sa fie un drept mai presus de dreptul la viata. Nu poti permite nimanui sa incite la crima pentru ca e protejat de libertatea de exprimare.

Libertatea religioasa nu poate sa fie folosita ca protectie de catre persoane care folosesc o religie pentru a produce criminali in serie.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmalin.bot%2Fposts%2F1056287031107470&width=500

Cea mai mare greseala pe care o poate face acum Romania este sa nu invete din experientele sangeroase ale democratiilor consolidate care au gestionat dezastruos decalajul acesta de mentalitate si valori, crezand cu idealism prostesc ca pot schimba usor mentalitatile inapoiate ale celor pe care i-au acceptat prea lejer sau ca ”vorba buna” poate trata asa ceva.

Reclame

Un gând despre “Liderii naivi duc Europa către un coșmar

  1. Aveti dreptate, dar nu stiu daca-i vorba de naivitate in credinta asta (care spune ca amesteci civilizatiile si iese ceva mai bun, de fapt produci un dezastru). As zice ca e vorba de ideologie. Vedeti Dvs., comunistii, in ciuda idealurilor clamate, erau mai interesati de pastrarea „ritualului” decat de adaptarea la realitate. Asa e si acum, oamenii care nu mai au mintea deschisa nu sunt naivi, sunt „incuiati” in ideologia lor (spuneti acestei ideologii cum vreti, progresista, libertariana). Mai mult, desi propovaduitorii crimei, anti-occidentalii, sunt lasati sa vorbeasca liber, cei care indraznesc sa spuna ca nu e bine sunt sanctionati in numele unei asa-zise egalitati de sanse!?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s