Doi ani de #rezistență în fața unui monstru diabolic. Nu puteam să #rezist fără ajutorul oamenilor cinstiți

Tuturor celor care mă susțineți, vă mulțumesc frumos.  Tuturor celor care cred ca lupta e inutilă, le răspund astfel: ”Lupta trebuie dusă indiferent de deznodământ. Lupta trebuie dusă pentru că nu e normal să lași niște ticăloși să te calce în picioare. Trebuie să îți aperi drepturile cu orice preț, până la capăt dacă e nevoie. Chiar dacă pierzi, merita pentru ca lupta ta devine un exemplu și alții mai buni și cu alte resurse vor lupta și ei și vor câștiga
 

De trei zile mă trezesc cu noaptea în cap și umblu prin tribunale și judecătorii.  Strategia slugilor lui Dragnea din Jandarmerie a fost să mă îngroape în amenzi abuzive ca să fiu apoi îngropat în malaxorul birocratic al Justiției.

O instituție a statului hărțuiește si abuzează astfel un cetățean, la comandă politică, pentru că acel cetățean a îndrăznit să își exercite drepturile constituționale și a deranjat politicienii corupți care dau ordine Jandarmeriei.
Joi mă trezesc la 4.30 ca să fiu la aeroport pentru ca zbor la Timișoara unde sunt hărțuit în instanță de triplul inculpat Dan Andronic.

Acesta îmi cere daune pentru că am spus pe facebook că are un parteneriat media penal cu inculpatul fugar Ghiță.

Ei se întâlnesc la Belgrad, pun țara la cale, dar au tupeul să mă harțuiască în tribunale pentru că spun adevărul.

Mafia asta este de o abjecție incredibilă. Un ziarist care a refuzat să facă jocurile murdare ale unui patron mafiot este hărțuit de acel patron în Justiție, denigrat de ziarul patronului respectiv, insultat și calomniat de televiziunile altor patroni penali aflați toți în cârdășie: Cozmin Gușă, Sebastian Ghiță și Dan Voiculescu.

Televiziunile lor au denigrat atât de mult încât văd pe strada oameni speriați, în general în vârstă, care au frică sau ură în priviri când ma întâlnesc.

Astăzi, la Tribunalul București, am avut o astfel de discuție cu un antenist zombificat care ma întreba de ce nu sunt arestat, spunea ca ar trebui sa mă bage la pușcărie statul pentru ca sunt plătit de citez „oculta mondiala” ca să, citez: „distrugi România”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s