Dragnea: Ce am furat eu!? Mina de aur înhățată de la stat și exploatată de clanul baronului PSD. Legăturile cu beizadeaua și hotelul acestuia | EPISODUL 4

Averea oficială și cea ascunsă a președintelui penal al Camerei Deputaților și al PSD, Liviu Dragnea, este imposibil de justificat din veniturile legal recunoscute de acesta. Poate să fie însă explicată prin diverse afaceri la care au ajuns jurnaliștii de investigație, cum este această mină de aur care e în centrul unor încrengături de afaceri pe zeci de milioane de euro.

Legăturile cu Dragnea, fiul lui și fosta soție sunt copleșitoare

O ”coincidență” elocventă care spune totul: Din momentul în care Consiliul Județean Teleorman a ”privatizat” regia proprie de drumuri, cu un fost coleg al baronului Dragnea, averea acestuia a explodat.

Teldrum a fost regia de drumuri a Consiliului Județean Teleorman. Când Dragnea a ajuns președintele Consiliului Județean, regia a fost transformată în societate pe acțiuni și apoi ”privatizată” printr-un coleg de liceu și om de încredere al lui Dragnea.

Firma are zeci de legături cu afacerile familiei Dragnea, cu proprietăți dobândite de clanul acestuia.  Sunt chiar și legături directe cu beizadeaua lui Liviu Dragnea.

Teldrum este o mină de aur care ar putea să explice de unde a avut familia Dragnea bani pentru hoteluri, vile și domenii de lux, ferme, magazine și toți banii despre care Rise Project spune că au fost plasați în Brazilia. Informațiile despre Teldrum, cele publicate de presă de-a lungul timpului, dar și cele din documentele oficiale cum sunt hotărârile adunărilor acționarilor publicate în Monitorul Oficial sau datele din Registrul Comerțului conțin alte ”coincidențe” atât de evidente încât și un copil poate pricepe situația.


Dragnea: Ce am furat eu, domnule Bot? Ce am furat eu? Secretul imunității baronului de Teleorman îmbogățit deși a fost mereu bugetar | EPISODUL 1 

Petre Pitiș: omul de casă și veriga de legătură cea mai clară dintre Teldrum și DragneaUna dintre legăturile oficiale pe care o vezi de la o poștă, prin informațiile despre Teldrum de la Registrul Comerțului și Monitorul Oficial, este chiar directorul general al acestei firme: Petre Pitiș.

Pitiș e asociat cu fiul lui Dragnea în diverse firme, a condus inclusiv ședințele prin care Teldrum a renunțat la un hotel și restaurant, exact Hotel Turris care a ajuns acum în proprietatea directă a lui Dragnea. Legăturile sunt pur și simplu cu duiumul.
 

Cum a preluat Pitiș oficial frâiele afaceriiMonitorul Oficial consemnează, la data de 25 septembrie 2007, decizia numărul 7 a Consiliul de administraţie al S.C TELDRUM S.A.:

Art.1. Se numeşte în funcţia de director general domnul Pitiş Petre cu atribuţiuni depline de conducere şi reprezentare a S.C. TELDRUM S.A., delegate de către Consiliul de Administraţie, începând cu data de 26.09.2007 pentru o remuneraţie brută lunară de 5.881,00 lei.

La data de 2 mai 2017, Petre Pitiș este unul dintre cei trei ”administratori” ai Teldrum înregistrați la Oficiul Registrului Comerțului pentru Teldrum:  PITIS PETRE, DOBRESCU LIVIU LUCIAN, COSTACHE MIRELA.


Dragnea: Ce am furat eu, domnule Bot!? Dacă plătea din salariul de bugetar, avea nevoie de 2.000 de ani numai pentru acest imobil cu nouă etaje | EPISODUL 2 

Registrul Comerțului: Administratorii Teldrum administrează și firma beizadelei lui Dragnea

 

O verificare nu foarte profundă în baza de date a Oficiului Registrului Comerțului, pe care am făcut-o zilele acestea, a scos la iveală câteva legături indubitabile între beizadeaua lui Liviu Dragnea, Ștefan Valentin Dragnea și directorul Teldrum.

