Dragnea minte cu nerușinare. El dirijează haita hienelor din Parlament, după acest plan bine pus la punct

protest-rezist-piata-victoriei-3

Numai un om mult prea naiv îşi poate imagina că vătaful PSD permite cuiva să îşi facă de cap fără acordul lui.

Liviu Dragnea minte fără să respire când spune că nu e de acord cu legea grațierii corupților pe care o promovează Șerban Nicolae în Senat.

Șeful penal al PSD minte şi când spune că parlamentarii PSD sunt de capul lor în Parlament şi pot face chiar lucruri cu care el nu e de acord.

Să vă aduc aminte ce a pățit primarul PSD din Iaşi numai pentru că l-a criticat tangențial pe Dragnea?


Citește și:  #REZIST. Țara mea nu este moşia unui plod de milițian ajuns baron de Teleorman și vătaf peste România
Să vă aduc aminte că vorbim de singurul preşedinte de partid din istoria României ales cu unanimitate de voturi, performanță pe care nici Nicolae Ceaușescu nu o reuşise?

Numai cineva mult prea naiv şi destul de lipsit de inteligență poate să-l creadă pe infractorul Liviu Dragnea, atunci când spune că nu e de acord cu senatorul Şerban Nicolae care umblă prin Parlament cu proiectul de lege scandalos. Un proiect care va scoate din închisoare o grămadă de politicieni corupți şi hoți, în frunte cu securistul Dan Voiculescu.

Dragnea ştie foarte bine ce face Şerban Nicolae pentru că proiectul cu care acesta a scandalizat România este doar o parte din planul pe care şeful condamnat penal al Camerei Deputaților l-a pus la cale.


protest-rezist-piata-victoriei-4Parte din acest plan este şi modificarea Codului Penal în zona infracțiunii de abuz în serviciu.

Asta pentru că el însuşi are un interes personal direct în procesul penal în care e judecat, dar şi pentru că sunt sute de colegi de partid opriți din furat prin dosare penale în care sunt cercetați, judecați sau condamnați în baza acestui articol din legea penală.

Dar nu numai abuzul în serviciu stă în calea hoților adunați în mare parte în PSD, dar şi din alte partide, care acum îl susțin pe infractorul Liviu Dragnea.

Actele pe care ei le emit abuziv, cu încălcarea legii, pentru şpăgi, sunt acum blocate de prefecturi. Prefecții şi funcționarii din aceste instituții au acum statut de funcționari publici independenți de partide. Asta îi face să se supună legii, nu baronilor din județe.


protest-rezist-piata-victoriei-2Pentru că au acest statut, prefecții şi alți funcționari sunt greu de schimbat. Pentru că nu sunt sub control politic şi legea le conferă independență, acești funcționari sunt un filtru destul de eficient în situațiile în care s-au emis hotărâri de consiliu local sau decizii ale primarilor abuzive, care încălcau legea.

De la proiecte de construcții în parcuri, până la schimbări ilegale a statutului unor proprietăți ale statului, prefecturile au blocat multe afaceri dubioase ale unor şmecheri puşi pe căpătuială prin funcții publice.

PSD deține recordul de şmecheri cu afaceri blocate de prefecturi şi de baroni locali penali care au ratat afaceri ilegale prin intervenția prefecturilor.


protest-rezist-piata-victoriei-5Dragnea şi hienele care îl susțin în Parlament încearcă acum să emită o lege care transformă prefecții în politruci numiți politic, demişi politic, adică la ordinul baronilor şi şmecherilor PSD din teritoriu.

E o întreagă haită de hiene adunate în jurul şefului penal al PSD.

Hienele îl ajută cu tot ce pot ele, pentru că au înțeles că asta e şansa lor să îşi conserve modul de viață, să îşi conserve averile dobândite prin parazitarea statului, furt şi corupție.

Hienele ştiu că dacă reuşeşte planul lui Dragnea scapă de puşcărie şi pentru asta sunt  atât de determinate să-l ajute.

Politicienii penali îi dau votul lor şi sunt avocații acestui plan în emisuni TV. Patronii de televiziuni şi ziare care sunt şi ei vizați de anchete penale manipulează pentru Dragnea. Mint publicul lor sau îşi concediază ziariştii care spun adevărul.
Politrucii puşi în poziții cheie, traşi de sfori de Dragnea, îl ajută să-şi ducă planul la bun sfârşit.

