#REZIST. Țara mea nu este moşia unui plod de milițian ajuns baron de Teleorman și vătaf peste România

Condamnatul Liviu Dragnea, inculpatul Calin Popescu Tăriceanu şi marioneta lor, Sorin Grindeanu, îşi aplică liniştiți planul de teleormanizare a României, ignorând total sutele de mii de români ieșiți în stradă.

Nu le pasă de protestul #rezist şi nu au făcut niciun efort să înțeleagă mesajul celor care protestează de 32 de zile în Piața Victoriei.


protest_rezist_piata_victoriei-1

Un grup de protestatari a petrecut noaptea în fața Guvernului. Foto: Alexandru Socol.Au înțeles doar că trebuie să mintă şi să manipuleze și mai mult. Au organizat mici mineriade cu activul de partid şi cu naivii care nu le văd adevărata față, în timp ce în spatele uşilor închise şi-au planificat mai departe mişcările perverse pe care le vor face pentru planul lor de a transforma România după chipul şi asemănarea lor.

Deputatul PSD Tudor Ciuhodaru a scos de la naftalină un proiect de lege care ar permite arestarea celor care vor mai protesta în viitor împotriva Guvernului.

Dragnea și Tăriceanu merg mai departe şi cu parazitarea instituțiilor statului cu politruci incompetenți, numiți pe linie de partid, exact ca pe vremea PCR.
Un alt proiect de lege marca Dragnea & Tăriceanu prevede că prefecții şi subprefecții nu mai sunt funcționari publici, sunt numiți în stil comunist, la partid.

Prefecturile coordonează toate structurile din județe ale instituțiilor statului şi verifică de legalitate actele emise de primării şi autorități județene.

Vă dați seama cum va paraliza astfel PSD aplicarea legii?

Dragnea şi compania insistă şi cu modificările din Codul Penal care să scape de probleme marii corupți ai României. De data aceasta lucrează la un proiect de lege asumat de noul ministru „independent” al Justiției, descris ca un „profesionist”.


protest_rezist_piata_victoriei-4Cât de „profesionist” poate să fie un om al Dreptului care acceptă orice funcție într-un guvern marionetă controlat de un infractor condamnat şi un inculpat ajuns în fața Justiției pentru că a mințit într-o anchetă penală?

Planul aplicat acum de  Dragnea & Tăriceanu nu are nicio legătură cu promisiunile electorale pentru care PSD a fost votat.

Pentru acele promisiuni a venit zilele acestea răspunsul că s-ar putea să nu fie bani. ANAF nu a „reuşit” să încaseze cât planificaseră ei, spun acum șmecherii din PSD.
Aşa că vor tăia iar bani de la construcția de autostrăzi. Ne prinde centenarul fără a avea legate provinciile istorice. Vor tăia bani probabil şi de la Armată, ca să fim mai vulnerabili în fața Moscovei şi să nu ne respectăm angajamentele pentru NATO.

Ne-ar scoate cu totul din NATO şi UE, dacă ar putea, pentru că astfel le-ar fi mai uşor să transforme România în feuda lor, aşa cum a făcut Dragnea, fiul milițianului din comuna Gratia, cu județul Teleorman.

Acesta e modelul lor. Un model născut din mentalitatea de milițian servitor al dictaturii comuniste, amestecată cu mentalitatea şmecherului parvenit care şi-a construit cariera şi averea prin sistemul ticăloşit format după 1990 de securişti, comunişti şi beizadelele lor.


protest_rezist_piata_victoriei-5

Duminică, 5 martie 2017, protestatarii care au petrecut noaptea în Piața Victoriei au cerut demisia guvernului marionetă condus de Sorin Grindeanu. Foto: Alexandru Socol.Dragnea şi Tăriceanu s-au cățărat pe acest sistem ticăloşit până când au ajuns să îl controleze ei.

De aceea lupta de azi a celor care facem parte din protestul #rezist este lupta celor rupți în bătaie de minerii lui Iliescu, în 1990. Este lupta eroilor ucişi în Revoluția din 1989. Este lupta elitei intelectuale şi politice a României torturată şi asasinată în închisorile dictaturii comuniste.

