Reforma fiscală stoarce bani pentru o altă șpagă națională marca Dragnea & #CIUMAROȘIE| VIDEO

Grupul de infractori și inculpați care controlează acum Legislativul și Executivul ne aplică o schemă de furt prin care își asigură susținerea de care Dragnea și compania au nevoie ca să poată încăleca Justiția.
ABONEAZĂ-TE AICI la canalul de YouTube Malin Bot pentru a primi zilnic notificări despre materialele video noi publicate.


În campania electorală au promis marea și sarea. Erau disperați să adune voturi, ca să poată controla cu ele Parlamentul și Guvernul. Aveau disperată nevoie de cele două puteri ”de iure” din stat pentru a-și emite legislația cu care vor să scape de pușcărie și mai ales vor să-și păstreze averile intacte, dar și să își perpetueze sistemul corupt prin care s-au îmbogățit.

Ca să-și câștige voturile au folosit controlul asupra celei de a patra puteri, de facto, din stat: presa. Au mințit, au manipulat, au dezinformat ca să adune voturi și apoi ca să-și mintă electoratul și să manipuleze întreaga opinie publică în legătură cu dosarele lor și cu activitatea DNA în general.
 

Imediat după ce au câștigat alegerile și au numit noul guvern PSD au trecut la acțiune. Ordonanța de Urgență 13 trebuia să le rezolve mare parte din probleme. Nu le-a mers pentru că oamenii onești au ieșit cu sutele de mii în stradă.
Așa că au gândit un nou plan: merg prin Parlament cu legile de care au nevoie, sparte în mai multe bucățele ”să nu bată la ochi”. În paralel trebuiau să mai mituiască cu ceva electoratul și nu numai. Planul nu putea să meargă, dacă nu era susținut din spate de parlamentari, alei locali, baroni, politicieni din mai multe partide.
Mulți au dosarele lor penale și pentru asta puneau umărul la plan, dar era nevoie de și mai mulți.  Așa că infractorul Dragnea și compania au început să împartă strategic bani. Parlamentarii au primit venituri și pensii șocant de nesimțite. Curtea Constituțională a primit un mare ciolan, să stea cuminte. Avocatul Poporului a primit și el o ciosvîrtă grasă.

Primarii și toate pilele, neamurile, toți politrucii lor angajați prin administrațiile locale au primit și ei dreptul să-și mărească veniturile cum vor.
Șpaga asta națională, plătită organizat și din bugetul de stat de gașca speriată de pușcărie a generat o gaură uriașă. Au reintrodus accizele pentru carburanți, ca să mai recupereze ceva. S-au jurat că nu vor crește prețurile la carburanți. După patru luni vedem că ele au crescut mult și asta a declanșat o avalanșă a creșterilor de prețuri.
Gaura tot este mare, așa că au lansat ”reforma” Codului Fiscal. Exact cum spuneau că nu vor crește prețurile din cauza accizelor mai mari din carburanți, se jură acum că nu vor scădea salariile nete în mediul privat. Suntem, practic, exact la același film.
 

Un film în care, din prostie sau ticăloșie, actorii principali fac praf economia unei țări ca să își plătească șpaga națională prin care obțin susținere pentru preluarea controlului asupra Justiției, ultima putere pe care nu au acaparat-o.

Vor asta ca să scape de pedepse și mai ales ca să poată să se îmbogățească în continuare, an după an, parazitând banii publici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s