Momente vesele și triste cu Jandarmeria Română: Me Tarzan, you Jane

Urmează să îmi vină iar o amendă de ”zeci dă meleoane, fără număr, fără număr, cu dedicație de la Carmen și Liviu, prin lăutarul Sebi Cucoș”.

Eu zic că important e să nu ne pierdem simțul umorului. Așa că, vă invit să vă uitați la: Discuție ireală cu un jandarm care insistă să fie penibil.
Am filmat la un protest iendit din fața Miniserului de Interne. Cristian Mihai Dide, de la asociația ”Evoluție în instituție” a împodobit, alături de alți activiști civici, un brad cu amenzi.

A fost o reacție ironică la un comunicat al Ministerului de Interne care a transmis urări de Paște ”cu prilejul nașterii Mântuitorului”.

 

În timp ce eram în live, pe Facebook, un jandarm a insistat să intervină peste transmisia mea cu comentarii destul de puerile. Așa că i-am făcut pe plac și i-am răspuns într-op manieră care să îl facă să-și etaleze mai mult limitele.


Video: Live-ul complet de la protest include și tot dialogul cu jandarmul ”Jane”Orice comentariu al meu este inutil. #JandarmeriaAparaHotia. Vă invit numai să vă uitați și la reportajul HD filmat ieri, la protest. Materialul e lămuritor.


VIDEO YouTube: Cum am prins jandarmii că scriu amenzi la comandă în fața MInisterului de InterneDacă apreciați activitatea mea și aveți disponibilitate să mă susțineți mai direct, puteți intra în grupul patronilor mei care mă sprijină direct pe pagina de PATREON (click aici)

Un gând despre “Momente vesele și triste cu Jandarmeria Română: Me Tarzan, you Jane

  1. ***** ***** ***** Ce este trist , este ca dupa ce ca sint PROSTI si PROASTE facuti ghem , mai dau sa si convinga societate-a , cum ca ea este ce-a proasta si nebuna , nu ei si ele , adica PENALII PREZENTI de la putere .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s