Gabriela Firea este exact #AceeasiMizerie marca PSD, toxică pentru România. Este la fel de nocivă ca infractorul Dragnea

Gabriela Firea este în direct în conferință de presă într-un război deschis cu Liviu Dragnea. Eu am explicat de ce Firea este #aceeașimizerie ca Dragnea. Mai jos sunt cateva dintre materialele video în care am expus incompetența și mârșăviile făcute de Gabriela Firea alături de infractorul-șef al PSD, în ultimii ani. Astăzi pozează în oponentă a lui Dragnea. În realitate sunt amândoi exact #AceeasiMizerie.

Nu vă lăsați demobilizați sau impresionați de războiul dintre cei doi. Indiferent cine câștigă, mafia lui Dragnea sau mafia lui Pandele, noi avem aceeași problemă = corupție = incompetență = #ciumaroșie.

La Primăria București, Gabriela Firea a făcut exact #aceeașimizerie ca Dragnea în Teleorman. Noi știm ce avem de făcut și continuăm lupta.

Mai jos sunt și alte materiale video despre Gabriela Firea. Este bine să le distribuiți în această perioadă pentru ca nu cumva să păcălească Firea pe cineva.

Gabriela Firea încalcă, la Primăria București, un dert constitutional al oricărei persoane:

Gabriela Firea și-a abandonat tatăl pe străzile din Bacău. Un localnic relatează povestea scandaloasă a situației în care a ajuns tatăl primăriței generale de la București.

Cum a încercat Gabriela Firea să paraziteze performanțele Simonei Halep și s-a ales cu huiduieli copioase, alături de un mega scandal pe rețele sociale:

Gabriela Firea, incompetent și mincinoasă în plină iarnă când bucureștenii au constatat că deszăpezirea este organizată foarte prost.

Am explicat alte aspecte importante care trădează incompetența Gabrielei Firea:

Infractorul Dan Voiculescu și mafia lui Pandele vor controla România, dacă Gabriela Firea va ajunge șeful statului. Firea se vede candidat cu șanse reale la Cotroceni.

Ce măgărie a făcut Gabriela Firea pentru a bloca protestele #rezist, în peroada în care era trup și suflet alături de infractorul-șef al PSD, dublul condamnat penal Liviu Dragnea.

Incompetența Gabrielei Firea se vede aproape pe orice stradă din București:

Două ierni la rând, Gabriela Firea a gestionat dezastruos deszăpezirea din București.

În iarna anului trecut, Gabriela Firea a încercat o golănie scandaloasă pentru a bloca Piața Victoriei.

Clanul Pandele are legături nefirești cu jurnaliști aparent anti-PSD ca Sabin Orcan.

Târgul de Crăciun prin care Gabriela Firea a încercat să blocheze protestul #rezist

2 gânduri despre “Gabriela Firea este exact #AceeasiMizerie marca PSD, toxică pentru România. Este la fel de nocivă ca infractorul Dragnea

  1. Dl. Bot ceste un journalist obiectiv care merita sustinut. Postacii Gabrielei Firea deja denogreaza pe retele sociale, este bine sa ii raportati si blocati pe toti.

  2. Când adversarii se musca intre ei au mai putin timp sa-ti faca rau!Noi speram in mai bine!N-aduce anul, ce aduce ceasul.Unul bun si nu prea tarziu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s