Ziua care afectează viața românilor, de 73 de ani, într-un mod pe care puțini îl înțeleg

Pentru a prospera, o națiune trebuie să-și înțeleagă bine trecutul și să-l privească atent, dar cu gândul la viitor. Din trecut se pot extrage învățămintele de care un popor are nevoie ca să-și construiască un viitor mai bun. Națiunea care nu își înțelege corect trecutul, nu are cum să-și schimbe destinul în bine, pentru că nu poate pricepe și repara greșelile care îi afectează prezentul.O națiune e ca un om. Un om care nu știe de ce are un destin nefericit și nu înțelege corect trecutul care i-a adus acest prezent. nu va putea niciodată să facă schimbările de care are nevoie pentru un viitor mai bun.

Exact acum 73 de ani, în 23 august 1944, Regele Mihai declanșa arestarea mareșalului Ion Antonescu și ieșirea României din alianța cu Germania nazistă.

Planul era gândit din timp, împreună cu liderii partidelor istorice. Comuniștii au jucat un rol minor, dar au transformat ziua în sărbătoarea națională a Republicii Socialiste România.

Ion Antonescu a fost executat ulterior, după ce l-a condamnat la moarte un tribunal popular comunist.

De iure, este considerat criminal de război, responsabil de Holocaust. Istoricii au stabilit că, în 23 august 1944, când a fost chemat la Palatul Regal de către Regele Mihai, Ion Antonescu nu a refuzat întoarcerea armelor, dar a propus o retragere în munți și o capitulare în alte condiții.

Regele Mihai și liderii partidelor istorice duceau deja negocieri secrete cu aliații și au impus arestarea lui Antonescu și întoarcerea armelor împotriva Germaniei de îndată.
Armata Roșie a lui Stalin era deja în marș spre București și nimic nu mai putea să o oprească, după cum arată și acest jurnal de știri din august 1944, din arhivele britanice. Retragerea României din alianța cu Germania nazistă nu mai era o problemă de zile, era o problemă de ore, astfel încât dezastrul național să fie limitat.

Evenimentele consumate acum 73 de ani ne afectează viața și astăzi, într-o manieră pe care puțini abia o pot percepe.

Asta pentru că țara noastră este acum, după 73 de ani, încă în captivitatea mentalităților impuse românilor cu tancurile lui Stalin și e controlată de urmașii comunismului stalinist care a pus stăpânire pe România jumătate de secol, ca urmare a evenimentelor din 23 august 1944.

Regele Mihai este ultimul șef de stat din acea perioadă aflat în viață. Evenimentele din 32 august 1944 au condus și la șantajul comunist care l-a obligat să abdice în decembrie 1947.

Propaganda comunistă l-a denigrat pe Regele Mihai, Iliescu a făcut același lucru după 1989, astfel încât acum mulți români cred cu convingere într-o imagine a Regelui Mihai care nu are nicio legătură cu realitatea și este produsul demonizării gândite de comuniști.

A fost un monarh tânăr, fără experiență de viață și fără rodaj politic, care a trebuit să ia o decizie într-un moment crunt al istoriei noastre pentru a evita un dezastru național mai mare.

Au urmat 42 de ani de dictatură comunistă și apoi anii regimului Iliescu, un comunism mascat în ”democrație originală”, cu un lider crescut la Moscova în anii 50, în cea mai sinistră doctrină stalinistă.

Tot ceea ce a făcut Iliescu în 1990 a produs terenul fertil din care au răsărit grupările de corupție care controlează acum România. Un lung șir de ”lideri” politici infractori și impostori care au parazitat resursele României pentru propriile interese, forțând românii să trăiască într-o țară nemodernizată sau să emigreze cu milioanele pentru o viață mai bună.

Nu știm cum era dezmembrată România dacă Regele Mihai și partidele istorice nu îl arestau pe Ion Antonescu în 23 august 1944. Țara noastră a rămas pe hartă și acum este în cea mai bună, sigură și prosperă perioadă a istoriei noastre, cu toate problemele provocate de liderii politici actuali putred de corupți, rudimentari și grobieni în gândire.

Moscova ne pândește în continuare și dictatorul de azi al Rusiei, Vladimir Putin, visează la vremurile în care URSS stăpânea Europa de Est, de aceea viitorul este încă incert.

Eu încă sper să vină ziua în care românii vor realiza ce a însemnat comunismul, cât de nocivi sunt urmașii comunismului și cât de important este să nu-i mai lăsăm pe cei rămași mental în comunism să ne decidă soarta, fiind folosiți ca masă de manevră

2 gânduri despre “Ziua care afectează viața românilor, de 73 de ani, într-un mod pe care puțini îl înțeleg

  1. Si care a fost beneficiul insurectiei de la 23 august daca noi am fost considerati tot natiune invinsa si pusi sa platim despagubiri de razboi, lasindu-ne in miinile rusile? 3:) Ce-a facut Mihai atunci a fost inalta tradare si pe Antonescu l-a predat comunistilor si nu lui Maniu. Si inca ceva, Mihai nu a depus niciodata juramintul de credinta fata de tara si popor. Vezi MO al timpului. Asa ca a fost un rege ilegitim. Iar pt participarea lor la asasinarea lui Antonescu, toti, in afara de Mihai, si-au primit rasplata. Doar mihai beneficiaza acum de retrocedari si renta pt toti parazitii din neamul lui. 3:) 3:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s