Printre ei sunt chiar prim-ministrul Sorin Grindeanu şi inculpata Olguța Vasilescu, ministrul Muncii.

Cei doi au lansat pe piață tema majorării excesive a salariilor bugetarilor, ca să devieze dezbaterea publică din zona grațierii către tele economice.

Pentru cine priveşte ultimele zile în ansamblu este uşor să vadă acest tablou general in care Dragnea joacă rol de dirijor.

Existența acestui plan a fost confirmată chiar de guralivul Codrin Ştefănescu. Pe un ton grobian, la televiziunea inculpatului fugar Sebastian Ghiță, „ilustrul” reprezentant al PSD a spus ca „planul merge înainte, cu grațierea, cu abuzul în serviciu, cu tot ce ne-am propus”.


protest-rezist-piata-victoriei-1În paralel, la televiziunea securistului Felix, puşcăriaşul Dan Voiculescu, altă voce a parteneriatului Dragnea- Tăriceanu, Doina Pană, spunea exact acelaşi lucru: mergem înainte cu planul nostru.

Asta la numai o zi de când zece mii de protestatari #rezist au cerut depolitizarea Curții Constituționale, au aplaudat în fața sediului DNA şi au cerut continuarea curățeniei pe care Justiția o face în politică şi instituțiile statului.

Lui Dragnea, Tăriceanu şi haitei de hiene care îi susțin nu le pasă de protestul #rezist. Nu le pasă de toți cei care îşi cer în stradă dreptul la o țară civilizată, fără corupție şi baroni locali.
O țară „ca afară”, unde domnia legii e sfântă şi statul serveşte cetățenii, nu hoții puşi pe furat prin politică.

O țară mai puțin săracă din care să nu fie nevoiți să plece oamenii competenți pentru că nu au loc de pile, neamuri şi politruci băgați în față de partid.

Deutsche Welle scrie astăzi: „Dintre toate țările foste comuniste, România cunoaște cel mai mare decalaj dintre săraci și bogați, diferențe enorme între orașele dezvoltate și zonele rurale ca și între diferitele provincii ale țării…”

Aceasta este țara în care vrea infractorul Dragnea şi hienele din jurul lui să ne țină prizonieri, dacă reuşeşte să-şi ducă la bun sfârşit planul pe care îl vedem pus în mișcare zilele acestea.

Numai protestul #rezist şi supravegherea atentă a Uniunii Europene şi aliaților noştri puternici îi mai stau în cale. Dacă protestul se va stinge, Dragnea va putea să-şi facă planurile cum vrea el.
Citește și:
#REZIST. Mândru că e român, repetentul Dragnea şi-a ascuns averea în Brazilia. Conjurația impostorilor
Dragnea şi Tăriceanu, susținuți de o veritabilă conjurație a penalilor sau impostorilor, au şterpelit voturile propriilor partide pentru a le utiliza în  interes personal, în planul toxic pe care l-au pus la cale pentru România... continuarea aici!


Agenda secretă a lui Dragnea și Tăriceanu împotriva DNA. Cum s-a manipulat pervers hotărârea CCR: un avocat explică
Sesizarea făcută la CCR de inculpatul președinte al Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, expune existența unei agende secrete care vizează demolarea DNA. Modul cum au ambalat apoi decizia și au livrat-o publicului televiziunile controlate de Dragnea & mafia denotă faptul că se derulează un plan bine pus la punct… continuarea aici!


Servitorii lui Ghiță deghizați în ”jurnaliști dedicați meseriei”| VIDEO
Își spun jurnaliști când apar la televiziunea lui Sebastian Ghiță și pe unde mai fac ei jocurile inculpatului fugar sau ale șefului penal al PSD, Liviu Dragnea. Nu se rezumă doar să manipuleze, să dezinformeze și să contorsioneze realitatea. Au tupeul să emită și sentințe profesionale la adresa jurnaliștilor care sunt corecți cu publicul… continuarea aici!
 

Reclame

Un gând despre “Dragnea minte cu nerușinare. El dirijează haita hienelor din Parlament, după acest plan bine pus la punct

  1. Oare manipularea post-comunista, cu televiziunile RTV si Antena 3 sa fie mai puternica, decat protestul intregului popor, nemultumit in ultimii 27 de ani, de: saracie, minciuni, furturi…coruptie, etc. pregatite de PSD (PCR) care ne conduce azi cum pofteste 1. Guvernul 2. Parlamentul si 3. CCR?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s