Semnalul vital dat la protestul din 6 martie 2018. Nextlevel la Parlament VIDEO

Este fantastic să vezi oameni din toate zonele țării deciși să vină de la distanțe chiar și foarte mari pentru a ține piept corupților. Marți, 6 martie 2018, sute de persoane din  toată țara, din  diaspora și din București au protestat la Parlamentul României. 


VIDEO: PRIMA PARTE a filmului zilei de 6 martie 2018, când a avut loc protestul de la parlamentAm explicat în comentariul video ce pas important s-a făcut în 6 martie 2018, la Parlamentul României.

Impactul este fără precedent, chiar dacă televiziunile nu și-au făcut datoria. Ieri ați văzut cum a abandonat presa rolul de câine de pază al democrației. Este un fenomen pe care eu îl știu și din cauza căruia am decis să merg mai departe ca independent.

Pur și simplu e totul atât e putred cu patronii penali sau cu găștile dispuse să facă orice compromis pentru a satisface ”finanțatorii” oficiali și neoficiali, încât știam că nu mai am ce căuta în această mizerie. #ciumarosie #insist #rezist #exist


VIDEO: Partea a doua a FILMULUI ZILEI de marți, 6 martie 2018, când a avut loc protestul #nextlevel de la Parlamentul RomânieiAsta e presa acum, în mare parte, în România: patroni penali care servesc mafia din politică fățiș sau cu perdea prin cârtițe și găști de lichele. Câinele de pază al democrației e un pudel ținut în lesă de mafia din politică. Cârtițele sunt cele mai periculoase.

În marea asta de #aceeasimizerie mai există câteva insule de onestitate. În rest e un uriaș ocean de interese, complicități, manipulare și dezinformare.


VIDEO: Despre Congresul PSD din 10 martie 2018Vedeți în reportaj tineri veniți din diaspora, dar și oameni din Teleorman care povestesc cum a făcut Dragnea averea.

Marți seară, chiar în 6 martie, în emisiunea lui Rareș Bogdan, am uitat să menționez și grupul venit de la Râmnicu Vălcea.


VIDEO: Protestul NEXTLEVEL la Râmnicu VâlceaÎmi cer scuze de la minunații olteni care au fost acolo, lângă noi. Rareș a fost singurul ziarist care m-a contactat și m-a invitat să vorbesc despre protest în emisiunea lui.

În rest o tăcere care ne arată cât de mult controlează mafia în presă.

S-au temut toți să nu-i strice liniștea lui Dragnea, înainte de congres. Despre cei care pretind că luptă împotriva corupției, dar au sabotat cu toată forța lor acțiunea din 6 martie 2018 nu mai spun nimic.


VIDEO: Nextlevel la IașiAtitudinea lor a vorbit de la sine. #coruptiaucide #rezistenta

Decizia mea este să susțin mai departe toate acțiunile care servesc scopului nostru comun, indiferent dacă cei care le organizează nu susțin alte acțiuni sau au probleme personale cu mine.

Eu nu am probleme personale cu nimeni și pentru mine cauza noastră e mai importantă decât orice altceva. Dincolo de asta este lucrul cel mai important al discuției noastre.

Eu sunt ferm convins că toți cei care vin la proteste, indiferent cine le organizează, nu vin pentru organizatori, vin pentru niște principii în care cred și eu.


VIDEO: Ardealul se ridică. Alba Iulia


VIDEO: Oradea și Cluj


#neamunit #neamtrezit

Pentru toți acești oameni onești și minunați care își sacrifică timp și energie ca să fie în stradă și să lupte pentru un viitor mai bun, eu mă voi implica la fel ca și până acum. Despre viitorul nostru, al tuturor, este vorba.

Pentru asta luptăm. #semperfidelis

#nextlevel a mai făcut ceva important: O listă clară cu revendicări și Proclamația adresată Parlamentului, Guvernului, Ministerului Justiției și președinției.

