PSD e toxic pentru România și trebuie desființat. 10 motive

10 motive pentru care PSD e nociv pentru România și trebuie desființat, alături de 10 punctaje care fac naivii să voteze mai departe PSD.

Dacă tot insistă PeSeDistii să vorbim despre ”păduri”, ”pensii speciale” și ”5G”.

1. PSD trebuie să dispară pentru că este: Toxic pentru democrație

Înființat de Ion Iliescu (FSN = PDSR = PSD) care în 28 decembrie 1989 discuta la Ambasada URSS cum să ”stopeze alunecarea României către democrație și capitalism”, PSD a acționat mereu în acest scop.

Punctajul PSD:
Da, dar Occidentul ne-a distrus economia ca să fim sclavii lor

Adevăr:
Cele mai multe unități economice de stat au fost înhățate de oamenii din piramida de putere iliesciană și falimentate pentru interesele personale ale unor foști securiști, milițieni, PCR-iști, cei mai mulți activi în FSN = PDSR = PSD.


VIDEO. Cum a vândut Iliescu România Uniunii Sovietice, în decembrie 1989 

2. PSD trebuie să dispară pentru că este: Grup Infracțional Organizat:

Singurul partid cu președinți și șefi de guvern pușcăriași.

Partidul cu cei mai mulți demnitari și aleși locali condamnați sau anchetați.

Singurul partid care a ales un infractor președinte, la un congres unde au votat în unanimitate infractorul.

Punctaj PSD.
Da, dar toți fură. Toate partidele sunt la fel.

Adevăr:
Niciun alt partid nu are președinți ajunși la pușcărie pentru corupție.

Există partide noi care nu au nici măcar un membru anchetat penal.

Există partide care au cazuri de corupți, dar aceștia au fost excluși sau și-au dat singuri demisia în momentul deschiderii anchetelor penale.

Toți condamnații de la toate partidele, adunați la un loc, reprezintă mai puțin de jumătate din numărul total al condamnaților PSD.


VIDEO: Grupul infracțional organizat în jurul pușcăriașului Dragnea


 

3. PSD trebuie să dispară pentru că este doar un vehicul pentru: Averi ireale total nejustificate

Toți liderii naționali, cei mai mulți parlamentari și baronii din județele controlate de PSD au proprietăți luxoase și averi imposibil de explicat pentru o tară ca România.

În plus există o relație clară între averile baronilor PSD și sărăcia din județele controlate de ei.

Punctaj PSD:
Iohannis are 6 case. Da de vila lui Videanu de ce nu zici nimic?

Adevăr:
Suprafața totală a apartamentelor și caselor lui Iohannis este cât suprafața parterului uneia dintre cele 3 vile de pe proprietatea lui Dragnea din Alexandria.

Videanu a avut afaceri cu marmura și nu mai este de ani de zile în politică, nu a fost baron local și nu e responsabil de sărăcirea vreunui județ.


VIDEO. Seria de investigații ”Bârlog de politician corupt”


 

4. PSD trebuie să dispară pentru: Legalizarea corupției

În ultimul mandat parlamentar, cu majoritatea care și acum controlează Legislativul, parlamentarii puși personal de infractorul Liviu Dragnea pe locuri eligibile au promovat legislație care aproape a legalizat corupția, au desființat practic DNA și au alterat sute de dosare penale aflate în judecată prin legislație care anulat probe puternice împotriva corupților.

Punctaj PSD:
Statul paralel. Iohannis și SRI au făcut noua Securitate care înscenează dosare unor patrioți pentru că ei nu vor să lase străinii să ne fure România.

Adevăr:
Operațiunile împotriva corupției s-au declanșat cu mult timp înainte să știe Iohannis că va ajunge președinte, prin aderarea României la Uniunea Europeană și impunerea unei legislații menită să consolideze standardele statului de Drept așa cum sunt ele în statele cu democrații puternice.

SRI e o instituție a statului român, cu un buget uriaș suportat din taxe și impozite, este normal și necesar să lucreze cu alte instituții judiciare pentru combaterea oricăror infracțiuni. Pentru asta îi plătim.

Liderii PSD și asociații lor, acuzați în marile dosare de corupție, au toți averi nejustificate și sunt atât de ”patrioți” încât mare parte din aceste averi sunt pe afară.

În nicio altă țară din lume nu a exista situația în care un infractor condamnat în primă instanță (cazul Dragnea) să fie președinte al unei camere a unui parlament și să emită de acolo legislație pentru a scăpa el însuși de pușcărie.


VIDEO: PSD și clanurile interlope, mână în mână


 

5.PSD trebuie să dispară pentru că e responsabil de: Distrugerea resurselor naturale

Sub mandatele guvernărilor PDSR – PSD s-au făcut privatizările ca cea a Petrom (resurse minerale), Ion Iliescu și Adrian Năstase au adus în România și au acordat medalii celor mai mari exportatori actuali de lemn.

