Malin Bot: Când Pippidi și Udrea ”vuvuzesc” punctajele consultanților lui Dragnea & #ciumaroșie

Un protest masiv este anunțat pentru 20 ianuarie 2018 și susținut de toate vocile și comunitățile maratonului civic #REZIST. Toată România se mobilizează și sunt anunțate grupuri care vin din disapora.

O mobilizare fără precedent, care sperie #ciumarosie. Întâmplător sau nu, după mobilizarea fără precedent, încep diversiunile marca Dragnea & Mafia, dar aruncate în spațiul public de personaje aparent fără legătură cu PSD.


VIDEO: Mafia TV și Mocirla Media le folosesc pe Udrea și Pippidi ca să manipuleze și să dezinformeze împotriva protestatarilor #rezistAlina Mungiu Pippidi și Elena Udrea au început să țipe în sincron împotriva vocilor care susțin și organizează protestele. Cele două ”vuvuzesc” exact punctaje ale PSD.
Interesant, nu-i așa?

În decembrie Liviu Dragnea a spus la Antena 3 că nu e supărat pe protestatari, dar că ei nu sunt bine informați, că nu știu pentru ce protestează și cu cine protestează. În paralel cu lansarea acestui ”punctaj”, a intrat în campanie de imagine doamna Alina Mungiu Pippidi care rostogolește în spațiul public exact același ”punctaj”.

În sincron a apărut pe scenă și Elena Udrea care și ea a început să atace ziariștii care susțin protestul #rezist.

”Punctajul” reprezintă o listă scurtă cu idei și lozinci pe care consultanții de imagine le construiesc pentru a fi comunicate într-un moment aparte, cu scopul de a manipula opinia publică în direcția dorită de cei care au angajat consultanții.

Punctajele se plasează apoi tuturor comunicatorilor oficiali și asumați ai partidului, dar și cârtițelor.

Adică persoane publice aparent independente sau despre care se crede că sunt critici și adversari ai partidului dar care, de fapt, sunt tot comunicatori pentru același grup de interese, în momente cheie.


VIDEO: Un lucru simplu despre oamenii cinstiți pe care nu îl pot concepe cei la infractorul-șef al PSD, Liviu DragneaPentru a da credibilitate ”punctajelor” acești comunicatori pe care eu îi numesc cârtițe sunt ”sub acoperire” în zone aparent curate ale comunicării publice.
Zilele acestea PSD & mafia lui Dragnea se străduiesc să convingă lumea că nu e bine să asculte de cei care cheamă la proteste în 20 ianuarie 2018, că legile care legalizează corupția sunt în regulă și că, de fapt, oamenii nu sunt corect informați. Sunt exact ideile răspândite de Udrea și Pippidi.
Eu am explicat pe YouTube, în două comentarii video, cu mai multe argumente, aceste lucruri.
M-am trezit apoi atacat la persoană de madam Pippidi. Culmea, doamna Mungiu m-a atacat rostogolind minciuni mai vechi plasate pe Facebook cu o postare plătită de deputatul PSD Liviu Pleșoianu.
În noiembrie, după ce am avut întâlnirea cu Năstase și Voiculescu de la Gaudeamus, m-am trezit că sunt ținta unei campanii de denigrare pe rețele sociale a cărei sursă era o postare mincinoasă a deputatului Liviu Pleșoianu, pentru care acesta sau alte persoane au plătit ca să fie afișată inclusiv ca publicitate pe Facebook.


VIDEO: Ce spun oamenii care protestează despre campania de manipulare comandată de Liviu DragneaPrincipalul scop al campaniei de imagine în care doamna Pippidi s-a dezlănțuit împotriva protestatarilor #rezist era însă descurajarea participării la proteste.
În timp ce aceasta se străduia la Mafia TV să disemineze ”punctajele” consultanților lui Dragnea, pe rețele sociale publicul o taxa ferm. Asta pentru că oamenii care susțin protestul știu să folosească google și s-au informat rapid. Au văzut minciuna și au taxat mincinoasa.
În paralel au început să-mi scrie susținători și prieteni din Iași, care mi-au explicat legăturile ombilicale ale doamnei Mungiu cu #ciumarosie.
„Ostin C Mungiu, tatal Alinei Mungiu a fost responsabil cu studenții străini la UMF Iasi în timpul regimului comunist. Familia Mungiu, originară din Bălți, de unde a venit bunica, Tatiana. Nu puteai să te ocupi de studenții străini și să nu te afli în ograda Securității”, scrie un amic din Iasi.
Altul îmi povestete cum făcea Alina Mungiu ode ceaușiste, înainte de 1989, în Opinia Studentească, în calitatea ei de lider al Asociației Studenților Comuniști.


