Congresul PSD la rece. Planul pervers al lui Dragnea, episodul făcătura Ghiță | VIDEO

La exact o săptămână de la congresul PSD din 10 martie 2018 putem vedea clar ce plan perfid a lansat  infractorul-șef Liviu Dragnea în Sala Palatului, sâmbăta trecută. Putem prefigura destul de ușor ce scop urmărește grupul infracțional organizat în jurul lui Dragnea.


VIDEO. Legătura dintre congresul PSD și plecarea șefilor de la HotnewsLa congresul PSD, președintele delincvent al acestui partid și nașul de facto al grupărilor penalilor din politica, Liviu Dragnea a cerut sălii „aprobarea” pentru a merge mai departe, pentru a continua.

Desigur, Dragnea nu avea nevoie de aprobarea celor câteva mii de figuranți aduși de partid din toate colțurile României.

Liderul condamnat al PSD controlează partidul ca un veritabil dictator, astfel încât momentul când aparent a cerut aprobarea celor din sală a fost doar un exercițiu de teatru de păpuși în care Dragnea trăgea marionetele de sfori.

Mesajul era pentru toată România, pentru cei din conducerea Direcției Naționale Anticorupție, pentru magistrații care îl judecă pe infractorul Dragnea, chiar și pentru partenerii externi care privesc la noi cu îngrijorare.


VIDEO. Prima parte a reportajului din ziua congresului PSDScopul urmărit a fost să transmită că PSD și partenerul ALDE vor merge și mai agresiv pe drumul zdrobirii independenței justiției și că vor acționa mai puternic ca să-și promoveze legislația pentru legalizarea corupției.

A fost doar prima secvență dintr-un plan bine ticluit, continuat imediat cu episodul Sebastian Ghiță.

Sunt convins că toată povestea cu „interviul” luat de Ion Cristoiu lui Ghiță, sub coordonarea triplului inculpat Dan Andronic este parte din planul mai larg gândit pentru Dragnea, avizat de infractorul-șef al PSD și declanșat chiar prin congresul hoților de la Sala Palatului.

Modul cum s-au pus în mișcare toate rotițele mecanismului uriaș de manipulare și dezinformare de care dispune mafia din politică este pentru mine confirmarea faptului că există un plan declanșat la congresul PSD și continuat prin episodul Ghiță.


VIDEO. Partea a doua a filmului zilei în care a avut loc congresul PSDPur și simplu e imposibil ca o făcătura ca cea ticluită de Andronic și executată de coada de topor Cristoiu să fie preluată de atât de multe canale fără a exista multe discuții prealabile între personaje grele ca Dragnea, Dan Voiculescu, Dan Andronic, Elena Udrea, Sebastian Ghiță, poate chiar Traian Băsescu.

Nu cred că Andronic și Cristoiu plecau la Belgrad de capul lor, ieșiți din lesa lui Traian Băsescu. Mai degrabă cred că fostul președinte le-a lungit lesa până la Belgrad, după ce a purtat o discuție telefonică cu taxă inversă, pe un număr de Costa Rica.

Lucrurile au fost din timp aranjate, dovadă că încă înainte de congresul PSD, Mihai Gâdea însuși l-a reabilitat pe Ion Cristoiu în emisiunea vector al propagandei mafiei.

A fost un spectacol grotesc cu Gâdea care deschide rezervorul uriaș plin cu tone de scuipat pe care el le-a aruncat ani de zile în capul lui Cristoiu.

Fără nicio jenă, Gâdea s-a aruncat în rezervorul fetid și a început să lingă nehalit în jurul lui. Omul pur și simplu nu are nicio urmă de moralitate.


VIDEO: Partea a treia a reportajului din ziua în care a avut loc congresul PSDEste un slugoi perfect care azi scuipă pe oricine ca să-i facă pe plac patronului infractor și mâine laudă hidos aceeași persoană.

O monstruozitate.

De partea cealaltă, Ion Cristoiu a devoalat exact același tip de caracter lichelic. Omul primise în frunte și în bot, ani de zile, cele mai scârboase flegme din partea lui Gâdea.

Pentru suma potrivita, Cristoiu i-a zâmbit frumos lui Gâdea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

A fost un spectacol monstruos pur și simplu. Nu există în limba română cuvinte suficient de expresive pentru a putea descrie scârba pe care am simțit-o privind acest moment de o imoralitate obscenă.

Momentul pornografic cu Gâdea și Cristoiu, de la bordelul lui Felix, avea menirea să pregătească ziua de după congresul PSD când inculpatul fugar Ghiță urma să intre în scenă alături de același Cristoiu.


VIDEO: Ultima parte a reportajului din ziua congresului PSD„Maestrul” acționa sub coordonarea triplului inculpat Dan Andronic, omul de „lumini și umbre” aflat sub comanda piratului Traian Băsescu.

Cu sirena eșuată pe nisipurile din Costa Rica, bătrânul edecar trage frânghiile visând la ziua când coșmarul Koveși s-ar putea termina.

Sunt sfori care duc în mai multe direcții și au mai mulți păpușari. Condamnatul eliberat condiționat Dan Voiculescu e unul dintre ei. Inculpat fugar Alexander Adamescu este altul. Pe sirena din Costa Rica am menționat-o deja.

Toate sforile acestea sunt însă înnodate la Liviu Dragnea care e acum în vârful piramidei de corupție din România și pentru planul lui sunt trase.
Congresul PSD a fost doar semnalul de începere a aplicării planului la care au conspirat cei mai grei dintre politicienii corupți ai ultimilor 28 de ani.

Episodul Ghiță e doar o mica parte din ce va urma. Un plan perfid în calea căruia mai pot sta acum numai oamenii onești din România care de peste un an și o lună sunt activi civic în stradă și pe rețele sociale.

Ei sunt reprezentați politic și în stat de președintele Klaus Iohannis care nu a dat semne că ar putea trăda platforma anticorupție susținută de peste 6,5 de milioane de voturi.

E important să nu uităm această cifră pentru a face comparația cu cele 3,2 milioane de voturi șterpelite de Dragnea & mafia la alegerile parlamentare, voturi în numele cărora mafioții pretind ca au dreptul să dea peste cap România prin distrugerea independenței Justiției.

Adăugați la cele 6,5 de milioane de voturi pentru Iohannis restul celor care nu ai votat și sunt sătui de corupți, de hoție și toată mizeria făcută țării noastre în ultimii 28 de ani de către găștile adunate acum ca să pună umărul la planul lui Dragnea.

Reclame

4 gânduri despre “Congresul PSD la rece. Planul pervers al lui Dragnea, episodul făcătura Ghiță | VIDEO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s