Servitorii lui Ghiță deghizați în ”jurnaliști dedicați meseriei”| VIDEO

andronic-dragoteasca

Își spun jurnaliști când apar la televiziunea lui Sebastian Ghiță și pe unde mai fac ei jocurile inculpatului fugar sau ale șefului penal al PSD, Liviu Dragnea.

Nu se rezumă doar să manipuleze, să dezinformeze și să contorsioneze realitatea. Au tupeul să emită și sentințe profesionale la adresa jurnaliștilor care sunt corecți cu publicul.

Simona Ionescu, redactorul-șef adjunct al EVZ, a publicat un editorial în care dă sentințe profesionale și denigrează.

Jurnalistul Mircea Marian este declarat ”frustrat” și ”ofițer SRI sub acoperire” pentru că și-a permis să refuze, acum câteva luni, să intre în jocurile imorale ale lui Dan Andronic și a demisionat de la EVZ când a fost evident că ziarul este transformat într-o anexă a RTV și un instrument de manipulare pentru mafia din politică.


VIDEO: Simona Ionescu și Dan Andronic îl susțin pe Sebastian Ghiță.


Era finalul unui proces demarat de Dan Andronic în momentul în care Elena Udrea a început să aibă primele probleme cu procurorii DNA.

O analiză publicată de Revista 22 descrie acest proces, oferind detalii foarte interesante.

Revista 22 o descrie pe Simona Ionescu ca fiind de o ”maximă obediență” în procesul demarat de Dan Andronic care mai târziu ajungea și el inculpat într-un dosar DNA.

”Evenimentul Zilei a publicat pe 27 octombrie, 2015, cu o zi înaintea votului din Parlament prin care s-a cerut reținerea și arestarea Elenei Udrea, un interviu de o maxima obedienta al redactorului șef al publicației, Simona Ionescu, în care Udrea profera amenințări furibunde, spunând ca o sa spune ea diverse „lucruri” pe marginea dosarelor sale penale, despre oameni din SRI și DNA…”, spune Revista 22 aici.

Simona Ionescu, la RTV

Simona Ionescu

Analiza citată explică și posibilele motive pentru care ”maestrul” Ion Cristoiu s-a dedicat trup și suflet campaniei de PR negru declanșată de Elena Udrea împotriva Justiției.

”Apoi, despre unul dintre editorialișii Evenimentului zilei, Ion Cristoiu, unul dintre aparatorii de forta ai Elenei Udrea, s-a scris în presa vremii  ca o editura din Buzau la care era actionar a primit contracte de la ministerul dezvoltarii in perioada in care Udrea era ministru. Ea a taxat pe pagina proprie de fb dezvaluirile numindu-le „operatiune (…) ce se deruleaza la DNA” pentru compromitarea lui Ion Cristoiu…”  

Dan Andronic are la rândul lui multe bube penale în cap

Analiza Revistei 22 explică: În mai 2016, omul de afaceri Remus Truică, prințul Paul și Dan Andronic au fost trimiși în judecată, alături de alte persoane, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, în dosarul ”Ferma Băneasa”. Andronic, consultant politic și jurnalist, este acuzat de constituire de grup infracțional organizat, în forma aderării, și complicitate la trafic de influență, în formă continuată.

Potrivit procurorilor, prin activitatea infracțională desfășurată s-a reușit retrocedarea abuzivă a Pădurii Snagov, cauzându-se un prejudiciu în dauna statului român de 9.523.769 euro, precum și a fermei regale Băneasa, cu un prejudiciu în dauna statului român de 135.874.800 euro. Ambele sume, totalizând 145.398.569 euro, reprezintă și un folos necuvenit pentru prințul Paul, Remus Truică și asociații acestuia în grupul infracțional, arată Revista 22.

Simona Ionescu și-a scris editorialul denigrator la adresa lui Mircea Marian între două filmări pentru televiziunea lui Sebastian Ghiță unde ea și Dan Andronic prestează din greu servicii de manipulare.

