PSD: Grup Infracțional Organizat. Cazul Sorina Pintea și manipulările Mafia TV

PSD este grup infracțional organizat, nu e un partid. Am argumente incontestabile pentru eticheta asta.

Nu e un partid, e o gașcă de hoți și sediul central al Mafiei din România, cea mai puternică dovadă în acest sens fiind statistica dosarelor penale și faptul că au trei președinți penali, doi pușcăriași chiar.

Numărul total al PeSeDistilor condamnați pentru șpagă depășește numărul total al tuturor condamnaților de la restul partidelor, la un loc.

Șpaga cu care a fost prinsă Pintea pune în lumină cu totul nouă tentativa de anul trecut a PSD de a confisca proiectul spitalului oncologic privat, construit de Asociația „Dăruiește Viata”.

În octombrie 2019, Sorina Pintea și Gabriela Firea au încercat o tentativă de confiscare a celor 26 de milioane de euro, banii donați pentru spitalul oncologic pediatric.

Țața de showbiz Dana Budeanu, prietena Gabrielei Firea și fosta nevastă a inculpatului Radu Budeanu = mogul al Cartelului Mafia Media, a fost atunci implicată în scandal.

După ce Pintea a ajuns arestată preventiv, trebuie să discutăm despre acel moment din cu totul altă perspectivă. #VaVedem.

Singurul partid cu președinte fondator inculpat în două dosare penale = Ion Iliescu, Mineriada și Revoluția. Singurul partid cu doi președinți pușcăriași.

Singurul partid cu președinte/ prim-ministru pușcăriaș, condamnat în două dosare de corupție = Adrian Năstase.

Singurul partid care și-a ales un președinte infractor, cu unanimitate de voturi, alt infractor = Liviu Dragnea, condamnat în două dosare și cazat la penitenciarul Rahova.

Apoi vine lista miniștrilor și parlamentarilor = aproape 40 de infractori la număr. Apoi lista aleșilor de rang mai mic, consilieri locali, primari, consilieri județeni, baroni locali. Singurul partid care a emis legislația pentru legalizarea corupției.

Toți corupții „non-PSD” din România, adunați la un loc, sunt mai puțini decât cei prinși și condamnați din rândurile PSD.

Asta face PSD partidul corupților și sediul central al Mafiei din România. #FaraPenali

#MafiaMedia în acțiune: Postul TV al grupării de corupție Udrea-Andronic-Niro-Paunescu și stiripesurse.ro, site-ul vuvuzelei Antena 3 Iosif Bubble, soțul traseistei Diana Tușa. #VăVedem

Carmen Avram, cel mai pervers dintre mercenarii infractorului Dan Voiculescu, acum europarlamentar PSD vorbește la o emisiune de spălare a Sorinei Pintea, la Agenția de publicitate a mafiei = Antena 3.

Avram spune ca PSD ar trebui să-i dea în judecată pe cei care spun că PSD e partid de hoți și corupți. Ar trebui să deschidă milioane de procese, la câți români deja știu și spun că PSD e grup infracțional organizat. #MafiaMedia

sorina-pintea-carmen-avram

Agenția de propagandă a mafiei, România TV, ne spune că Sorina Pintea e „torturată” pentru că e arestată preventiv. Avocata lui Dragnea ne explică pe un ton pițigăiat cum e Pintea o victimă. Pur și simplu se face apologia infractorului pe România TV, postul inculpatului fugar Sebastian Ghiță. #VaVedem

În mintea corupților suntem un ”popor de infractori”

Mai 2019: „Cred că suntem un popor de infractori”, spune Sorina Pintea, la o dezbatere despre şpaga pe care o dau pacienţii în spitalele de stat.

Martie 2020: Sorina Pintea începe luna arestată preventiv pentru o șpagă de 10.000 de euro și 120.000 de lei. Hoțul crede că toți fură. Hoțul strigă hoții…

Sorina Pintea, când a primit șpaga ”Super tare!”

 

Extras din referatul DNA prin care s-a obținut arestarea preventivă a Sorinei Pintea pentru 30 de zile:

„Totodată, în comunicare SORINA PINTEA spune clar că ea nu a fost de acord cu un procent de 3% din contract și recunoaște că a propus un procent de 7% din contract.

Procentul a și fost adus la cunoștință de intermediarul (…..) lui (…..) cu ocazia întâlnirii din data de 26.02.2020 ce a avut loc între cei doi la sediul (…..), fapt ce demonstrează din nou de la cine a plecat cererea ce a condus la primirea acestor sume de bani necuvenite, și anume de la SORINA PINTEA.

Inculpata SORINA PINTEA a exclamat chiar ”super tare” după ce a aflat că (…..) i-a trimis 120.000 de lei, respectiv “perfect”, după ce a aflat că (…..) a fost
de acord cu remiterea procentului de 7% din contract.

După ce suspectul (…..) îi comunică SORINEI PINTEA faptul că s-a scăzut suma de 10.000 de euro pe care aceasta din urmă i-a primit în luna decembrie, SORINA PINTEA confirmă spunând “da” (…)”#CiumaRosie

Comunicatul oficial al DNA:

COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 29 februarie 2020, a inculpatei.

PINTEA SORINA, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare, județul Maramureș, pentru comiterea infracțiunii de luare de mită, în formă continuată.

În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:

În perioada decembrie 2019 – 28 februarie 2020, inculpata Pintea Sorina, în calitatea menționată mai sus, ar fi primit, printr-un intermediar, de la reprezentanții unei societăți comerciale, în două tranșe, sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, care nu i s-ar fi cuvenit, reprezentând un procent de 7% din valoarea unui contract de achiziție publică ce avea ca obiect “proiectarea și executarea lucrărilor de amenajare bloc operator-sală chirurgie cardiovasculară și toracică și spații adiacente”, încheiat în anul 2019 de unitatea spitalicească cu societatea comercială.

Concret, inculpata ar fi primit banii respectivi în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în atribuțiile sale de serviciu ca manager și ordonator de credite.

În data de 28 februarie 2020, după primirea sumei de 120.000 lei, activitate ce ar fi avut loc în biroul inculpatei din cadrul spitalului, s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

Inculpatei i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

La data de 29 februarie 2020, inculpata Pintea Sorina urmează să fie prezentată Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. 

Malin Bot, jurnalist independent. Poti susține acum și direct activitatea mea, pe Patreon, aici: https://www.patreon.com/malinbot

Poti afla totul despre activitatea mea jurnalistica, aici: https://malinbot.wordpress.com/

Ma găsești și pe Facebook, aici:
https://www.facebook.com/malin.bot
https://www.facebook.com/malinbotpublic/

Aici poti afla detalii despre cărțile pe care le-am scris: https://humanitas.ro/autori/malin-botLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s