Malin Bot. 2017: Anul în care am pierdut aproape tot, dar am câștigat enorm

Anul 2017 este anul în care am pierdut aproape tot, dar v-am câștigat pe toți cei care acum mă urmăriți. Sper să ne vedem cât mai mulți în 2018 la protestul din 20 ianuarie și mai ales la Ziua Z #nextlevel.


VIDEO: Comentariul meu de final de an, în care explic și ce s-a întâmplat la România liberă, când Sabin Orcan m-a dat afară la comanda lui Alexander Adamescu.

Dincolo de toate lucrurile pe care le spun, cel mai important mesaj este că vă mulțumesc din suflet tuturor celor care credeți în mine și mă susțineți.

Pur și simplu eram mort profesional fără voi, pur și simplu tot ceea ce sunt acum vă datorez numai vouă.

De aceea, toată aprecierea pe care o transmiteți în comentarii sau prin mesaje private este pentru mine în primul rând un îndemn să am încredere, să nu cedez. Toată această apreciere și încredere înseamnă însă pentru mine și o responsabilitate uriașă pe care nu am de gând să o tratez superficial.

Sper să reușesc în tot ceea ce fac să nu vă înșel încrederea și să am puterea, înțelepciunea și curajul să rămân mereu loial dumneavoastră, celor datorită cărora eu am putut să văd speranța că un ziarist independent și onest poate să aibă viitor fără să fie la cheremul vreunui patron penal.


VIDEO: Am petrecut Revelionul tot la protest, în Piața Victoriei 

”Semper fidelis” este angajamentul pe care l-am luat față de dumneavoastră

În materialul video de final de an am povestit lucruri importante pe care nu le-am mai spus despre cum am ajuns, în 31 decembrie 2018, ziarist independent și cetățean implicat după ce am realizat că pur și simplu era imposibil să mai practic meseria așa cum vreau eu într-o lume a presei unde aproape toți patronii sunt penali și cei mai mulți servesc total interesele mafiei al cărei naș este astăzi infractorul Dragnea.

Poate că unii colegi jurnaliști consideră că nu merit atât de multă încredere a publicului, poate că alții sunt convinși că au făcut mult mai mult și munca lor nu se vede.


VIDEO: Primul minut din 2018. Primul minut de protest împotriva corupților. Primul minut din maratonul civic #REZIST în anul centenaruluiÎI înțeleg, dar le spun că nu îmi este ușor. Nu intru în detalii legate de viața privată sau în chestiuni financiare, pentru că eu cred că persoanele publice nu trebuie să își expună viața personală, dar vă spun că am plătit și plătesc dur decizia de a nu ceda și de a-mi asuma o atitudine civică în plus peste ceea ce făceam ca ziarist.

Îmi este foarte greu, dar cred că este imposibil să nu răzbești dacă ești cinstit și lupți de partea binelui.

Eu acum, încă sunt ca un naufragiat în plină furtună, care a reușit să nu se înece, dar furtuna nu a trecut și pământul nu este la orizont. Sunt pe scândură și încerc cum știu eu mai bine să rămân deasupra apei.

Celor care cred în propaganda mafiei și mă acuză toată ziua că sunt plătit să face ceea ce fac, să am o agendă ascunsă, le spun că greșesc, că numai hoțul care fură crede despre alții că sigur fură și ei, dar nu au fost încă prinși.

Numai hoțul spune că toți fură. Numai necinstitul crede că nu există cinste. Numai coruptul își imaginează că toți sunt de vânzare pentru prețul potrivit.


VIDEO: Cum funcționează mecanismul de denigrare folosit de corupți: Firme de PR, consultanți de lux, Mocirla Media, postacii de pe rețele sociale și cârtițele din partea curată a presei și ”societății civile”.Nu, nu fură toți. Nu sunt toți corupți.

Eu cred, cu religiozitate, că România este o țară unde cei mai mulți cetățeni sunt onești, corecți și scârbiți de hoție. Dacă nu eram convins de asta, nu puteam să fac tot ceea ce fac.

Poate și cu siguranță că am greșit în 2017, nimeni nu e perfect Dacă am greșit și încă nu am realizat, îmi cer scuze de la cei afectați. Nu am făcut-o cu rea credință sau ca să fac rău.

La mulți ani, dragi prieteni!

#semperfi #insist #rezist #exist #coruptiaucide #vvedem #neamtrezit #colectiv #NuCedam

Reclame

2 gânduri despre “Malin Bot. 2017: Anul în care am pierdut aproape tot, dar am câștigat enorm

  1. Mult noroc in tot ce faci, om puternic si curajos!La multi ani, numai cu realizari, sanatate si spor la toate!Te admir!Eati Ne dai sperante mari!

  2. Rominia si neam-ul rominesc e furat , mintit si abuzat non-stop din Decembrie 1989 si pina azi 3 ianuarie 2018 , lucru penal ce el continua a spera , ca va supra-vietuii , dar este doar o falsa ILUZIE . Dumnezeu sa-i odihneasca in PACE si VOIE BUNA pe dl Corneliu Coposu , Ion Ratiu si cu certitudine in prim-ul rind pe MAJESTATE-A sa Rege-le Mihai al Rominiei . Au fost singurii OAMENI , care cu adevarat au vrut sa reconstruiasca , o Rominie noua si o Rominie MONARHICA . Insa asta a fost posibil la inceput in 1990 , insa dupa nu , nu au mai avut nici o sansa . Iar si acuma fara sprijin-ul , ajutor-ul din exterior-ul Rominiei , precum America , Anglia , Franta , Germania nimica nu va fi posibil a face ce-a ce trebuia facut , deci repet : de la bun inceput , adica imediat dupa Decembrie 1989 .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s