Jandarmeria comite un abuz, apoi îl acoperă cu un fals | VIDEO

De dimineață, de la prima oră, scriu pentru acțiunea de contestare a amenzii în instanță și apoi mă apuc de plângerea penală. jandarmeria m-a copleșit cu amenzi abuzive, ca să îmi ocupe foarte mult timp prin instanțe.


BUCURESTI---DNA---PROTEST

FOTO: Cea mai bună fotografie din seara respectivă a fost făcută de Octav Ganea de la INQUAM FOTO.Legea Jandarmeriei:

Art. 1. –

(1) Jandarmeria Română este instituția specializată a statului (…) care  exercită, în condițiile legii, atribuțiile ce îi revin cu privire la  apărarea ordinii și liniștii publice, a drepturilor și libertăților  fundamentale ale cetățenilor. 

Iată cum ”apără” jandarmeria dreptul cetățeanului Mălin Bot de a exercita profesia de ziarist

De dimineață, de la prima oră, scriu pentru acțiunea de contestare a amenzii în instanță și apoi mă apuc de plângerea penală. jandarmeria m-a copleșit cu amenzi abuzive, ca să îmi ocupe foarte mult timp prin instanțe.

Iată un exemplu de abuz pur și simplu revoltător. După ce mi-au blocat abuziv dreptul să îmi exercit meseria, mi-au trimis acasă o amendă, scriind în procesul-verbal o situație falsă. Pur și simplu au consemnat în fals că eu am făcut ceva ce nu făcusem.

Jandarmeria Română a comis un abuz grosolan, după care m-a mai și  amendat printr-un proces verbal care pur și simplu consemnează în fals  lucruri pe care eu nu le-am făcut.

Ca să fie abuzul complet, jandarmii au venit acasă la fiica mea și la  mama ei, după o lună de zile, să aducă amenda aplicată prin fals. Scopul  era intimidarea familiei mele. Să vadă vecinii că am probleme cu  autoritățile, din moment ce îmi vine jandarmeria acasă. Iată imaginile  care dovedesc abuzul.

Lucrez la plângerea penală pentru fals și acțiunea de anulare a amenzii,  prin Justiție.

Șocant în acest caz este că jandarmii au comis un fals fără să le pese  că totul a fost filmat de mai multe televiziuni.Materialul video complet este aici:  https://tinyurl.com/Jandarmeria-Apara-Hotia-VIDEO  

Pur și simplu au primit ordin să falsifice actul și au falsificat fără  să se gândească la consecințe. Vă dați seama ce lichelism, ce nivel de  slugărnicie este în Jandarmeria Română?

Este extrem de grav halul în care a ajuns instituția sub comanda lui  Sebastian Cucoș, pudelul secretarei Carmen Dan și a ”maistrei” de  ”traforaj” Viorica Vasilica Maricica Dancilă.

#insist #rezist #exist #vavedem #nucedam #neamtrezit #neamunit #nextlevel #semprfi #coruptiaucide #rezistenta #colectiv

 

Mă poți susține acum direct, pe pagina de PATREON

2 gânduri despre “Jandarmeria comite un abuz, apoi îl acoperă cu un fals | VIDEO

  1. Statul paralel al penalilor din pesedraccnea este protejat de jandarmerie , entitate care ar trebui să ne apere pe noi atunci când forurile din conducerea României (parlament , guvern , președenția ) comit abuzuri sau fapte reprobabile , și acțiuni care contravin legii…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s