Capcana sondajelor și capcana lui Traian Băsescu

Una dintre metodele de manipulare, în perioade electorale, este cea a sondajelor de opinie. Casele de sondare sunt și ele anexe ale intereselor politice.

Ele oferă televiziunilor care fac propaganda mafiei tot felul de rezultate menite să producă diverse reacții.

La ultimele alegeri, constant rezultatele au fost diferite de sondajele vehiculate în campania electorală. Sunt deja o grămadă de exemple.

O altă problemă majoră, atunci când se fac sondaje pe bune, este ca #diaspora nu e întrebată. De aici tot felul de anomalii.

Nu vă lăsați influențați de niciun sondaj. Ne îndreptam către un tur 2 Iohannis – Barna și este realizabil prin mobilizare la vot.

Zi de zi trebuie să mobilizăm la vot pe toți cei pe care îi cunoaștem și să le explicăm cât de important e să nu intre Dăncilă sau alt candidat #CiumaRosie în turul 2.

Sondajul publicat recent de Europa FM nu ține cont de #diaspora, unde 99 la suta votează anti-PSD și în special Barna sau Iohannis.

Diaconu atât de sus e vestea cea mai bună. Înseamnă că rupe din electoratul #CiumaRosie și asta e foarte bine. Eu am spus că cei care au aruncat toți iepurii pe piață sapă o groapa în care vor pica singuri.

Singurul candidat care acum poate fărâmița voturile anti-PSD este Theodor Paleologu. Îl consider un om onest și îl prețuiesc pentru ceea ce reprezintă el, ca intelectual și om, dar cred ca politic e greșit un vot pe el din cauza grupului care l-a pus în poziția de candidat.

Traian Băsescu e cel care a decis candidatura asta și a decis ca să ajute mafia.

Întrebarea cheie este:

Îl pedepsim pe Băsescu și PMP politic pentru susținerea acordată lui Dragnea sau trecem cu vederea acest aspect esențial?

Traian Băsescu, alături de gruparea Udrea – Andronic – Ghiță – Adamescu, prin #MafiaMedia România TV, EVZ, B1 TV, România libera, au participat activ la operațiunile lui Dragnea & gașca pentru legalizarea corupției, pentru anularea a sute de sentințe în mari cazuri de corupție, pentru mazilirea și denigrarea Laurei Codruța Kovesi.

Va aduc aminte ca Băsescu cerea arestarea Laurei Codruța Kovesi la televiziunea lui Ghiță.

Vă aduc aminte că Băsescu i-a pus pe tavă lui Dragnea oamenii din CCR pentru majoritatea care ne-a adus în Republica Infracțională România.

Va aduc aminte ca reprezentanți de seama ai PMP ca Dorel Vișan sau Rădulescu erau seară de seara acolo cu statul paralel în gură, ca reprezentanți PMP.

Insist să precizez că sunt în PMP oameni pe care ii apreciez, ca Eugen Tomac, dar iau tot în calcul. Tot ce au făcut în ultimii patru ani cei care controlează, au controlat sau reprezinta, au reprezentat PMP.

Cred că este greșit să nu plătească o factură electorală dură pentru asta.

De aceea eu sunt de părere că „opțiunea de vot Paleologu”, nu omul Paleologu, candidatul PMP Paleologu este o opțiune greșită. Pe tema asta am sa revin.

Un gând despre “Capcana sondajelor și capcana lui Traian Băsescu

  1. De ce turul doi Iohannis-Barna ?
    E preferabil, din toate punctele de vedere, un singur tur.
    Ce foloseste romanilor un candidat in turul doi care ia sub 30 % voturi ? Candidatului, da, obtine notorietate. Alegatorilor ba, cheltuieli suplimentare pentru stat si deranj personal suplimentar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s