Un moment rușinos pentru presă. Marșul istoric pe care televiziunile se prefac că nu îl văd | VIDEO

Un grup de patrioți din Cluj a plecat pe jos la București. Li s-au alăturat alți oameni din Ardeal și Muntenia. Vineri, 19 ianuarie 2018, au plecat din Ploiești pentru ultima parte a marșului lor istoric.


VIDEO: Ce spun patrioții care vin pe jos de la Cluj despre cum își pune infractorul Liviu Dragnea un alt avatar ca prim-ministru. Cum văd ei decizia președintelui Klaus Iohannis de a accepta ca Viorica Dăncilă să fie șefa Guvernului României.Vin la marele protest din 20 ianuarie 2018, de la Piața Universității. Gestul lor excepțional e ignorat de aproape toate televiziunile. Asta ne arată cât de mult controlează infractorul Dragnea presa.

Este rușinos modul cum ignoră televiziunile ”de știri” Marșul Speranței. Este un eveniment istoric pe care ar fi trebuit să îl trateze televiziunile pe tot parcursul derulării lui. Digi 24 a realizat câteva știri, în rest tăcere deplină.

Eu am documentat video și am realizat reportaje între Târgu Mureș și Sighișoara și între Comarnic și Ploiești. Puteți să îi cunoașteți pe acești oameni minunați și să vedeți suportul popular excepțional întâlnit pe drum.


VIDEO: Cine sunt patrioții care au plecat pe jos de la Cluj, la BucureștiOamenii aceștia, care acum se prefac că nu văd ceva foarte important sunt cei care mă acuzau pe mine că nu este jurnalism ce fac eu, pentru a arăta lumii cum s-a trezit conștiința aceasta superbă a oamenilor cinstiți sătui de hoți și corupți.
Țineți minte, dragii mei, jurnalistul este câinele de pază al democrației. România este în pragul unui dezastru pentru democrație dacă infractorul-sef al PSD și gașca lui vor putea să distrugă independența Justiției. Alături de Marșul Speranței și alături de protestatarii #rezist ar fi trebuit să fie toți ziariștii. Toți!


VIDEO. Poți să faci și tu ceva simplu pentru a pune la zid corupții. Nu îți poți imagina ce putere ai, cu un simplu telefon și cu rețelele sociale. 

Reclame

2 gânduri despre “Un moment rușinos pentru presă. Marșul istoric pe care televiziunile se prefac că nu îl văd | VIDEO

  1. Cu respect vizionez ,mai toate cele postate de tine Malin si te incurajez , a nu ceda si nu te lasa prada unor JIGODII de politicieni , care n-au stiut decit : sa FURE , sa MINTA si sa faca ABUZ in fel si chip de PROPRII cetateni romini . Rusine sa le fie tuturora , cu exceptia dl-lui ,, Emil Constantinescu ” si al tuturor politicienii-lor din fost-ul PNTCD , pe vremea dl Corneliu Coposu , Ion Ratiu si DUMNEZEU sa-i odihneasca in PACE si VOIE BUNA . Personal sint pentru , si cu MONARHIA , insa ce-a reala , adevarata pe care o putem intilnii s-au cunoaste , intelege in toate TARI-LE membre din REGATU-lui UNIT .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s