Toată România ar fi în stradă dacă s-ar înțelege acest rău fără precedent pe care îl fac Dragnea și Tăriceanu

tariceanu-da-mana-cu-dragnea-2.jpeg

Cei doi pușcăriabili care conduc Parlamentul României sunt obsedați, în egoismul și mechinăria lor, să pună în aplicare un plan pentru care vom ajunge să plătim enorm în viitorul apropiat.

În micimea lor de combinatori obsedați să încalece Justiția, Dragnea și Tăriceanu provoacă un rău enorm României, într-un moment extrem de important și periculos pentru viitorul tuturor românilor.


Citește și: După ce am participat la protestul #rezist, am fost dat afară de la ”România liberă”Dacă ar înțelege fiecare om răul fără precedent pe care îl face acum țării grupul infracțional organizat din politică, dirijat de cei doi pușcăriabili, am avea 10 milioane de protestatari în stradă.

Preocupați doar de dosarele lor din Justiție, Dragnea și Tăriceanu au devenit obsedați să demoleze toate barierele care au fost ridicate în ultimii ani împotriva hoților din politică. Au un plan parșiv pus la cale pentru acest scop. Îl aplică metodic și în paralel lansează tot felul de perdele de fum, cum este așa zisul conflict cu Victor Ponta.

Cei doi lideri ai majorității parlamentare vor să-i scoată de la închisoare pe cei deja condamnați şi îl folosesc pentru asta pe Şerban Nicolae, şoferul infamului Cătălin Voicu.

Vor să schimbe Codul Penal pentru a lega la mâini DNA. Vor să controleze Justiția ca pe vremea lui Adrian Năstase, alt mare infractor politic. Vor sa transforme prefecții în politruci, ca să execute ordinele de partid și să nu-i mai incomodeze în afacerile ilegale.
Cei doi puşcăriabili care conduc Parlamentul şi trag de sfori Guvernul sunt determinați să întoarcă pe dos România, numai ca sa scape ei de dosare. Ar face  orice ca să scape mii de alți corupți şi mai ales să îşi păstreze accesul la resursele statului pe care le parazitează de ani de zile.

S-au îmbogățit din „profesia” de politicieni şmecheri şi combinatori.

Vor să se îmbogățească mai departe pe aceste căi și ca să-și atingă acest scop sunt dispuși să sacrifice viitorul României.


Citește și:  #REZIST. Țara mea nu este moşia unui plod de milițian ajuns baron de Teleorman și vătaf peste RomâniaDupă ce a izbucnit scandalul legii grațierii corupților, reprezentanții PSD repetă toți aceeași poezie: ”Orice parlamentar are dreptul să depună amendamente…”

De parcă Şerban Nicolae ar face de capul lui tot ceea ce face. Aşa ceva nu există într-un partid care şi-a ales președinte, cu unanimitate, un infractor.

Tot ce face Nicolae Şerban e bine gândit împreună cu Dragnea şi Tăriceanu. Sunt mişcări  care fac parte din planul ascuns al liderilor penali ai PSD & ALDE. Un plan pe care l-au mascat puțin sub falsul conflict în care Victor Ponta se joacă de-a demisia din PSD.
Unii văd în povestea cu Ponta ceva bun pentru că în final cineva din PSD i-ar face opoziție lui Dragnea. În realitate sunt doi inși la fel de ticăloși.

Cui îi pasă că se ceartă sau nu două personaje de asemenea teapă? Și dacă s-ar certa ”pe bune”, ar fi irelevant pentru că reprezintă fiecare un rău la fel de mare.

După perdeaua de fum a demisiei fără dată a lui Ponta din PSD, Dragnea şi Tăriceanu continuă să demoleze instituții şi legi, pentru a-şi rezolva propriile probleme penale, dar şi pentru a bloca dosarele în care sunt anchetați mulți corupți din toată țara, şmecheri din partidele lor, băgați în combinații cu ei şi baroni locali din găștile lor.