Punctaj PSD:
Iohannis Schweighofer. Austria fură resursele României. Johannes a vândut țara la austrieci și nemți. Sunt restricții militare ca să se taie pădurile și coronavirus nu există.

Adevăr:
Petrom a fost vândut de Năstase. Gerald Schweighofer a fost decorat în grad de Cavaler de Ion Iliescu si Adrian Nåstase la 2 decembrie 2004 între douå tururi ale alegerilor.

Romsilva a fost mereu stăpânită de oamenii FSN – PDSR – PSD.

Cel mai mare dosar de corupție legat de păduri este cel al liderului PSD Viorel Hrebenciuc – Romsilva.


VIDEO: Mafia lemnului


 

6. PSD trebuie să dispară pentru că a provocat: Migrația masivă în Occident

Milioane de români au fost forțați să plece din cauza dezastrului economic din România.

Nicio altă năpastă istorică, de la ciumă la năvăliri barbare, nu a alungat atât de mulți români din vatra satului și de pe meleagurile românești.

Nimic nu se compară cu migrația masivă din ultimii 30 de ani.

Zonele cele mai depopulate sunt cele conduse de baroni PSD din 1990.

La ultimele alegeri în #diaspora s-a votat masiv anti-PSD, ceea ce arată clar că oamenii au plecat din cauza corupției, nepotismului, abuzurilor comise în comunitățile lor de rețeaua PSD de putere.

Punctaj PSD:
Românii din #diaspora sunt trădători. Sunt sclavi în tări străine. Nu plătesc taxe aici, să nu mai aibă drept de vot

Adevăr:
Milioane de români trimit în țară peste 5 miliarde de euro care finanțează funcționarea statului român.

Cei mai mulți au proprietăți în România și au investit în construirea unor case noi, în țară. Ei plătesc taxe și impozite la fel ca cei care au rămas în țară.

România are o rată a șomajului foarte mică, asta înseamnă povară inexistentă pentru stat, pentru că milioane de oameni au plecat și muncesc afară.

În țările unde sunt, românii beneficiază de autorități publice care îi tratează cu respect, total diferit de mafia și incompetența din România.


 

7. PSD trebuie să dispară pentru: Sabotarea sistematică a integrării de facto a României în Uniunea Europeană

De la înființare, sub Ion Iliescu, PSD = FSN a fost o structură politică anti-Occidentală și pro-Sovietică.

Ion Iliescu și-a asumat această direcție din 28 decembrie 1989, la Ambasada URSS.

România a putut adera la NATO și UE pentru că Rusia avut un moment de renunțare la pretențiile fostului imperiu sovietic și nu s-a opus extinderii.

De îndată ce puterea din Rusia a fost preluată de fostul ofițer KGB Vladimir Putin, actualul dictator de la Moscova, poziția Rusiei s-a schimbat.

Sub cei patru ani de majoritate Dragnea în Parlament și trei de guvernare PSD, cu legalizarea corupției, toată propaganda oficială a Moscovei și toate operațiunile rusești de dezinformare au susținut interesele grupului infracțional organizat în jurul lui Dragnea.

Dincolo de corupție, PSD a blocat sistematic toate proiectele mari de infrastructură pentru care Uniunea Europeană ne acorda sume uriașe. Autostrăzile sunt cel mai bun exemplu.

Sub guvernările PSD, sub pretextul că banii trebuie dați la majorări de salarii și pensii speciale, toate proiectele de modernizare a rețelei de drumuri au fost mereu stopate.

Cele demarate în guvernările non-PSD anterioare au fost suspendate sau finanțate foarte încet ca să nu fie finalizate.

Interesul Rusiei este ca România să nu se dezvolte cu fondurile europene pentru a putea avea aici un teren fertil al propagandei anti NATO și UE.

Punctaj PSD:
UE ne transformă in sclavi. NATO e un ocupant. România e o colonie.

Adevăr: Uniunea Europeană ne oferă fonduri cu care puteam dezvolta România fără precedent în ultimii 10 ani.

Numai corupția și legăturile liderilor PSD cu Moscova au blocat această dezvoltare.

Sub umbrela NATO, românii sunt în cea mai sigură perioadă din ultimii 2.000 de ani, din punct de vedere militar.

Niciodată în istorie nu am avut atât de multă independență în a ne decide singuri propria soartă, democratic, prin vot.

Este ceva total opus perioadei în care România chiar era o colonie sovietică și un partid comunist antinațional instalat cu tancurile lui Stalin.


 

8. PSD trebuie să dispară pentru că: A creat o nouă burghezie formată din bugetari de lux și pensionari nababi

Guvernările PDSR = PSD au produs legislație după legislație prin care pe bucăți s-au introdus tot felul de privilegii care, cumulate în ani de zile, au ajuns să producă salarii și pensii scandaloase.

În ultimii ani, pentru a se asigura că această burghezie nu își pierde privilegiile, PSD a avut grijă să paraziteze Curtea Constituțională cu politruci FSN = PDSR = PSD care blochează inițiativele legislative de corectare a situației.