Una dintre firmele înregistrate pe numele beizadelei lui Liviu Dragnea este ZOOVEG 2010 SRL.
Conform datelor de la Registrul Comerțului, această societate are exact aceiași administratori ca Teldrum: Pitiș Petre, Dobrescu Liviu Lucian și Costache Mirela.

Patronii firmei Zoveg 2010 sunt: Ștefan Valentin Dragnea, Ilie Liviu Dragne și Gabriel Putineanu. Firma Zoveg 2010 este și proprietar al firmei GRANSILOZ SRL din Teleorman.

Rise Project scrie despre Petre Pitiș:

Director general al Teldrum, partener de vânătoare cu Dragnea Senior și de afaceri cu Dragnea Junior. Îi predă celui din urmă firme la cheie, toate conectate la banii Teldrum.

 

Alte afaceri de pe numele beizadelei baronului Liviu Dragnea

 

Legăturile observate la data de 2 mai 2017, în baza de date a Registrului Comerțului, între proprietarii Zoveg continuă. Liviu Ilie Dragne este administrator și la firma S & P INVESTMENT MANAGEMENT SRL care face comerț cu produse chimice.

Fiul lui Dragnea, Ștefan Valentin Dragnea, este asociat în această firmă tot cu Liviu Ilie Dragne. Fiul lui Dragnea mai apare ca asociat în firma BRIZA DUNARII EVENTS SRL, unde e partener cu Mădălin Ioniță.

Dragne Ilie Liviu este administrator și asociat la ROMCIP SA, firmă care se ocupă cu creșterea porcinelor prin ferma Salcia. Al doilea asociat la ferma de porci ROMCIP este ROMANIA LUDIKON SYSTEM SRL.

 

Supervizor.ro: S & P INVESTMENT MANAGEMENT SRL este LUDIKON SYSTEM SRL. Beizadeaua lui Dragnea are afaceri de 20 de milioane de euro

 

Firmele în care apare ca asociat fiul lui Liviu Dragnea, în 2 mai 2017, au mai făcut obiectul multor verificări ale presei de investigații și ale unor entități independente care prezintă informații relevante despre afacerile cu risc din România.
Publicația electronică supervizor.ro este o astfel de entitate. În ianuarie 2017, această sursă a publicat o radiografie a afacerilor beizadelei lui Liviu Dragnea din care aflăm o informație foarte interesantă:

”S & P INVESTMENT MANAGEMENT SRL a fost înfiinţată în 2002, cu sediul social în Bucureşti şi cu numele FREDO SISTEM SRL. A fost redenumită LUDIKON SYSTEM SRL în 2009, iar anul trecut a fost mutată la Alexandria şi rebotezată S & P INVESTMENT MANAGEMENT SRL. Ştefan Valentin Dragnea a devenit asociat pe 10 aprilie 2014, iar asociat majoritar (90%) pe 23 aprilie 2014, dar demn de menţionat este faptul că firma a fost deţinută la un moment dat şi de un off-shore din Seychelles – LAWAS INVEST & TRADE Inc, reprezentat de George Aristide MINCULESCU (48 de ani)”
(sursa originală aici)

Supervizor explică faptul că fiul lui Dragnea a preluat în ultimii trei ani afaceri de 20 de milioane de euro.


Dragnea: Ce am furat eu? Cum s-a chinuit baronul infractor să ascundă un domeniu opulent care se vede și din satelit | EPISODUL 3 

Fiul lui Dragnea are cel mai puternic Golf 2.0 TFSI din lume, l-a costat 80.000 de euro

 

Jurnaliștii de investigație de la Rise Project scriu despre fiul lui Liviu Dragnea, Ștefan Valentin, că locuiește într-un conac din Turnul Măgurele, fostă casă de protocol a Partidului Comunist Român:

„Pilotează mașini premium și locuiește într-un conac din Turnu Măgurele, fosta casă de protocol a Partidului Comunist Român. Dragnea Jr. e afacerist cu acte-n regulă de câțiva ani, legat ombilical de Teldrum, cu care face tranzacții de zeci de milioane”.

Pasiunea lui Dragnea junior pentru mașini puternice și foarte scumpe este descrisă și într-un articol al unei publicații electronice specializată în tuning auto.

