#REZIST. Mândru că e român, repetentul Dragnea şi-a ascuns averea în Brazilia. Conjurația impostorilor

Dragnea şi Tăriceanu, susținuți de o veritabilă conjurație a penalilor sau impostorilor, au şterpelit voturile propriilor partide pentru a le utiliza în  interes personal, în planul toxic pe care l-au pus la cale pentru România.

rezist1.jpg


Citește și: Uită-te bine la noi infractorule Liviu Dragnea! Aceasta este lecția pe care tu și gașca ta o primești azi: #REZIST, deci #EXIST



 

Un plan care urmărește să anuleze toate progresele pe care le-am făcut în ultimii ani pe drumul către stat de drept și democrație consolidată.

Aparent e vorba doar de distrugerea independenței Justiției şi controlul asupra sistemului judiciar, în special asupra DNA şi tuturor instituțiilor care ajută procurorii anticorupție cu informații și probe.

Dincolo de Justiție însă, planul conjurației penalilor impostori e să ucidă România noastră, pentru a asigura viitorul României lor.




Marele paradox al situației în care e acum România, cu Dragnea şi Tăriceanu la butoanele puterii, este că alegătorii lor sunt cei mai fraieriți dintre români.

După ce am aflat de la jurnaliştii riseproject.ro circuitul brazilian al banilor din afacerile pe care Dragnea le controlează parcă sună altfel sloganul electoral PSD: „Mândru că sunt român”?



Citește și: Agenda secretă a lui Dragnea și Tăriceanu împotriva DNA. Cum s-a manipulat pervers hotărârea CCR: un avocat explică



 

Naționalismul cu accente extreme a fost un aspirator de voturi pentru PSD, alături mita electorală mascată în pomeni sociale.

Cu siguranță că mulți dintre alegătorii  PSD au crezut cu sinceritate că Dragnea e un mare patriot şi au votat acest partid duşi de nas cu astfel de lozinci naționaliste.

Din aceeași categorie este si discursul împotriva companiilor multinaționale, pe care PSD l-a folosit până la refuz în campanie, dar și împotriva protestului #rezist.

Acuza principala era ca firmele mari „externalizează” profitul şi nu plătesc destul impozit pentru el.


rezist6.jpg


Citește și: După ce am participat la protestul #rezist, am fost dat afară de la ”România liberă”



O manipulare foarte parşivă împotriva unor companii cu mii de angajați pentru care se plătesc statului taxe uriaşe. Companii care mai plătesc statului sume foarte mari prin impozitele pe clădiri, maşini, prin TVA-ul din tot ce cumpără ca să-şi alimenteze activitatea.

Nu e ironic să descoperim că exact politicianul care a adunat voturi cu acest discurs e prins că „externalizează” propriul profit in Brazilia? Un „profit” despre care nu ştim exact din ce afaceri e produs. Probabil afaceri necurate, din moment ce banii plecau în Brazilia pe un circuit ascuns.

Din moment ce Dragnea nu a inventat gogoşarul de aur şi nu cultivă Teleormanul cu el, ca să fie justificate legal sumele uriaşe „externalizate” în Brazilia, nu ne rămâne decât să ne întrebăm dacă nu cumva suntem în fața unei „externalizări” a şpăgilor. Departe de țară pentru ca urma banilor să fie greu de luat. Șeful PSD spune că nu are legătură cu Teldrum, deși acum șase ani în presa locală au fost publicate informații care fac legătura între Dragnea și personajele care plimbă bani în Brazilia.

”Un cadru didactic a confirmat informaţia şi a precizat că Dobrescu şi Gheorghiaş au fost colegi de grupă la Facultatea de Transporturi – secţia autovehicule rutiere a Institutului Politehnic Bucureşti, între 1982 şi 1987, iar Dragnea a urmat aceleaşi cursuri, dar în generaţia cu un an mai mare. Pus în faţa acestor mărturii, Mugurel Gheorghiaş, unul dintre cei care deţin acţiuni la Tel Drum, a povestit pentru „Adevărul de Seară” că a avut o relaţie specială pe timpul facultăţii cu Dragnea” …

Povestea cu banii din Brazilia ar fi trebuit să revolte în primul rând electoratul PSD, care află cum a fost mințit cu mult cinism.

Din păcate pentru România, naivii care au votat PSD anul trecut nu pricep prea mult din realitate. Dacă pricepeau ceva, cereau ei în primul rând partidului să se descotorosească de Dragnea, Tăriceanu și Grindeanu după OUG 13.


rezist5.jpg



Programul electoral PSD nu a conținut aşa ceva. Nu pentru asta au fost votați.

Bieții alegători PSD nu reușesc să priceapă că Dragnea şi compania le-au şterpelit voturile ca să-şi salveze pielea.

Ceea ce fac Dragnea şi Tăriceanu nu privește însă doar electoratul PSD pentru că acțiunile lor ne afectează pe toți. Toți vom avea de îndurat viața într-o țară cu instituții paralizate de conjurația penalilor impostori.

Insist pe impostori, pentru că e important să privim lucrurile şi sub acest aspect. România e acum controlată de un individ de profesie baron local şi de un manechin combinator şefi peste un parlament împânzit cu personaje de aceeaşi teapă.


rezist4.jpg



Cam ce legi poate sa emită un astfel de Parlament? Legi corecte, pentru oameni cinstiți?

Nu cred! De ce ar face ceva, orice, corect nişte impostori penali?

Suntem într-o situație foarte periculoasă pentru viitorul nostru în fiecare zi în care conjurația impostorilor penali ia decizii, emite legi, impune oameni de aceeași factură în instituțiile statului.


rezist2.jpg



Nimic bun nu poate să ne aducă viitorul dintr-o asemenea situație dezastruoasă. Nimic nu se poate schimba în bine cât timp Dragnea şi Tăriceanu sunt la butoanele puterii, având control asupra marionetelor din Palatul Victoria. De aceea e necesar ca cei doi să demisioneze din Parlament şi cu ei să plece oamenii de paie din Guvern.




Manifestanții #rezist au cerut aceste demisii pentru că au înțeles bine la ce riscuri ne supunem cu aşa ceva la cârma țării. Până la urmă e de bun-simț să înțelegi că e o mare greşeală sa laşi nişte impostori penali să-ți decidă soarta.

Președintele condamnat al PSD, Liviu Dragnea, neagă și acum că ar avea legături cu acționarii Teldrum, deși încă din 2011 ziariștii de la ”Adevărul de seară” Alexandria au publicat informații care confirmă legăturile lui Dragnea cu personajele care apar zilele acestea în ancheta riseproject.

„Domnul Dragnea îi cunoaşte foarte bine pe acţionari. Dobrescu Liviu (nu Lucian) zis «Şobolanul» şi Gheorghiaş Mugurel au fost colegi de facultate. Dragnea a intrat în 1981 la facultate şi a rămas repetent în anul patru. Ceilalţi doi au intrat în 1983, dar erau prieteni şi colegi de trupă, cântau în trupa EGO. «Şobolanul» şi «Mugurel» erau chitarişti, iar «Livache» Dragnea toboşar.  Îsi ţineau sculele la oficiul de la et. 4 din căminul P14. De ce minţi că nu-i cunoşti?”, scrie turnulcustiri.ro

 

rezist 3.jpg