Partidul Corupților continuă Operațiunea Încălecarea Justiției. Varianta Tudorel Toader și groapa în care bagă România

Primele trei luni de guvernare PSD nu au  aproape nicio legătură cu promisiunile electorale prin care partidul corupților a câştigat alegerile.

Unii îmi fac reproşul că sunt „taliban” anti-PSD pentru că pun exlcusiv pe acest partid eticheta de „partid al corupților”.  „Toate partidele au corupții lor!”, îmi spun cei care sunt de părere că atitudinea mea în privința PSD e exagerată.
Este corect faptul că toate partidele au corupții lor, mai puțin partidele noi care nu au avut oameni în exercițiul puterii.

Însă niciun partid cu politicieni cercetați sau condamnați pentru corupție nu a făcut ce face PSD, de aceea acest partid merită din plin eticheta de „Partidul Corupților din România”.

Este singurul partid care şi-a ales un codamnat penal preşedinte, culmea cu unanimitate de voturi. Este singurul partid care a dat şefi de guverne penali.

Este partidul care se afla la putere atunci când prim-ministrul în exercițiu, viitorul condamnat penal Adrian Năstase, spunea că nu crede „în arestările de vineri seară” şi astfel ajungeau la sinucidere procurorii tineri şi oneşti cum a fost Cristian Panait.
Este partidul corupților pentru că prin el, de la Iliescu încoace, s-a metamorfozat în mafie tot ce a avut mai urât şi imoral dictatura comunistă. Cei mai veroşi securişti şi cei mai jegoşi comunişti au fondat şi îngrăşat acest partid. Deja suntem la a doua generație de şmecheri ai regimului comunist care populează acest partid.

Beizadelele baronilor şi infractorilor PSD sunt propulsate în Parlament sau pe alte funcții publice prin instituții de stat pe care vor ajunge să le paralizeze cu incompetența și apetitul lor pentru furt.

Este partidul care, de trei luni, nu face nimic altceva decât să uneltească în continuu şi sistematic pentru un singur scop:  stoparea dosarelor anticorupție.

Un scop pe care au încercat să-l atingă în mai multe moduri.

Tentativele de modificare a legilor sunt unul din aceste moduri, fie că vorbim de OUG 13 sau de  legile cu care umblă prin Parlament infamul senator PSD Nicolae Şerban.


BUCURESTI - CURTEA CONSTITUTIONALA - MINISTRUL JUSTITIEI - TUDORUn alt mod prin care Partidul Corupților din România își urmărește scopul este tentativa de decapitare a DNA şi a Parchetului General, demarată în trombă de noul ministru al Justiției, „tehnocratul” PSD Tudorel Toader.

Când a fost anunțat acest nume pentru preluarea portofoliului Justiției de la nefericitul Iordache, folosit de Dragnea pentru a forța emiterea OUG 13, s-a insistat pe CV-ul profesional stufos al lui Toader.

Toader a fost prezentat ca fiind unul dintre cei mai eminenți oameni de Drept din România, un „tehnocrat” al ştiințelor juridice care va asigura imparțialitatea necesară ministrului Justiției.

Din start ceva nu se potrivea deloc în acest tablou. Ne aflam în fața unui moment paradoxal.
Un eminent jurist care şi-a construit cariera în Drept onest e incompatibil cu poziția de ministru într-un guvern controlat de un infractor.

Pur şi simplu nu poți să crezi cu sinceritate în principiile cele mai importante care construiesc Dreptul de 2.000 de ani şi să accepți să faci jocurile unui condamnat penal.

S-a dovedit chiar foarte repede că omul este fix de teapa lui Dragnea şi a grupului infracțional organizat din politică întins prin PSD și alte partide satelit.

Un politruc care execută planul lui Dragnea & Asociații de încălecare a Justiției, pentru readucerea ei în stadiul din timpul guvernării Năstase când magistrații oneşti erau împinşi la sinucidere, dacă refuzau să aranjeze dosare la comandă politică.

Ca să fie foarte clară apartenența politrucului Tudorel Toader la grupul infracțional organizat din politică, acesta şi-a prezentat intențiile exact la televiziunea condamnatului penal Dan Voiculescu.

Vă dați seama cam ce „eminență” a Dreptului poate să fie un ministru al Justiției care acceptă să-şi asocieze inaginea cu vectorul principal al campaniior de denigrare, şantaj şi decredibilizare a Justiției din România.