Codrin Stefanescu a spus-o pe șleau, la RTV, intr-un discurs pe ton grobian: PSD va merge mai departe „cu gratierea”, „cu abuzul in serviciu”, „cu tot ce avem.de facut”.  Doina Pana a spus acelasi lucru la A3 și apoi Dragnea însuși a confirmat că nu vor renunța, invitat fiind tot la Felix TV.

Oamenii aceștia nu au de gând să se oprească. Au un plan bine pus la punct și îl aplică metodic. Când lumea devine nervoasă, aruncă petarde ca să devieze discuțiile către subiecte false.

Nu e vorba doar de încălecarea Justiției. E vorba de a întoarce România pe vremea lui Adrian Năstase când, sub protecția partidului, se putea face orice și șmecherii din PSD erau deasupra oricărei legi.
E vorba de întoarcerea la un sistem ticăloșit care a alungat milioane de români peste graniță.

Dragnea minte fără să respire când spune reporterilor TV că el nu e de acord cu grațierea corupților, propusă de infamul Șerban Nicolae. Oamenii aceștia sunt mână în mână în realitate. Își imaginează cineva că în PSD se întâmplă ceva, orice, fără acordul și aprobarea vătafului Dragnea?

Răspunsul e simplu dacă ne gândim că infractorul a fost ales cu unanimitate ceaușistă șef al PSD și mai ales dacă ne uităm cum au fost executate vocile firave din partid care l-au contestat. E clar că nimeni nu mișcă în front acolo și că tot ce fac acești oameni este să execute docili ordinele pe care Dragnea le dă.

Tot ce fac reprezentanții PSD azi, fac pentru ca asta le dicteaza Dragnea care își țese ițele perverse împreună cu Tăriceanu, în Casa Poporului.

Șeful penal al PSD are un plan bine pus la punct pe care îl execută prin diverse cozi de topor cum este Nicolae Șerban, cel care vine cu grațierea astăzi. Ciuhodariu, alta coada de topor, a plasat povestea cu închisoarea pentru protestatari.

Alte cozi de topor au promovat legea care transformă prefecții în politruci puși de partid.

Este un întreg plan gândit de Dragnea în acord cu Tăriceanu şi susținut de toată gașca penalilor din politică și de toți baronii locali pesediști care vor să fure mai departe și sunt incomodați de Justiție.

Faptul că Dragnea face declarații cum că nu e de acord, e doar o manevră de inagine menită să-i păcălească pe cei naivi. Omul acesta acționează precis, după un plan bine pus la punct. Un plan care duce România într-o zonă foarte periculoasă.
Cred că ar fi dispuși, dacă ar putea, să ne scoată din NATO și UE, numai să poată să își păstreze averea, libertatea și mai ales modul imoral și ilegal în care 27 de ani au parazitat resursele statului. Efectul este cel pe care îl vedem în situația economică a județului Teleorman, înhățat de Dragnea după Revoluție.

Dragnea si Tăriceanu, împreuna cu marioneta lor Grindeanu, sunt o combinație extrem de toxică pentru viitorul nostru.

Fiecare zi în care aceștia stau pe funcții este un dezastru pentru că vulnerabilizează România într-un moment foarte important.

În timp ce Dragnea și Tăriceanu se fac luntre și punte pentru a încăleca Justiția, Europa își trasează viitorul, își recalibrează raportul de forțe dintre statele membre.

Toate țările Uniunii Europene, în special cele care au trecut prin comunism, își fac acum strategii bine puse la punct pentru a putea să-și negocieze o poziție cât mai bună în viitor.

Noi nu putem trasa nimic pentru că Parlamentul nostru e condus de doi aventurieri penali care au o singură și obsesivă preocupare: să demoleze statul de drept. În timp ce Europa de schimbă radical, Dragnea și Tăriceanu sunt preocupați să teleormanizeze România.

Atât îi duce pe ei capul să facă într-un moment istoric determinant pentru viitorul tuturor românilor. În micimea lor de bieți combinatori politici, Dragnea și Tăriceanu vulnerabilizează România exact în momentul când ar trebui să fim puternici pentru a negocia un viitor mai bun în noua Europă.

Nu vă imaginați cât de scump vom ajunge să plătim toți pentru ceea ce fac acum acești doi politicieni mărunți cu România.