Publicația 4tuning.ro descrie una dintre mașinile de lux ale beizadelei lui Dragnea, un Volkswagen Golf R din 2012 pe care Ștefan Valentin l-a modificat pentru a-l transforma în cel mai puternic Golf 2.0 TFSI din lume. Mașina are acum 770 de cai putere și modificările l-au costat peste 80.000 de euro pe băiatul lui Dragnea.
 

Porcii beizadelei lui Dragnea, în programul electoral al PSD. Subvențiile sunt miza

 

Fiul șefului penal al PSD avea probabil nevoie de o mașină atât de puternică pentru a ajunge repede de la o firmă la alta. Sunt foarte multe și afacerile de zeci de milioane de euro îl fac, desigur, un om foarte ocupat.

Printre grijile la care trebuie să alerge, cu toți cei 770 de cai putere ai mașinii de 80.000 de euro, sunt și porcii de la Ferma Salcia. Porci care sunt și ei strâns legați de Teldrum și mai ales de directorul Petre Pitiș.

”ROMCIP SA şi rebotezată la începutul acestui an, FERMA SALCIA SA se ocupă de creşterea porcilor şi are un capital social de 801.835 lei, deţinut de: S & P INVESTMENT MANAGEMENT SRL – 99,84% și Ilie Liviu Dragne – 0,16%
Acest Ilie Liviu Dragne (fără “A” la final)  este preşedinte al Consiliului de Administraţie şi mai apare şi în alte afaceri ale lui Ştefan Valentin Dragne, find menţionat de presa locală drept o rudă (apropiată) a familiei DRAGNEA. S & P INVESTMENT MANAGEMENT SRL a devenit acţionar în ianuarie 2014, când a preluat pachetul de acţiuni deţinut de Petre Pitiș. În anul schimbării de acţionariat, cifra de afaceri a crescut cu aproape 20%.”
(sursa: supervizor.ro)
Porcii de la Salcia au ajuns la clanul Dragnea tot via TeldrumPorcii de la Salcia au făcut obiectul unei anchete realizată de jurnaliștii Marian Păvălașc și Dan Tăpălagă, de la Hotnews.

”Apetitul pentru porci al familiei Dragnea se trezeste în aprilie 2014, când Valentin Ștefan Dragnea (fiul lui Liviu Dragnea) intră în posesia a 90 % din firma Romcip SA, rebotezată anul acesta Ferma Salcia SA. Dragnea Jr. (28 de ani)  a primit afacerea cadou”, spune Hotnews aici.

Hotnews a explicat cum a ajuns ferma de porci din patrimoniul Teldrum în proprietatea fiului infractorului Liviu Dragnea și chiar mai mult, explică modul cum șeful PSD critica importul de carne de porc în campania electorală, în timp ce exact o astfel de activitate îi generază fiului său profit uriaș.

 

Programul electoral PSD, pentru care se ”bate” Liviu Dragnea, e și pentru porcii beizadelei lui

 

”Exportăm 20 de mii de tone, importăm 230 de mii de tone, adică exportăm 30 milioane de euro, încasăm 30 de milioane de euro din export și plătim peste 350 de milioane de euro – deci romanii duc in afara tarii 350 de milioane de euro ca să mâncăm de Crăciun carne de porc din Germania, din Olanda, din Ungaria. Nu putem sa mancam carne de porc din Romania, aici suntem?! Programul nostru este ca 8 ani de zile sa fie ajutor pentru îngrășare, 10 mii de euro anual pentru fermele cu 200 de capete”, spunea Liviu Dragnea în campania electorală.

Hotnews arată că ministrul Agriculturii, Petre Daea, a propus creșterea subvenției pentru crescătorii de porci, o măsură guvernamentală directă care i-au genera și mai mult profit fermei fiului său.

Asta nu e tot, aceeași sursă mai arată că  ”firma de porci a lui Dragnea jr. De la Salcia este asociata într-o altă companie cu Adrian Mladinoiu, fostul aghiotant al lui Liviu Dragnea numit între timp secretar de stat in Guvernul Grindeanu”.

 

Monitorul Oficial: Legătura dintre Teldrum și hotelul pentru care Dragnea trebuia să achite rate 2.000 de ani, dacă plătea din salariul de bugetarDupă divorț, Liviu Dragnea a intrat în posesia Hotelului Turris din Turnu Măgurele. Blocul cu 9 etaje valorează 25 de milioane de euro, arată jurnalistul Cătălin Prisacariu într-o anchetă despre care am vorbit aici. Lui Liviu Dragnea îi trebuiau între 1.500 și 2.000 de ani pentru a putea să plătească suma asta cu salariile lui de bugetar.
O informație foarte interesantă, descoperită în arhivele Monitorului Oficial, pune într-o nouă lumină condițiile în care Dragnea a ajuns să aibă în proprietate ditamai hotelul.