Punctaje PSD:
Guvernul Orban nu taie pensiile speciale. Ați votat degeaba, toți sunt la fel, nu are rost să mergi la vot.

Adevăr:
Veniturile bugetare exagerate și pensiile de lux nu sunt determinate de o singură lege, astfel încât să fie anulabile printr-un singur act normativ.

Sunt o serie de legi ce trebuie modificate și unele au fost modificate, dar PSD a atacat la CCR schimbările.

Starea de Urgență ar permite PNL să acționeze prin Ordonanțe Militare asupra acestor venituri și sunt criticabili pentru că nu se gândesc să facă asta.

Dar nu știm ce va decide CCR într-o astfel de situație și ce proceduri vor urma pentru că starea actuală este fără precedent.

Problema veniturilor nesimțite și pensiilor speciale este o creație PSD și acest partid – grup infracțional s-a asigurat că protejează pe orice cale aceste privilegii, construind o majoritate toxică în Curtea Constituțională care poate bloca orice.


 

9. PSD trebuie să dispară pentru că: A generat și generează ură în societate sistematic

PSD a produs practic o prăpastie între prizonierii propagandei #CiumaRosie și orice alți români care refuză să mai voteze / susțină PSD.

În special în ultimii patru ani, propaganda PSD a devenit fără precedent de agresivă. Au făcut demersuri pentru a controla televiziunile de știri, deturnând bani publici din bugete locale și centrale către posturile TV.

Finanțează, din banii alocați de la buget, campanii uriașe de manipulare în masă pe rețele sociale, injectând ură în societate.

În perioada Stării de Urgență su sabotat sistematic, prin astfel de campanii de dezinformare, eforturile României de a limita răspândirea virusului prin izolare socială.

Punctaje PSD:
Covid 19 nu există, guvernul ne ține în casă pentru a tăia pădurile. Iohannis îi vinde sclavi lui Merkel. Coronavirus nu există, oamenii mor de la antene 5G. Cei care se opun PSD sunt plătiți de Soros. Americanii invadează militar europa și pandemia e o acoperire. …

Adevăr:
PSD aplică deja de ani buni tehnica manipulării prin ”frica” pentru a-și menține electoratul prizonier.

Frica de dușmani pe care tot PSD îi inventează.

Acest lucru a generat, an după an, o radicalizare a susținătorilor PSD care sunt sistematic alimentați cu teorii ale conspirației, care mai de care mai paranoică.

Cel mai bine se văd intențiile toxice ale PSD în această stare de urgență. În loc să contribuie la efortul general al societății de a reduce riscul răspândirii virusului, PSD concepe, derulează și finanțează campanii agresive de dezinformare care promovează teoriile conspirației.

Nu este o coincidență că aceste campanii sunt sincronizate cu propaganda Rusiei care folosește aceleași teme.


 

10. PSD trebuie să dispară pentru că: A distrus sistematic mecanismele care fac democrația să funcționeze.

Democrația este foarte grav periclitată în România din cauza dispariției jurnalismului onest. Presa este considerată a patra putere într-un stat democratic după Legislativ, Executiv si Justiție.

Liderii PSD, în perioada Năstase dar și mai agresiv în Epoca Dragnea, au corupt, cumpărat, acaparat aproape toate instituțiile de presă.

Prin controlul asupra CNA, PSD a alterat total funcționarea televiziunilor în interesul susținerii campaniilor de dezinformare pentru mafie.

Vocile oneste au fost sistematic hărțuite, denigrate, reduse la tăcere de propaganda PSD.

Practic românilor le este încălcat dreptul la informare corectă prin subjugarea presei.

Independența Justiției, alt drept fundamental, a fost grav afectată prin schimbări legislative agresive și infiltrarea unor servitori ai mafiei în structuri cheie cum este Consiliul Superior al Magistraturii.

Separarea puterilor in stat s-a blocat prin parazitarea Curții Constituționale cu politruci PSD care au schimbat de facto constituția.

Românii au ajuns să fie agresați în stradă, în 10 august 2018, de
forțe militare, ca Jandarmeria, la comanda unui infractor care ulterior a devenit pușcăriaș.

Guvernul a ajuns să fie total subjugat, în Epoca Dragnea, șefului PSD, fiind încălcată separația democratică a puterilor în stat. Ca să poată da ordine cum voia el, Dragnea a numit o analfabetă prim-ministru.

Practic, după aproape 30 de ani în care PSD trebuia să evolueze și să se reformeze pentru a ajunge un partid cât de cât normal, a demonstrat că este doar o mafie care sacrifică până și democrația numai ca să poată fura mai departe.

Punctaj PSD.
Toți sunt la fel. Toți vor să fure.

Adevărul:
Niciun alt partid nu a mai făcut și nu face atât de mult rău ca FSN = PSD și creaturile politice ieșite din el, ca Ponta, Ghiță, Oprea, Felix și asociații.

Un gând despre “PSD e toxic pentru România și trebuie desființat. 10 motive

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s