Merita România și viitorul nostru două ore din viață? VIDEO

Merita România două ore din viață? Luam atitudine pentru viitorul nostru? Acestea sunt întrebările cheie ale zilei. Lucrurile se degradează de la o zi la alta.

Pe de o parte sunt periclitate parteneriatele strategice vitale pentru siguranța viitorului nostru. Pe de altă parte asistăm deja la acte de violență împotriva parlamentarilor opoziției. Este tot mai grav.


Vezi mai multe editoriale video și abonează-te la pagina mea de youtube!Senatorul USR Mihai Goțiu a fost bătut de sociologul Mirel Palada, om de casă al PSD. Parlamentarul opoziției a fost agresat în pauza publicitară a unei emisiuni, în fața moderatoarei Nadia Ciurlin.

Cu câteva zile înainte, alt exponent de vază al PSD, deputatul Eugen Nicolicea, a vorbit foarte urât tot cu jurnalista Nadia Ciurlin, în direct.

PSD a intoxicat România cu ură

PSD promovează de ani de zile un discurs al urii și agresivității în spațiul public. Un vector esențial al propagării agresivității în societate este televiziunea lui Dan Voiculescu, „organ de propagandă” al grupărilor care au controlat PSD în ultimii ani.

Este ceva extrem de grav modul cum a modelat acest discurs mentalitatea simpatizanților acestui partid. Mii și mii de oameni sunt atrași în spirala violenței care se îndreaptă împotriva oricui stă în calea planurilor politicienilor corupți de a anihila Justiția și de a controla complet societatea.

Eu mă confrunt zilnic cu injurii, amenințări inclusiv cu moartea.

După agresarea senatorului Mihai Goțiu, foarte mulți simpatizanți PSD au jubilat pe rețele sociale, într-un spectacol grotesc al aclamării violenței fizice. Agresarea fizică a parlamentarilor opoziției reprezintă un prag foarte periculos. Dacă stăm să asistăm pasivi și la asta, România va ajunge o țară pierdută cu un viitor incert.

Un viitor halucinant în care hoția va ajunge literă de lege și cinstea o infracțiune.

 

Acesta e doar începutul

După parlamentarii opoziției urmează să fie fizic agresați ziariștii critici care încă mai îndrăznesc să explice societății ce se întâmplă. După ziariștii critici urmează orice om care mai critică acest grup infracțional, organizat în politică.

Injectarea societății cu ură nu e singurul atentat la viitorul României comis acum. Sindicatul corupției organizate din politică încalecă Justiția și alterează grav democrația.

Cei mai corupți politicieni încep să deturneze România de la drumul nostru către Vest și în același timp caută să se răzbune cumva pe românii care au fugit din țară din cauza lor. Se gândesc cum să impoziteze, amendeze și taxeze românii din străinătate. Așa știu ei să-i trateze pe cei care au muncit pe brânci ca să pompeze în România 55 de miliarde de euro, mai mulți bani decât au investit aici companiile multinaționale.

Mai mulți bani decât am putea vreodată să atragem de la UE. Bani care au plătit pomeni electorale, au alimentat bugetul din care ei au furat ca să-și facă palate, ferme, terenuri de vânătoare și domenii de pescuit.

Ambasadorii celor mai importanți parteneri strategici ai României au fost violent atacați verbal. Dragnea se joacă de-a apropierea de Rusia și plasează în societate teme periculoase, teme cu care dictatorul Putin a reușit să dezmembreze Ucraina.

Este un moment de cumpănă în care putem să fim neatenți și comozi sau putem lua atitudine

Duminică, 17 septembrie 2017, în Piața Victoriei, este organizat un protest prin care putem da un semnal puternic. Pentru că o imagine spune mai mult decât o mie de cuvinte, duminică protestatarii #rezist vin în piață cu drapele ale țărilor UE sau NATO, de care fiecare om e personal legat sufletește.

Eu aduc tricolorul și drapelul SUA, pentru că am convingerea că singura șansă a României să fie protejată de planurile dictatorului Putin este parteneriatul acesta.

Sindicatul corupției organizate din politică încalecă Justiția și alterează grav democrația. Cei mai corupți politicieni încep să deturneze România de la drumul nostru către Vest.

Corupții ar vrea o țară în zona gri sau sub influența Rusiei, fără stat de Drept și Justiție independentă, care să-i tragă pe ei la răspundere când sunt prinși că fură.

Este vorba pur și simplu de egoismul și rapacitatea unor indivizi fără niciun reper moral care își doresc numai și numai să se îmbogățească prin orice mijloace. Dacă asta ar duce la deșertificarea României, ei și-ar vedea de planul lor fără să îi intereseze o secundă că fac milioane de oameni să sufere, că distrug o țară.

Cei mai corupți politicieni, cu ajutorul patronilor penali de presă, atacă și denigrează cele mai importante parteneriate care ne asigură drumul către Vest.

Televiziunile manipulează grobian împotriva Uniunii Europene, împotriva NATO, împotriva SUA, împotriva companiilor mari din aceste zone, firme care asigură sute de mii de locuri de muncă.

Asistăm la acțiuni menite să distrugă parteneriatele noastre militare prin subfinanțare. Asistăm la acțiuni de sabotaj al parteneriatelor economice, prin atacuri agresive aparent justificate politic.

Sindicatul corupției organizate din politica face un joc periculos. E timpul să le spunem să se oprească.
Merita România două ore din viața noastră? Luăm atitudine pentru viitorul nostru?

 

Reclame

2 gânduri despre “Merita România și viitorul nostru două ore din viață? VIDEO

 1. Ghicitoare pentru cei care conduc Romania, in frunte cu PSD (PCR)

  Nu stim cine conduce; rusul sau americanu’,
  Dar aflam azi vesti cumplite despre DRAGNEA
  Si daca am ajuns si pe mana lui TARICEANU
  Aflati raspunsul jalnic la ghicitoarea mea!

  Raspunsul: actualii presedinti ai Parlamentului din zilele noastre.

  Intrebarea retorica; urmeaza urgent sa facem schimbari la Presedentie sau la Parlament?

 2. Pingback: Poliția îl protejează pe șmecherul PSD Mirel Palada care l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu – Stiri din țară și străinatate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s