Plodul milițianului din Gratia a făcut un guvern ca în 1950 | EDITORIAL VIDEO

România din 2017 seamănă tot mai mult cu România anului 1950 când comuniștii aduși cu tancurile rusești impuneau colectivizarea. Țara se transformă încet după chipul și asemănarea infractorului care deține controlul Parlamentului și Guvernului, infractorul-șef al PSD Liviu Dragnea.


EDITORIAL VIDEO: #REZIST a strâns cărti pentru ministrul analfabet al Educatiei. De ce avem un guvern low IQDacă vrem să pricepem mai bine ce se întâmplă cu România, de când Dragnea controlează Parlamentul și Guvernul, este bine să ne uităm atent și la cine este acest individ, dincolo de prezentul și trecutul lui recent.

Este relevant, din această perspectivă, faptul că tatăl lui Liviu Dragnea era milițian în Teleorman, în cei mai urâți ani ai colectivizărilor. E simplu să ne imaginăm ce a auzit prin casă actualul lider infractor al PSD și astfel să înțelegem mai ușor de ce astăzi Dragnea are o problemă cu ”străinii care sug sângele românilor”.

 

Al doilea aspect relevant pentru explicarea situației în care ne aflăm ține de educația și cultura liderului delincvent al PSD. Dragnea putea să-și depășească limitele educației din casa milițianului comunist din Gratia dacă punea mâna pe carte și citea și el ceva. Pentru că nu s-a educat, Dragnea este ceea ce vedem astăzi.

Omul a construit un guvern după chipul și asemănarea lui, un guvern pe care l-a gândit numai ca să-i fie slugarnic. Așa s-a putut ajunge la situația în care un analfabet funcțional ca Liviu Pop să fie numit ministrul Educației. Pop nu e singurul exemplu de troglodism din Guvernul Dragnea 2.0.

Olguța Vasilescu reprezintă alt exemplu elocvent. Petre Daea, care pare teleportat chiar din anii `50, cu limbajul lui de muncitor necalificat făcut ministru peste noapte, este alt personaj din aceeași categorie.

Plodul milițianului din Gratia, condamnatul cu suspendare Liviu Dragnea, a reușit performanța să alcătuiască cel mai incult și penibil guvern din istoria recentă a României. Atât a putut el, cu educația și mentalitatea lui de fiu de milițian și nepot de general sovietic.


Citește și:
 

2 gânduri despre “Plodul milițianului din Gratia a făcut un guvern ca în 1950 | EDITORIAL VIDEO

  1. Din pacate Dragnea este nascut în 1962.Doar din amintirile parinţilor poate stii mai mute despre colectivizarea forțată si alte rele ale anilor ’50. Asta de dragul adevărului. <> În rest total de acord cu temperamentul lui si cat de nenorocit este.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s