Imagini pe care nu le vezi la TV. Ambasada Rusiei și Guvernul, luate cu asalt cu drapele SUA | VIDEO

Televiziunile au cenzurat un protest fără precedent. Aproximativ 200 de protestatari #REZIST, cu zeci de drapele ale țărilor NATO au participat la un marș și au luat cu asalt Guvernul, Ambasada Rusiei și sediul PSD. La Arcul de Triumf, protestatarii au înconjurat monumentul cu drapelele țărilor NATO și UE.


VIDEO. Evenimentul cenzurat la TV, în România.Protestul este o reacție la declarațiile liderilor PSD împotriva ambasadorilor SUA și UK, împotriva companiilor multinaționale și inițiativei Guvernului Tudose de a impozita românii din diaspora.

Oamenii au venit cu drapele ale țărilor UE și NATO de care sunt legați sufletește, unde au rude sau prieteni, pentru a arăta public faptul că România face parte și la propriu din familia occidentală a democrațiilor consolidate unde sunt peste 5 milioane de români.


VIDEO: ce răspunde un jandarm-șef când e întrebat dacă îi plac infractorii.De la ora 19.00 s-au adunat în Piața Victoriei sute de persoane are au dus zeci de drapele ale țărilor UE și NATO, unde sunt și comunități românești numeroase. Drapelele SUA și al Marii Britanii au fost aduse și pentru a răspunde astfel liderului infractor al PSD, Liviu Dragnea, care a atacat ambasadorii acestor țări.


VIDEO: Primul protest cu drapele SUA din fața ambasadei Rusiei la BucureștiProtestatarii au ocupat trotuarul din fața Guvernului României, unde au intonat iMnul național și au strigat lozinci împotriva Guvernului. Apoi, coloana cu sute de persoane a plecat către Abasada Rusiei, acolo s-a strigat: ”România, stat european!”, ”Dragnea, omul lui Putin” și ”Putin, nu uita, Basarabia nu-i a ta!”.


https://www.facebook.com/pg/malinbotpublic/photos/?tab=album&album_id=1010850195721754Protestul cu drapele SUA în fața Ambasadei Rusiei din București este fără precedent.

După aceea, protestul a continuat în fața sediilor PSD și ALDE, unde s-a cerut ”Justiție, nu corupție”, s-a strigat ”ALDE, PSD, aceeași mizerie” și ”Nu vrem să fim conduși de hoți”. Coloana cu drapelele țărilor UE și NATO a înconjurat apoi Arcul de Triumf.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s