Imperiul imobiliar al samsarului de interlopi al PSD

Codrin Ștefănescu are în cartierul Cotroceni un bârlog opulent care arată că un mausoleu. Este bârlogul pentru care Codrin Ștefănescu locotenentul pușcăriașului Liviu Dragnea, a plătit 2.890.000 de euro.

Inculpat pentru constituire de grup infracțional organizat, Codrin Ștefănescu a fost și samsar de interlopi pentru președintele infractor al PSD. Codrin Ștefănescu este cel care i-a livrat lui Dragnea interlopii de la Înalta Curte.

E unul dintre cei mai violenți și grobieni politicieni. S-a îmbogățit din retrocedări dubioase și afaceri cu obiecte de artă.

Într-o vilă din zona Dorobanți este bârlogul „colecționarului” Codrin Ștefănescu. Acesta a reușit să cumpere cu numai 30.000 de dolari vila în care si-a făcut galerie de artă. Eu tot nu reușesc să găsesc vreun numitor comun intre samsarul de interlopi Codrin Ștefănescu și „colecționarul” de artă Codrin Ștefănescu.

Cum o sucesc în minte, mă duce tot cu gândul la un traficant de obiecte scumpe și atât.

Din imperiul imobiliar al urmăritului penal Codrin Ștefănescu face parte și o clădire de birouri plasată chiar lângă Guvernul României. Presa a scris, de-a lungul timpului, că imobilul a fost preluat pe numele mamei fetiței lui Codrin Ștefănescu, cu 320.000 de euro.

 

Codrin Ștefănescu e un mare scamator imobiliar reușind să încaseze milioane de euro chiar și din terenuri furate de la stat. Și-a clădit un imperiu prin tot felul de scamatorii cu terenuri retrocedate.

Sunt doar câteva dintre proprietățile acestui samsar de interlopi al PSD, locotenent al pușcăriașului Dragnea și mai recent urmărit penal pentru grupul infracțional organizat în Banatul Montan împreună cu liderii PSD Caraș-Severin. #NisteDerbedei

#CiumaRosie #VaVedem #AveriPenale #CuibDeHotiSiMAfioti

#farapenali #nucedam #NeamTrezit #NeamUnit #rezistenta #insist #rezist #exist #semperFI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s