Așa arată regimul PSD – ALDE: Amicul primarului agresează pe cine vrea el. Poliția mimează legea | VIDEO

E plină România de mistreți agresivi. Iată ce am filmat în 22 iulie 2019, la ora 19.00, în Chiajna, lângă București, la magazinul Penny. Mai jos este tot reportajul. În 7 august, după două săptămâni, Poliția nu a luat nicio măsură.

https://tinyurl.com/filmul-complet-e-aici

Nu e de mirare, având în vedere că nu sunt capabili să facă nimic nici când e vorba de crime, chiar dacă victimele sună la 112.Legăturile sunt incredibile și duc până la gruparea Truică – Popoviciu și la afacerea Ferma Băneasa. https://youtu.be/OR90wa8D-tA

Personajul din imagini a agresat o femeie, după ce parcase tot el ilegal, în fata unui hidrant și blocând mașina șoferiței. Când eu am trecut pe acolo o înjura de mama focului și apoi a sărit la agenții de paza ai magazinului. După ce a incercat sa ma lovească și pe mine am sunat la Politie. Individul a plecat când m-am dat jos apelând 112. A trecut un sfert de ora, niciun echipaj.

Aproape în fiecare zi îmi scriu persoane care îmi povestesc cum au fost jignite sau amenințate de acest individ. Un student m-a oprit pe stradă să îmi spună că recent mistrețul l-a înjurat și a făcut gesturi agresive numai pentru că i s-a părut că se uită la el. Prin anii 90 era așa ceva, când găștile agresau pe oricine trecea pe strada lor. E șocant pentru 2019.

Cea mai interesanta informație însă a venit de la patronul unei firme de construcții care mi-a spus ca individul recalcitrant are firma înregistrată în Teleorman și ar face lucrări cu buldozere pentru firma nevestei primarului din Chiajna, un nabab imobiliar primar de șase mandate, fondator ALDE și amic cu Tăriceanu.

Ghiciti ce? Firma nevestei primarului are acest obiect de activitate și în Teleorman este înregistrată o firma pe numele Ciprian Constantin Nedelcu.

Vedeți cum merge treaba, dragii mei?

Mereu în spatele unei astfel de atitudini de „mare șmecher”, care crede că face absolut ce vrea el, se află mizeria asta politică infectă, putred de corupta = #CiumaRosie.

În cazul de fata e ALDE = Călin Popescu Tăriceanu.

Povestea devine și mai interesanta pe măsură ce verific informațiile pentru ca primarul din Chiajna e legat de afacerile soțului Liei Savonea, șefa CSM, dar are legătură cu un dosar despre care Tăriceanu știe multe: Ferma Băneasa.

Revin eu și cu alte informații.

Momentan va rog sa mai distribuiți o tura acest video. La fiecare distribuire noi persoane vad și îmi mai dau informații.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s