BUCURESTI - PARLAMENT - DISCURS - KLAUS IOHANNISI-am studiat cu atenție discursul. Cuvintele alese, ideile transmise, tonul vocii şi toată comunicarea non-verbală mi-au descris un politruc desăvârșit de tipul celor folosiți în anii 50 de comunişti, pentru a determina țăranii să accepte colectivizarea.

Pur şi simplu Tudorel Toader mi-a lăsat impresia unui şef de CAP din perioada stalinistă extremă a dictaturii comuniste.

Ziua următoare, într-o declarație de presă de la Ministerul Justiției, Toader a adus în discuție un aspect care trădează chiar un anumit nivel de analfabetism juridic şi dezvăluie faptul că am putea avea în față un impostor sadea. PSD excelează în promovarea unor astfel de impostori pe tot felul de funcții publice importante.

Toader a invocat instituția demisiei din  Codul Muncii, susținând în fața presei că asta ar aştepta de la şefa DNA şi de la procurorul general al României.

Argumentul invocat de Toader e inexplicabil pentru o „eminență” a Dreptului.

Este imposibil ca cineva cât de cât alfabetizat juridic să nu ştie că procurorii nu îşi desfășoară activitatea în baza Codului Muncii și nu li se poate aplica niciun principiu juridic din această zonă.
Judecătorii şi procurorii au legislație specială, tocmai pentru a putea să fie independenți. Sunt supuşi controlului prin Consiliul Superior al Magistraturii, când e vorba de abateri.

Munca unui procuror, materializată prin actele procedurale penale e supusă numai şi numai controlului instanței de judecată. Dacă greşesc, un judecător le corectează greşeala şi ia măsuri, în cadrul procesual penal, nu un ministru numit politic. Faptul că ditamai ministrul Justiției crede că procurorul general al României sau procurorul-șef DNA îi sunt subordonați, ”cum scrie în Codul Muncii”, este ceva de speriat.

Gafa lui Toader este pur şi simplu atât de mare încât e imposibil să fie făcută de un jurist cât de cât citit. Îl plasează în mod cert în categoria politrucilor analfabeți funcționali care s-au cocoțat pe tot felul de funcții numai şi numai pentru că au fost executanți docili ai unor ordine politice.

Este exact profilul activistului comunist perfect pe care PCR îl promova în sistem. Implicațiile sunt uriașe, dincolo de funcția pe care Toader o ocupă acum la Ministerul Justiției. Acest personaj este și profesor universitar și chiar rector al Universității Iași.


protest-rezist-piata-victoriei-2Ultimii ani am descoperit tot felul de impostori academici cu doctorate plagiate și diplome universitare acordate pe simpatii politice unor indivizi care nu ar trece nici măcar un examen de Bacalaureat dat serios.

Generalul din carton Gabriel Oprea e unul dintre simbolurile imposturii academice. Tudorel Toader pare exact din aceeași categorie de personaje.

Tocmai pentru că are un astfel de profil moral şi profesional a fost ales Tudorel Toader de infractorul Liviu Dragnea şi a fost pe placul inculpatului Călin Popescu Tăriceanu pentru a continua operațiunea demarată de nefericitul Iordache.

Decapitarea DNA este vitală pentru Dragnea, Tăriceanu, Ghiță, Ponta, Voiculescu, gaşca vechilor parteneri din USL, dar şi pentru alte grupări cu probleme penale cum e gruparea Udrea-Andronic susținută la greu de fostul președinte Traian Băsescu.

Toți au dosare pe rol în instanțe şi ştiu bine că  soarta lor depinde de atitudinea procurorului care reprezintă DNA în aceste procese. Dacă acest procuror e corect, profesionist şi urmăreşte interesul aplicării legii, soarta acestor penali nu e prea bună. Ei știu bine dacă sunt nevinovați sau dacă au furat, ce au furat și cât au furat.
Un om care se știe nevinovat merge liniștit în instanță, fără să-i stea mintea la manevre murdare prin presă, nu uneltește pentru a schimba șefii Parchetelor sau chiar legile ca să-și rezolve dosarele penale.

Dacă însă DNA trimite la instanță un procuror dispus să ajute inculpații, se schimbă lucrurile. Problema lor, a mafioților care isteric cer decapitarea DNA, este că actuala conducere a instituției nu acceptă să-i ajute, nu face blaturi, nu privilegiază pe niciunul dintre ei, nici chiar pe cei care în trecut au decis numiri pe aceste funcții.