Este un parteneriat media pe care eu l-am denunțat din vara anului trecut și care capătă zilele acestea un ton isteric din pricina reacției vehemente a publicului la ordonanțele penale propuse de Liviu Dragnea.

Iată ce scriam eu vara trecută:

”EVZ va face jocurile mafioților din politică. A tuturor penalilor cu dosare grele la DNA care s-au încolonat acum cuminți în spatele condamnatului Dragnea, a lui Ponta, Tăriceanu, Ghiță și mai departe orice cititor poate adăuga nume importante pentru că oamenii aceștia deja s-au aliniat toți în același discurs”continuarea aici

Ghiță, Andronic, Voiculescu, Ponta, Tăriceanu și toată gașca șmecherilor din politică implicați în afaceri penale și cercetați sau judecați pentru ele vedeau ordonanțele lui Dragnea ca pe un colac de salvare.

Protestele din stradă le strică planurile.

De aceea sunt atât de disperați să fac orice pentru a produce cumva favorabilitate pentru manevrele puse la cale de șeful penal al PSD.


VIDEO. Cum funcționează parteneriatul media penal. Un exemplu concret pe subiectul presupusei incendieri a clubului Bamboo. Victor Ponta scrisese pe FB cu câteva zile înainte că protestele au fost stimulate de incendierea intenționată a clubului Bamboo, la fel cum s-ar fi procedat și în cazul #Colectiv. EVZ participă la această manipulare.Nu le mai pasă de nimic și de aceea nu mai acționează cu nicio perdea, ca până acum. Însă acest parteneriat media penal trădează ceva și mai important decât persoanele obedientei Ionescu și combinatorului Andronic.

George Maior și Traian Băsescu trebuie să răspundă pentru malformația Ghiță

Trădează o posibilă înțelegere ascunsă Coldea – Maior – Băsescu pentru care Ghiță a devenit partener media cu Andronic, via Udrea. O înțelegere în care a jucat un rol și Victor Ponta, pentru care Dan Andronic a executat niște manevre foarte ciudate în campania electorală din 2014.

Demisia generalului Florian Coldea pentru legăturile cu Sebastian Ghiță este elementul cheie.

Coldea a fost militar, adică „la ordin”.  L-a crescut pe Ghiță pentru că asta i-au ordonat șefii lui. Maior e șeful direct și el trebuie luat la întrebări.

România liberă a publicat dezvăluiri care explică relația strânsă dintre Maior și Ghiță:

”Sursele RL au arătat încă de acum peste două săptămâni că fostul șef al SRI, George Maior, a participat la mai toate concediile cuplului Sebastian Ghiță – Florian Coldea. Conform acestor surse, Maior nu a participat doar la concediile din Toscana și Seychelles, ci și la cel de la Disneyland Paris”continuarea aici.

Sub mandatul lui Maior la SRI a fost umflat Ghiță și transformat în malformația de acum

În tot scandalul Ghiță, inculpatul fugar nu a suflat o vorbuliță despre protectorul lui, George Maior.


VIDEO: Dan Andronic o atacă pe șefa DNA la RTV. Acesta este inculpat într-un dosar penal instrumentat de DNA.Nici amicii lui Ghiță din presă, care rostogolesc manipulările acestuia, nu au zis unul o vorbuliță despre Maior. Aceiași amici care făceau cultul personalității lui Maior, când acesta era șeful SRI. Dan Andronic, printre alții, era preș sub picioarele lui Maior.

Șeful lui Maior, șeful CSAT, adică al doilea șef al lui Coldea a fost Traian Băsescu.

Cred că nu e o coincidență că la televiziunea lu Ghiță a dat buzna Elena Udrea, când a început să aibă probleme cu DNA. Domnul Maior are toate informațiile ca să ne să explice elocvent de ce Ghiță o promovază pe Udrea. Dacă ar vrea, domnul George Maior, ne-ar putea lămuri și de ce îl servește Dan Andronic zilele acestea cu atât de mult patos pe patronul RTV inculpat fugar.