Nu putea exista pentru noi un context mai prost în care țara să încapă pe mâinile unor astfel indivizi incapabili să vadă dincolo de coperțile dosarelor penale cu care au ajuns în fața instanțelor de judecată.Citește și:
#REZIST. Mândru că e român, repetentul Dragnea şi-a ascuns averea în Brazilia. Conjurația impostorilor
Dragnea şi Tăriceanu, susținuți de o veritabilă conjurație a penalilor sau impostorilor, au şterpelit voturile propriilor partide pentru a le utiliza în  interes personal, în planul toxic pe care l-au pus la cale pentru România... continuarea aici!


Agenda secretă a lui Dragnea și Tăriceanu împotriva DNA. Cum s-a manipulat pervers hotărârea CCR: un avocat explică
Sesizarea făcută la CCR de inculpatul președinte al Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, expune existența unei agende secrete care vizează demolarea DNA. Modul cum au ambalat apoi decizia și au livrat-o publicului televiziunile controlate de Dragnea & mafia denotă faptul că se derulează un plan bine pus la punct… continuarea aici!


Servitorii lui Ghiță deghizați în ”jurnaliști dedicați meseriei”| VIDEO
Își spun jurnaliști când apar la televiziunea lui Sebastian Ghiță și pe unde mai fac ei jocurile inculpatului fugar sau ale șefului penal al PSD, Liviu Dragnea. Nu se rezumă doar să manipuleze, să dezinformeze și să contorsioneze realitatea. Au tupeul să emită și sentințe profesionale la adresa jurnaliștilor care sunt corecți cu publicul… continuarea aici!
 

Reclame

6 gânduri despre “Toată România ar fi în stradă dacă s-ar înțelege acest rău fără precedent pe care îl fac Dragnea și Tăriceanu

 1. Acum s-au convins si psd-istii,
  Ca ii conduc tot…activistii!

  E chiar ceva greu de crezut si imposibil,
  Penalii nostri, ce cu atentie, ne si conduc,
  Au un tupeu de neimaginat si inadmisibil,
  Ei nu-s nici la puscarie si nici la balamuc!

 2. Cînd era Prim Ministru năstase nu mai rețin bine C T P și A URSU erau la Adevăru și au dat în ziar un articol unde căutau adevărul despre Revoluție ,și eu iam sunat la Redacție și a răspuns Secretara iam zis că despre ce sa întîmplat la Brașov am eu multe de spus și dacă e cum au zis în ziar pot veni la ei să spun .După ceva timp am auzit că au fost puși pe liber .Nu mai erau la acel ziar al lui cel ce a murit și el șefu D TINU .Cine era cel ce voia săi ajute să facă un jurnal al lor era tocmai cel cei turna la sri care a lucrat la CNSAS care a apărut la TVR 1 la prima emisie liberă și a spus că acum 2 ore am eșit din pușcărie și a fost la Cluj la Gherla .După ce am mai scris eu pe nu mai știu unde au șters din filmul de la tvr 1 de la început că am comentat cum a ajuns la TVR 1 în 2 ore tocmai de la Gherla și cine la cocoțat acolo .A auzit mulți asta că eu am fost cu o seară înainte pe străzile Brașovului pînă la 3 dimineața și cînd am zis la ora 22 :30 acolo la Prefectură că plecăm la Steagu Roșu Camioane BV și venim cu ei acuma ,ma chemat un Căpitan MAN și a zis nu mai veniți acuma ,veniți mîine cu toate Fabricile .Așa am făcut și fiind nedormiți eu cu un coleg am mers la mine după ce am ajuns în oraș cu toată fabrica HIDROMECANICA 2 .Am dat drumu la TVR 1 și 2 erau în comun aceiași emisie .Atunci am văzut cum dinescu mircea a dat pe goarnă că are 2 ore de cînd a scăpat din pușcărie .Am pe livret o filă care zice că în 30 min să mă prezint la locul știut să ne dea arme și aici am văzut că se pregătesc de ceva .Dinescu știe multe dedesupturi de la lovitura de Stat .Din 21 seara am eșit iar la revoluție și cînd am mers să mă trec ca revoluționar au zis că dacă nu ne trecem la psd nu ne trece .Am zis nu mă trec nu vreau să înpart păcatele cu ei că au tras în noi .Anul 2015 luna Noembrie cam a trecut un an și 4 luni de cînd am mers la DNA BUC și nu mi sa luat 2 reclamații grave din GALAȚI .Am mers la TVR 1 și leam dat la registratură pentru cei de la Viața Satului și nimic nu sa făcut .LA DNA a zis și ce dacă fură ce au furat de la mine .Am zis da mai citiți că se vede că ma furat pe mine .Mulți din DNA sînt cu p s deii .Au ăștia sponsori în toată Țara că după ce sa desființat IAS CAP lea luat ai lor psd .Am lucrat în Turnătorie gr 1 de muncă și noi am fost contra comuniștilor și înainte și după 89 am zis jos comunismul și comuniștii și mi sa tăiat luat dreptul la pensie din timpul lui năstase in 2001 cu legea 263/2000.Am 16 ani gr 1 și cu legea veche era 15 ani ai dreptul sub 15 ani o zi lipsă nu eșeai .Acum armata ese polițiea ese și nu au condiții de noxe .Mi se cere 35 ani cotizați ca la cei ce nu au grupă și le reduce 5 ani .Eu dacă îmi ceri 35 ani de ce nu mi se dă cei 8 de la grupă +5 ani că am cotizat 35 ani MA FURAT DISCRIMINAT și la CEDO la fel am condițiile și ma respins .