Pentru acest motiv simplu sunt înhăitați toți puşcăriabilii din dosarele DNA să pună umărul la planul lui Dragnea, executat azi de ministrul Tudorel Toader.

Augustin  Lazăr, procurorul general al României, a intrat şi el în colimatorul mafiei din politică pentru luciditatea cu care a acționat la momentul apariției OUG 13.

Dragnea şi compania au realizat că au în fața încă un procuror determinat să susțină campania împotriva corupției şi de aceea l-au trecut pe lista lor neagră, cu numele celor care trebuie eliminați pentru că stau în calea Operațiunii „Încălecarea Justiției”.

Operațiunea aceasta este singurul lucru cu care se preocupă PSD şi acoliții de trei luni, de când au preluat majoritatea parlamentară şi puterea guvernamentală.
Toate promisiunile şi planurile cu care au fraierit alegătorii să-i susțină au încetat să existe în momentul când Dragnea si Tăriceanu s-au văzut instalați pe funcții în Palatul Poporului.

După trei luni de guvernare, PSD nu poate bifa niciun pas, cat de mic, făcut pentru onorarea promisiunilor electorale, altele decât majorările acordate din pix. Pe acestea le-a dat pe hârtie și acum nu găsește bani destui.


Citește și: După ce am participat la protestul #rezist, am fost dat afară de la ”România liberă”În rest, toată energia şi toate resursele Partidului Corupților din România au mers, de trei luni de zile, numai şi numai în direcția salvării mafioților care au parazitat România până aproape au sufocat-o.

Protestul #rezist i-a determinat doar să facă doar câte un pas mic în spate, renunțând temporar la unele lucruri. Nicolae Şerban a fost pus să-şi retragă amendamentele care salvează corupți numai ca să poată politrucul Tudorel Toader să acționeze în liniște pe altă direcție, pentru acelaşi scop.

Este singurul şi unicul scop pe care îl urmăresc şi îl vor urmări Dragnea, Tăriceanu  şi gaşca în fiecare zi în care au acces la butoanele puterii. Marioneta Grindeanu şi guvernul lui din oameni de paie sunt doar pioni utili acestui scop.

În timp ce avem un parlament şi un guvern blocate de obsesia penalilor Dragnea şi Tăriceanu să subjuge Justiția, România se îndreaptă către un viitor sumbru.
Economic lucrurile se înrăutățesc. Cursul valutar dă semne îngrijorătoare, alături de unii indicatori economici importanți. Lipsa oricărei investiții stopează orice dezvoltare economică viitoare, ceea ce prefigurează un dezastru iminent din momentul când  PSD epuizează banii din care dă măcar o parte a pomenilor electorale promise.

Mai grav de grav este că șleahta aceasta penală care controlează Parlamentul și Guvernul a paralizat România în fața Uniunii Europene într-un moment cheie pentru viitorul nostru.

România nu are capacitate de negociere exact în momentul când se rediscută raportul de forțe din Uniunea Europeană. E un dezastru național să avem exact în acest moment blocate Parlamentul României şi Guvernul României de un grup de puşcăriabili obsedați numai și numai să dinamiteze Justiția, fără să fie interesați nici cât negru sub unghie de viitorul țării și al românilor.

Tot ce îi interesează pe ei este să-și rezolve dosarele, să-și păstreze averile, să-și poată continua îmbogățirea prin parazitarea statului. Niște derbedei care bagă România în groapă.
 

Reclame

3 gânduri despre “Partidul Corupților continuă Operațiunea Încălecarea Justiției. Varianta Tudorel Toader și groapa în care bagă România

  1. Pingback: Tupeu uluitor. Cum vrea inculpatul Dan Andronic să manipuleze Justiția. Acțiunea emană mentalitate a la Dragnea, Ponta, Ghiță, Voiculescu. Răspunsul meu: #REZIST | Libertatea cuvântului ne aparţine nouă şi nimic nu poate să o îngrădească, d

  2. Pingback: Antena 3 şi RTV rămân fără clienţii mari de publicitate. Cozile de topor ale lui Felix şi Ghiţă sunt mutate pe funcţii publice | ANALIZĂ | Reporter Virtual | Portal

  3. Pingback: Youtube Video Romanian protest. De ce #rezist – Babylon – DePe-NET

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s