Malin Bot. Ziarist independent, publicul e patronul meu

Mulți se întreabă dacă ceea ce fac eu este jurnalism, derutați de tonele de denigrări aruncate la adresa mea prin Mocirla Media.

Pe Facebook, poți să mă urmărești aici.


Malin_Bot-ziarist

Publicul e patronul meu. Vezi cine mă susține financiar pe PatreonEu, după aproape 25 de ani de presă în care am realizat foarte multe, știu cum să-mi fac meseria și sunt milimetric în limitele de acțiune ale jurnalistului, adaptate la mediul în care acționează.

Aici găsiți mai multe materiale video:

https://tinyurl.com/jurnalism-pe-bune

 

Am deranjat pe mulți cu acțiunile mele. Unii sunt în acest videoclip, alții sunt în alte materiale de pe canalul meu de YouTube.

Pentru ei lucrează televiziuni, ziare, site-uri și mercenari de presă. Toți m-au denigrat cum au putut crezând că astfel îmi distrug credibilitatea.


Poți să te abonezi la pagina YouTube/MalinBot pentru a vedea în timp real materialele postate. Am explicat și cum mă ajută cei care sunt abonați.Lor li se adaugă alți ”colegi” de presă angajați pe la patroni penali, care cred că dacă mă denigrează pe mine își scuză lor păcatul de a accepta să fie slugi umile în slujba unor interese imorale.

Le-am răspuns la toți, însă cel mai bun răspuns este ceea ce fac eu. Activitatea mea vorbește de la sine despre mine.

Aceste 6 minute de montaj spun totul despre mine, ca ziarist.


VIDEO: Primul montaj de 6 minute cu mici părți din materialele realizateIn orice democrație consolidată, dacă prin absurd apărea unul ca Dragnea,nu era un ziarist care să îl abordeze așa, erau sute de ziariști care erau așa după el de dimineața până seara.

 

Eu fac tot ceea ce fac cu convingerea fermă că cei mai mulți români sunt sătui de hoție, de corupție și mai ales de minciuna din presa ”clasică”.

 

Vă simt alături de mine și vă sunt recunoscător, fără susținerea voastră eu nu puteam să exist. Văd cu bucurie că sunteți tot mai mulți, de la o zi la alta și vă mulțumesc frumos.

Știu că pentru cei care fac jocuri murdare la televiziuni, ziare și site-uri ale unor patroni penali vine ziua Judecății și că atunci nu vor mai putea să mintă pe nimeni.

La mai bine de un an de când am pornit pe acest drum, astăzi, sunt un ziarist independent, susținut numai de publicul lui.

Mulți dintre cei care mă urmăriți, în special din diaspora, aici și pe YouTube, ați transmis de zeci de ori că vreți să mă susțineți și mai direct decât printr-un like, share pe Facebook sau vizionarea clipurilor cu reclame pe YouTube.

 


Când te abonezi la pagina de YouTube, este bine să activezi și alerta

malin-bot-you-tube 

În special prietenii mei din SUA mă bat la cap de luni de zile să ofer celor care vor să mă susțină și alte căi. Mi-au explicat ce am de făcut și astfel am deschis și o pagină de Patreon.

 

Este la adresa: https://www.patreon.com/malinbot

 
Puteți, de astăzi, să mă ajutați să merg mai departe și pe această cale.

Eu vă mulțumesc din suflet pentru încrederea acordată și vreau să știți că un singur lucru mă frământă și nu mă lasă noaptea să dorm:

În tot ceea ce fac să mă ridic la înălțimea așteptărilor voastre și niciodată să nu vă înșel încrederea.

 


Este scopul meu să vă rămân mereu loial și să vă spun mereu numai ceea ce îmi dictează conștiința. #semperfi.

8 gânduri despre “Malin Bot. Ziarist independent, publicul e patronul meu

  1. Te sustin si te urmaresc inca de la bun inceput , deci a trecut 1 an , timp in care sint ferm convins , ca-ti doresti ceva de BINE si UTIL , voua si intregii tari Rominia . Este drept ca populatia , cetatenii romini din Rominia , care s-au nascut inainte-a anii-lor 70 , sint deja CONTAMINATI . iAR CU GENERATIA CARE A TRAIT POATE CE-L PUTIN 2 DECENII IN COMUNISM , E GREU SA IESI LA LUMINA . Este drept ca dese ori nu este vina lor , insa trist este , ca nu au curaj-ul necesar , pentru a incerca , si o alta varianta sa vada , daca le va fi mai bine . Eu din 90 am fost pt P.N.T.C.D , iar cind am vazut ca au pirdut alegeri-le , am stiut , am fost convins 100 % , ca DEMOCRATIE in adevarat-ul sens al cuvintu-lui , nu se va naste niciodata , in Rominia . Si dece scriu asta , este pentru ca Rominia nu a fost niciodata o tara DEMOCRATICA ,
    insa MONARHISTA da . Este drept cum ca ambele sint SIMILARE daca privim de la distanta , insa moduri-le de politica intre ele , sint suficent de diferite intre ele .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s