 3. Pingback: Planul diabolic al lui Dragnea și Tăriceanu – Pericolul la care este supusă o țară întreagă – Video | Oficial Media

 4. Spuneti dl Bot ca ,,Dacă ar înțelege fiecare om răul fără precedent pe care îl face acum țării grupul infracțional organizat din politică, dirijat de cei doi pușcăriabili, am avea 10 milioane de protestatari în stradă.”. Si ce s-ar rezolva daca ar iesi 10 milioane de protestatari in strada ? Aproape nimic, deoarece Constitutia si legislatia actuala nu cuprinde un mecanism clar de CONTROL PERMANENT( si nu numai o data la 4 ani ) AL ALESILOR DE CATRE ALEGATORI.
  Daca ar fi existat un mecanism de CONTROL PERMANENT AL ALESILOR DE CATRE ALEGATORI, prin care alesii sa poata fi demisi daca nu tin seama de interesele si dorintele alegatorilor, alesii nu si-ar mai fi permis sa actioneze dupa propriile interese deoarece exista posibilitatea ca ei sa fie trimisi la plimbare.
  Dupa parerea mea de aici trebuie pornit la revizuirea constitutiei, respectiv cu modificarea art. 2 (Suveranitatea ) al Constitutiei.
  Consider ca societatea civila, presa independenta ( ? ) si toti romanii cinstiti, trebuie sa duca o campanie de convingere a clasei politice de necesitatea schimbarii art.2 ( intr-o prima faza ) al Constitutiei.
  Dupa ce acest articol va fi modificat astfel incat el sa permita poporului sa se pronunte si sa decida cu privire la:
  ‐dizolvarea parlamentului si a consiliilor locale
  ‐demiterea celor care au fost alesi de catre popor
  ‐adoptarea sau anularea unor acte normative
  ‐orice problema de interes national sau local
  poporul ( alegatorii ) se vor putea pronunta si vor putea sa decida cu privire la orice problema de interes national sau local , ca de ex.modificarea unor articole ale Constitutiei sau ale unor legi, adoptarea sau anularea unor acte normative, etc.

  A se vedea https://www.facebook.com/groups/1852711965005681/permalink/1863341157276095/

 5. Pingback: Tupeu uluitor. Cum vrea inculpatul Dan Andronic să manipuleze Justiția. Acțiunea emană mentalitate a la Dragnea, Ponta, Ghiță, Voiculescu. Răspunsul meu: #REZIST | Libertatea cuvântului ne aparţine nouă şi nimic nu poate să o îngrădească, d

 6. Pingback: Ceva_Nou_Despre_Romanian protest. #rezist. Day 41 – Babylon – DePe-NET

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s