”Adunarea generală extraordinară a acţionarilor Societăţii Comerciale TELDRUM – S.A întrunită în data de 8.02.2007, la convocarea preşedintelui consiliului de administraţie, dl Neda Florea, prin acordul tuturor acţionarilor care deţin întreg capitalul social al Societăţii Comerciale TELDRUM- S.A. hotărăşte:

Art. 1. Renunţarea la punctul de lucru – Hotel cu restaurant, situat în Turnu Măgurele, Str. Independenţei nr. 1 – incinta Hotelului Turris…”
sursa: Monitorul Oficial.

 

Rise Project: Porcii de la Salcia ajung și acum în hotelul lui Dragnea

 

Teldrum a renunțat la ”punctul de lucru hotel cu restaurant” în 2007 și apoi a continuat să pompeze bani în Turris.

”Hotelul Turris din Turnu Măgurele aparține familiei Dragnea, iar Teldrum este unul dintre cei mai importanți clienți cazați. Peste 2 milioane de lei a transferat corporația teleormăneană în conturile Turris între 2007 și 2014”, scriu jurnaliștii de la Rise Project.

Ancheta citată mai arată că restaurantul din hotel eliberează bonuri fiscale de la ferma de porci a lui Dragnea Junior și prezintă alte legături între Teldrum și fiul lui Dragnea.

”Ferma Salcia SA raportează un profit mediu anual de aproximativ 100 de mii de lei. Teldrum a fost cel mai important furnizor al fermei, a vândut nutreț de peste 48 de milioane de lei din 2007 până în 2015. Dar și Teldrum, în aceeași perioadă, a cumpărat de la fermă porci sau nutreț în valoare de peste 4 milioane de lei. În paralel, a girat la Unicredit Bank patru credite bancare contractate de ferma lui Dragnea Jr. Alte 3,87 milioane de lei”, arată sursa citată.

Liviu Dragnea si Marian Fișcuci, in fața Consiliul Județean Teleorman

Liviu Dragnea si Marian Fișcuci, in fața Consiliul Județean Teleorman 

Cum a ajuns Teldrum mina de aur a clanului Dragnea

 

Este clar că Teldrum a ajuns o mină de aur pentru clanul Dragnea. Schema prin care s-a ajuns aici e simplă și a fost executată în mii de alte locuri în România unde responsabilii unor firme de stat au provocat intenționat falimentul acestora pentru a le prelua apoi pe nimic, direct sau prin interpuși.

Datele oficiale de la Registrul Comerțului arată că în 28 februarie 1991 s-a înregistrat Regia Autonomă Teldrum care a devenit societate pe acțiuni la 29 iunie 1998.

După doi ani, în anul 2.000, Liviu Dragnea devine președintele Consiliului Județean Teleorman funcție prin care preia și controlul Consiliului de Administrație al Teldrum.

Anul următor, în mod bizar, firma Teldrum, care era în proprietatea Consiliului Județean Teleorman, nu mai primește niciun ban pentru reparațiile drumurilor din județ. Printr-un contract în valoare de 1,6 milioane RON, lucrările ajung la o firmă din Giurgiu. Așa s-a făcut primul pas: falimentarea firmei.
 

Colegul de liceu al lui Dragnea cumpără Teldrum, după ce a fost aproape falimentat

 

Jurnaliștii de la Adevărul au explicat, în 28 februarie 2017, cum a ajuns Teldrum din proprietatea Consiliului Județean Teleorman în proprietatea prietenilor lui Liviu Dragnea și cum a devenit mina de aur a clanului baronului-șef al PSD.

”În 2000, sub semnătura lui Dragnea, s-a decis scoaterea la vânzare a acţiunilor Teldrum, o societate considerată neprofitabilă … Societatea a fost cumpărată de fostul coleg de liceu al lui Dragnea Acţiunile Teldrum au fost cumpărate în 2001 de Marian Fişcuci, fostul coleg de liceu al lui Liviu Dragnea” (Sursa aici)

Conform Rise Project, Marian Fișcuci este un prieten din copilărie al lui Liviu Dragnea, donator constant la PSD.