Este o luptă care a început, de fapt, în clipa în care România a fost invadată de tancurile armatei lui Stalin şi țara ne-a fost furată jumătate de secol.

Dragnea şi Tăriceanu nu sunt decât nişte mutanți hidoşi născuți din comunism, care vor să ne forțeze să trăim într-o țară după chipul şi asemănarea lor.


protest_rezist_piata_victoriei-2

Protestatarii au stat și pe ploaie în fața Guvernului. Foto: Alexandru Socol.

O țară în care profesioniști nu au loc de pilele şi politrucii de partid. O țară în care legea e o noțiune relativă şi se aplică în funcție de persoana vizată, ca pe vremea PCR, când tovarăşii de nădejde erau privilegiați.

O țară care să arate aşa cum e acum județul Teleorman, moşia lui Dragnea.

O țară a borfaşilor şi şmecherilor în care noi, oamenii cinstiți, trăim şi profesăm numai dacă ne dau ei voie, exact ca pe vremea PCR.

România asta, pe care o au în cap Dragnea şi Tăriceanu, nu are nicio legătură cu ideea de democrație şi civilizație.

Este o țară despre care nu au spus nimic în campania electorală. Nu este nici măcar țara din programul electoral al PSD.

Voturile după care se ascund, ca să justifice ticăloşiile pe care le fac nu le-au fost date pentru aşa ceva. Cu mult cinism îşi fraieresc şi propriul electorat.

Modul cum au reacționat după începerea protestului #rezist, Ordonanta 13 însăşi, toate mişcările pe care de fac de două săptămâni, presiunile puse pe patronii de presă pentru a strânge de gât ziariştii critici la adresa lor, sunt semnale foarte clare care ne spun cât de periculoşi sunt aceşti indivizi pentru viitorul României.

Dacă îi lăsăm să ne învingă şi rămân la butoanele puterii, România se va îndrepta într-o direcție sumbră.

protest_rezist_piata_victoriei-3Citește și:
#REZIST. Mândru că e român, repetentul Dragnea şi-a ascuns averea în Brazilia. Conjurația impostorilor
Dragnea şi Tăriceanu, susținuți de o veritabilă conjurație a penalilor sau impostorilor, au şterpelit voturile propriilor partide pentru a le utiliza în  interes personal, în planul toxic pe care l-au pus la cale pentru România... continuarea aici!


Agenda secretă a lui Dragnea și Tăriceanu împotriva DNA. Cum s-a manipulat pervers hotărârea CCR: un avocat explică
Sesizarea făcută la CCR de inculpatul președinte al Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, expune existența unei agende secrete care vizează demolarea DNA. Modul cum au ambalat apoi decizia și au livrat-o publicului televiziunile controlate de Dragnea & mafia denotă faptul că se derulează un plan bine pus la punct… continuarea aici!


Servitorii lui Ghiță deghizați în ”jurnaliști dedicați meseriei”| VIDEO
Își spun jurnaliști când apar la televiziunea lui Sebastian Ghiță și pe unde mai fac ei jocurile inculpatului fugar sau ale șefului penal al PSD, Liviu Dragnea. Nu se rezumă doar să manipuleze, să dezinformeze și să contorsioneze realitatea. Au tupeul să emită și sentințe profesionale la adresa jurnaliștilor care sunt corecți cu publicul… continuarea aici!
 

2 gânduri despre “#REZIST. Țara mea nu este moşia unui plod de milițian ajuns baron de Teleorman și vătaf peste România

  1. Pingback: Dragnea minte cu nerușinare. El dirijează haita hienelor din Parlament, după acest plan bine pus la punct | Libertatea cuvântului ne aparţine nouă şi nimic nu poate să o îngrădească, dacă noi nu vrem asta. Mălin Bot. Jurnalist

  2. Pingback: Toată România ar fi în stradă dacă s-ar înțelege acest rău fără precedent pe care îl fac Dragnea și Tăriceanu | Libertatea cuvântului ne aparţine nouă şi nimic nu poate să o îngrădească, dacă noi nu vrem asta. Mălin Bot. Jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s