#REZIST Mălin Bot. Cine sunt eu și de ce #INSIST să #EXIST

Deranjez rău de tot sindicatul corupției organizate din politică și pentru asta sunt sistematic denigrat pe rețele sociale de postaci.


Comentariul video în care am răspuns campaniilor de denigrare la adresa mea. Te poți abona AICI la pagina mea de YouTube.Pe Dragnea & asociații îi roade că sunt tot aici, deși au făcut eforturi mari să îmi închidă gura. Se vede asta din tema pe care au plasat-o postacilor lor pentru campania de denigrare din rețele sociale.

Pentru ca nu prea au ce sa spună rău de mine, e greu să mânjești un om onest, postacii mafiei o țin langa, obsesiv, cu: ”Cine il plătește pe Malin Bot?”

De la grupurile PSD până la minerul agramat al găștii inculpatei Udrea, din Odobești, toți insistă prostește cu asta. E obsesia ultimelor luni, chiar și după ce am răspuns la întrebarea aceasta chiar de ziua mea, în 26 august.

Pur și simplu infractorii care comandă aceste campanii de denigrare pe rețele sociale nu înțeleg că există și oameni onești, care nu au nimic de ascuns.


VIDEO. Ce îi deranjează, de fapt, pe politicienii corupți care comandă campanii de denigrareEu înțeleg bine că îi frustrează teribil faptul că, deși m-au asasinat profesional și financiar, mă încăpățânez să rezist și să fiu zi de zi în fața publicului meu. Norocul nostru cu rețelele sociale, pentru că datorită lor am putut în toate aceste luni să rămân pe baricade, vizibil, să spun ceea ce consider eu că e important de spus.

4 gânduri despre “#REZIST Mălin Bot. Cine sunt eu și de ce #INSIST să #EXIST

 1. Buna ziua
  Multumim pt. ca ne scapi de mafiea din tara.
  Va rog sa ma indrumati si pe mine cum sa fac sa scap de primar, sa nu mai fiu presata de primar.
  Unde sa mai apelez sa nu-mi ea proprietatea?

 2. O altă revoluție când și cu cine reușim să facem? De ce noi,oamenii de bine,să fim călcați în picioare de nemernici? Să- si facă țara lor și să ne lase pe noi să trăim și să muncim în liniște! Ar fi atunci o problemă,ca nu mai au din ce fura! Dar de ce noi să le asiguram ‘ și traiul și vatraiul’, iar noi nici să nu putem există?
  Comuniștii au făcut la fel când au venit, iar mulți au murit nevinovați în închisori!
  La ce ne așteptăm?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s