”Fișcuci a figurat timp de 4 ani în actele Teldrum. Oficial, a preluat societatea de la Consiliul Județean Teleorman, pe semnătura lui Livache – președintele instituției. În paralel, era asociat direct cu Bombonica Dragnea într-un hotel din Turnu Măgurele”, scrie Rise Project.

Desigur, este vorba despre hotelul aflat acum în declarația de avere a lui Liviu Dragnea.


Increngatura de firme care sunt legate de Tel Drum

Increngatura de firme care sunt legate de Tel Drum


Ancheta Rise Project explică foarte bine cum a devenit Teldrum mina de aur a clanului Dragnea și prezintă alte legături evidente între șeful infractor al PSD și această firmă care a fost pur și simplu șterpelită de la stat.

Teldrum a înghițit în ultimii zece ani peste 2 miliarde de lei de la buget. Adică peste 80 la sută din încasările totale. Cele mai multe contracte publice au fost câștigate în Teleorman, o bună parte chiar de la instituțiile din subordinea lui Dragnea, Consiliul Județean sau primăriile PSD. 

Relația lui Dragnea cu primarii care au băgat bani în Teldrum a fost constant strânsă. Au făcut chefuri, s-au dus împreună la vânătoare și la tăiat de panglici. O arată inclusiv interceptările din dosarul Referendumul, în care liderul PSD a fost condamnat pentru frauda electorală din 2012.

Teldrum și firmele agreate, toate interconectate, au creat un mediu paralel de afaceri în sud-estul țării. Banii vin de la stat și rulează în industriile locale generate de activitățile Teldrum: asfaltări, imobiliare, agricultură, zootehnie, vânătoare, media și alimentație publică.

Trăiește toată lumea din Teldrum – familia Dragnea, cumnații, cumetrii, șoferii lor, fruntași din filiala PSD și oameni-cheie din instituții.

Fiecare are acces la o felie. Firmele lor își livrează reciproc servicii sau materie primă, lucrează în tandem sau subantrepriză, se împrumută între ele, girează una pentru alta, iar unele au logistică și sedii comune. Sunt dependenți unii de alții, de aceea totul funcționează în logica unui cartel care sufocă tot ce mai mișcă liber în acest colț sărac de țară.”

 

Când te provoacă în parcare trepădușii din gașca lui Dragnea

 

Liviu Dragnea mi-a adresat o întrebare în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție la care am decis să răspund foarte serios: Ce am furat eu, domnule Bot?

Textul de mai sus conține o parte din răspunsul meu.

În prima parte am explicat cum a reușit Liviu Dragnea să dobândească imunitate de facto în fața oricărei legi, pentru a putea să facă astfel de manevre, cheia fiind numirile politice pe orice funcție publică din Teleorman.
 

Interesele primarului PSD vulgar cu firma Teldrum

 

Editorialul video în care am explicat aceste lucruri a fost înregistrat în fața Consiliului Județean Teleorman unde, coincidență bizară, m-a așteptat un individ cu un BMW X3.

În timp ce înregistram acesta a început să-mi vorbească foarte urât, încercând probabil să mă provoace. Mi-am văzut de treaba pentru care eram acolo. Ulterior am descoperit și ce interes direct avea acest individ să facă așa ceva.

Individul este nimeni altul decât primarul PSD din localitatea Seaca, Teleorman, Lucian Călin. Nu doar apartenența politică l-a îndemnat să vorbească atât de urât, ci și alte interese pe care le-am descoperit într-un alt document referitor la Teldrum, aflat în arhiva Monitorului Oficial.

Iată textul documentului, fără alte comentarii:

HOTĂRÂREA NR. 6 din 15.06.2011 a adunării generale extraordinare a acţionarilor S.C. TELDRUM – S.A înființează:

1. Punct de lucru în comuna Seaca, judeţul Teleorman (teren în suprafaţă de 25 ha situat în zona centrală a insulei Belina).

2. Punct de lucru în comuna Seaca, judeţul Teleorman (teren în suprafaţă de 35,71 ha, situat în albia minoră a braţului Pavel tronsonul aval al fluviului Dunărea).