Proclamația este aici: https://tinyurl.com/Proclamatia-de-la-Bucuresti


VIDEO: Nextlevel la SibiuRevendicările sunt mai jos

Primul punct al revendicărilor #nextlevel este demisia lui Dragnea și Tăriceanu din Parlamentul României.

Am explicat în emisiunea de la București TV cu ce argumente cerem demisiile acestea.

Pe YouTube e emisiunea completă

Lista de revendicări:

1. Demisia Dragnea & Tariceanu din Parlament,

2. Fara condamnati pe functii publice,

3. Stoparea legilor pentru corupti,

4. Cele deja votate să fie respinse de Klaus Iohannis

5. Desfiintarea comisiei lui Iordache, care a facut legile. Demisia lui Iordache din Parlamentul Romaniei,

6. Numirea unui prim-ministru care sa nu aibă nicio legătură cu Dragnea

7 Judecarea proceselor de coruptie cu termene la o saptamana

8. Confiscarea extinsa a averilor coruptilor condamnati,

9. Nicio eliberare inainte de termen, daca nu e platit tot prejudiciul

10. Repartizarea corectă a mandatelor de parlamentari pentru romanii din diaspora

11. Aplicarea deciziei poporului de la referendumul in care s-a stabilit sa fie 300 de parlamentari

#insist#rezist#exist#nucedam#neamunit#neamtrezit#coruptiaucide#rezistenta#colectiv#vavedem#semperfi


Reportaje VIDEO din orașele în care a mai fost caravana NEXTLEVEL


 

Reclame

3 gânduri despre “Semnalul vital dat la protestul din 6 martie 2018. Nextlevel la Parlament VIDEO

 1. Si 300 de parlamentari sunt prea multi la numarul de locuitori!
  Mai putin si alesi dupa competenta si dorinta de a face treaba buna, daca nu dovedesc asta, dupa o perioada de proba, sa fie inlocuiti.
  Perioada de poroba era aplicata la orice job pe vremuri, dar când responsabilitatea e asa de mare, cu atat mai mult!

 2. Tara trebuie reconstruita de la A la Z , dar cu cine ?
  R: Prin salari ONESTE , pe care omu il merita , si evident ca in schimb sa se ofere SERVICI de calitate , clasa si o garantie de 5 ***** , poate ca este posibil ca Rominia sa nu dispara . Pt ca neam-ul rominesc este deja pe drum-ul instrainarii temporare a mai tuturora , si definitiv al multora , poate cite-va milioane . Priviti Italia ca tara , ca se gaseste, intr-o stare de ALERTA , Grexia deasemenea , Portugalia , Spania de la o zi la alta au probleme din ce in ce mai multe si mai serioase .Iar cit tine despre Rominia , se gaseste intr-o situatie ,, CAPITALA ” , unde SISTEM-ul trebuie sa CONSTIENTIZEZE asa numita REALITATE , si sa faca eforturi si sacrificii la maxim , iar aceste-a sa fie 100% , in favoare-a POPULATIE-I romine , iar automat ca si POPULATIA , se va straduii sa faca ceva bun pt tara sa .

 3. Apropo de PARLAMENTARI , nu cunosc , nu stiu daca sint suficenti s-au prea multi . Insa daca se tine seama de SALARII-LE populatie-i , ei bine . si ei ca PARLAMENTARI trebuie sa tina cont de venituri-le ce li se cuvin si cit merita .Pt ca un PARLAMENTAR , nu are drept-ul sa cistige mai mult ca un DOCTOR , care salveaza vieti omenesti si vindeca persoane , cu fel si fel de probleme de sanatate . Iar deasemenea sint si PREOTII , care nu li se cuvin decit un salariu putin superior al celui minim pe economie . Pt ca nu presteaza nici unu dintre ei o munca INTELECTUALA s-au grea
  FIZICA , si nu au nici RESPONSABILITATI , precum un sofer de AUTOBUZ , s-au o EDUCATOARE de gradinita , pe mina cui poate 20 de FAMILII isi lasa copii zilnic , in grija lor .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s