VIDEO: Adrian Năstase expune, fără să vrea, mentalitatea pe care o au politicienii care sunt promovati de #ciumarosieToate aceste mesaje și multe altele mi-au adus aminte despre cum a mai acționat similar doamna Mungiu Pippidi în alte momente cheie pentru diverse personaje importante #ciumarosie.
În 2012, doamna Mungiu era folosită abil în planurile de comunicare USL care voia să facă ce face Dragnea acum cu legile care legalizează corupția.
Apoi mi-am adus aminte de un alt moment cheie când aceeași doamnă Pippidi a ieșit la rampă cu o declarația minunată pentru Dan Voiculescu, preluată copios de toată propaganda lui Felix: Cu un procuror corupt l-am băgat la pușcărie pe Voiculescu.
În concluzie, eu nu cred că toate acestea sunt coincidențe și nu cred că întâmplător apare în cadru la momente cheie doamna Mungiu Pippidi, să transmită exact mesajele corupților. Convingerea mea e că e doar o altă cârtiță folosită de #ciumarosie pentru manipulări și dezinformări.

Mâine vă spun niște lucruri foarte interesante despre Udrea și postacii ei.În 2010 fost publicata lista cu ziaristii Gold care au fost dusi in excursie in Noua Zeelanda. Dupa cum vedeti, eu nu apar pe aceasta lista, pentru ca pur si simplu nu am avut nicio legatura cu povestea aceea. Eram ziarist in Timisoara, nu aveam fizic nicio treaba cu povestea asta.

Cu toate acestea, doamna Mungiu m-a asociat cu acest grup, crezând ca astfel îmi distruge credibilitatea.

O mârșăvie de o ticăloșie uriașă care arată cât de disperați sunt să demotiveze lumea față de protestul din 20 ianuarie 2018.

Arată cât de mult îi deranjez, o performanță având în vedere că fac asta cu un telefon crăpat, cu un stick luat la reducere și doar pe rețele sociale. Nu sunt la vreo televiziune, nu scriu ziarele despre mine, ma sprijina doar cateva mici site-uri pe care le putem numara pe degetele de la o mana.

 

Marea parte a presei, controlata de mafioți, ma ataca tot mai violent pe masură ce trece timpul.

 

Norocul meu ca dumneavoastra ati inteles corect ce jocuri face Pippidi si ca e o cartita a lui Dragnea & mafia. #neamtrezit

 

Apare insa o doamna Corina Vintan, e un nume cheie al intelegerii unor evenimente de astazi.

Doamna Vintan are oameni plasati prin locuri cheie din ”societatea civila” despre care Alina Mungiu Pippidi tace mâlc, pentru că și ei fac, de fapt, jocurile unor grupari penale cum e gruparea Andronic – Udrea pentru care au si lucrat recent.

Este inca o legatura care expune faptul ca nu intamplator au iesit la atac, in sincron, Udrea și Pippidi impotriva unor voci #rezist. Este un media plan in toata regula.

Interesant este ca pe lista asta apare si Floriana Jucan (Q Magazine). Cine credeti ca o preia zilele acestea pe Mungiu, la greu, cu denigrarea impotriva mea?

Ati ghicit, Q Magazine aka Floriana Jucan. Ticăloșii au luat bani în cârdășie și acum acuză pe alții care nu au nicio legătură cu toate mizeriile lor, este ceva de o perversitate sinsitră.

Hoțul strigă hoții!

#ciumarosie manipulează și minte cu cele mai perverse metode.

Este exact stilul lui Dragnea si alti corupti. Au furat pe rupte, ne-au nenorocit tara si cand ii ia Justitia acuza ca sunt victime, ca statul paralel ii vaneaza. Fix despre asta vorbim.

Vestea foarte bună este că avem o forță uriașă, datorită rețelelor sociale. Dacă toți oamenii onești ar conștientiza ce forță putem avea uniți, am spulbera toate găștile acestea ticăloșite care ne distrug efectiv viața.

Va multumesc din suflet tuturor pentru apreciere si incredere si va astept pe cat mai multi dintre dumneavoastra in 20 ianuarie 2018, la ora 18.00, in Piata Universitatii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s