3. Punct de lucru în comuna Seaca, judeţul Teleorman (teren în suprafaţă de 12.000 mp, situat în insula Belina pe malul drept al braţului Pavel a fluviului Dunărea).

4. Punct de lucru în comuna Seaca, judeţul Teleorman (teren în suprafaţă de 5.000 mp situat în albia minoră a braţului Pavel al fluviului Dunărea).
Gândul explică, într-un articol din 1 decembrie 2013, despre ce este vorba:

”O insulă şi un braţ de pe Dunăre au trecut miercuri, prin semnătura premierului Victor Ponta, de la Guvern la Consiliul Judeţean Teleorman. Oficial, în scopuri turistice: un aquapark, un complex turistic şi sportiv, cu hotel, bazine de înot şi pensiuni, o tabără cu plajă ar urma să răsară la Teleorman, în comuna Seaca, una din cele mai sărace din zonă, acolo unde Nicolae Ceauşescu a început, în 1981, o hidrocentrală împreună cu bulgarii…”

Dragnea însuși a inițiat hotărârea de guvern, în calitate de vicepremier. Terenurile sunt exact cele pe care Teldrum făcuse puncte de lucru încă din 2011. Teldrum gestionează și pescuitul industrial pe Dunăre pe Braţul Pavel şi în bălţile din zonă.

 

Fost lider PSD: Privatizarea Teldrum e o fraudă de proporții!

 

În octombrie 2015, pe Realitatea TV, s-au făcut dezvăluiri foarte interesante despre modul de operare al lui Liviu Dragnea la preluarea Teldrum. În emisiunea ”Jocuri de putere” a fost prezent un fost lider al PSD Teleorman, cel pe care Dragnea l-a eliminat când el a preluat puterea. Este vorba despre Teodor Niţulescu.

Privatizarea firmei Teldrum e uşor de demonstrat, dar trebuie să se dorească şi pot să demonstrez că a fost o fraudă de proporţii. S-a privatizat cu activul, la sfârşit de noiembrie, în loc de decembrie, şi încasările au fost stabilite pentru decembrie.

E vorba de terenurile de incinta, sub semnătură lui Dragnea, care arată că s-a subtilizat şi subevaluat un teren. Toate se pot demonstra, plecând de la documente care există la Registrul Comerţului. Când Dragnea a făcut trecerea acţiunilor la purtător, că să nu mai apară el, ultimii rămân înregistraţi la Registrul Comerţului, cei care au deţinut acţiunile, doi tipi, colegi de-ai lui Dragnea de facultate.

Vânzarea acţiunilor, făcute de Fişcuci spre cei doi. Cum să vinzi o firma cu 5 milioane de euro profit, pe an, cu 500.000 de euro. De privatizarea Teldrum nicio instituţie a statului nu s-a ocupat până acum”, a afirmat fostul lider PSD Telorman. (sursa aici)
 

Asta este doar o parte din ce ați furat, domnule Liviu Dragnea!Informațiile de mai sus sunt numai o sinteză a ceea ce înseamnă afacerea Teldrum pentru clanul Dragnea. Este o mină de aur înhățată de baronul de Teleorman în condiții foarte dubioase pentru care încă nu a fost tras la răspundere de vreo autoritate judiciară.


Foto: Increngătura de firme care gravitează în jurul Zoveg, una dintre societatile beizadelei lui Dragnea juniorPare șocant că Dragnea a putut să facă așa ceva și să nu fie investigat, dar explicația este foarte simplă.

Nu a avut cine să-l investigheze pentru că toți șefii instituțiilor judiciare competente erau pe funcții, în Teleorman, pentru că așa a decis Dragnea. Ei îi erau și îi sunt fideli lui Dragnea, nu legilor pe care ar trebui să le aplice.

Un gând despre “Dragnea: Ce am furat eu!? Mina de aur înhățată de la stat și exploatată de clanul baronului PSD. Legăturile cu beizadeaua și hotelul acestuia | EPISODUL 4

  1. Pingback: Dragnea: Ce am furat eu? Dincolo de vile, terenuri, ferme, firme e ceva mult mai grav. Dacă rămâne pe funcție, Dragnea va fura asta de la fiecare român | EPISODUL 5 | Mălin Bot, jurnalist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s