De asemenea, Maior ar putea sa explice și motivul pentru care Traian Băsescu devenise invitat permanent la Ghiță TV.

Eu sunt de părere că pentru malformația Ghiță, pe lângă generalul Coldea, sunt mai vinovați Maior si Băsescu. Cu Maior e o certitudine, el fiind cel care dădea direct ordine lui Coldea.

Cu Băsescu e o intuiție, având în vedere circumstanțele descrise mai sus și slugărnicia lui Dan Andronic în toate serviciile pe care acesta și cozile lui de topor cum e Simona Ionescu le prestează pentru Ghiță zilele acestea.


FOTO: Andronic și Băsescu, la televiziunea lui Ghiță.

andronic-basescu.jpgLa aceste lucruri adaug și alte câteva aspecte foarte importante, necunoscute publicului, legate de implicarea unor oameni de casă ai Elenei Udrea, care apar în rechizitoriile DNA, în activitățile zilnice curente din redacția EVZ.

Cert este că astăzi, exact așa cum prevedeam că se va întâmpla, EVZ a devenit un alt canal prin care mafia din politică își duce campaniile de șantaj, denigrare și intimidare a Justiției, după modelul lansat de Dan Voiculescu. Pentru că știam că se va ajunge aici am decis vara trecută să plec de acolo, după luni de zile de certuri pe tema direcției în care merg lucrurile și mai ales pe marginea refuzului meu și a lui Mircea Marian de a lua parte la parteneriatul media penal Ghita – Udrea – Andronic în emisiunea ”Evenimentul zilei”, pe care o realizam la B1 TV, așa cum am scris aici.

Din toată povestea aceasta mi se pare cel mai revoltător și jenant modul cum se agață acești oameni de eticheta de jurnalist, deși nu au nici cea mai mică legătură cu principiile acestei meserii.

Marele combinator, milionar de Monaco, consultant de președinți și șefi de guverne, insistă să-și spună ”jurnalist”, deși prin tot ceea ce face distruge grav credibilitatea meseriei noastre.

PS. Simona Ionescu mi-a transmis, în scris, că dacă nu ”mă potolesc” vor face ei ”saga familiei” mele. I-am cerut public să prezinte de îndată informațiile presupus denigratoare pe care le-ar deține despre mine sau familia mea. Văd că nu publică nimic, deși a trecut ceva vreme de când am somat-o să o facă.

FOTO: Dan Andronic, alături de un fost ofițer SRI din Prahova, moșia lui Ghiță.

andronic-sri.jpg

Reclame

4 gânduri despre “Servitorii lui Ghiță deghizați în ”jurnaliști dedicați meseriei”| VIDEO

  1. Pingback: #REZIST. Țara mea nu este moşia unui plod de milițian ajuns baron de Teleorman și vătaf peste România | Libertatea cuvântului ne aparţine nouă şi nimic nu poate să o îngrădească, dacă noi nu vrem asta. Mălin Bot. Jurnalist

  2. Pingback: Dragnea minte cu nerușinare. El dirijează haita hienelor din Parlament, după acest plan bine pus la punct | Libertatea cuvântului ne aparţine nouă şi nimic nu poate să o îngrădească, dacă noi nu vrem asta. Mălin Bot. Jurnalist

  3. Pingback: Toată România ar fi în stradă dacă s-ar înțelege acest rău fără precedent pe care îl fac Dragnea și Tăriceanu | Libertatea cuvântului ne aparţine nouă şi nimic nu poate să o îngrădească, dacă noi nu vrem asta. Mălin Bot. Jurnalist

  4. Pingback: Dilema bizară a multiplului inculpat Dan Andronic: editorialist impostor sau complice tăinuitor? | Mălin Bot, jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s