mişto

Curată nebunie … de râsul curcilor bete

Doamnă mare, directoare de ziar. Prietenă cu toţi curcanii şmecheri din oraş. Printre ei un curcan aparte. Unul care a servit umil porcii care au condus ferma animalelor. Curcan politic. Curcanul ăsta avea mai multe coteţe, vile adicătelea. Una dintre ele mai specială pentru că o ţinea la secret curcanul. Asta deşi legea îl obliga să o treacă în declaraţia de avere pentru că păsăroiul cu mărgele de general băga în guşă bani publici.  Curcanul a închiriat coteţul secret curcii numărul 1. Să-şi facă purtătoarea de pene cuib acolo şi redacţie pentru gazeta de perete a bătăturii.
citeşte în continuare!

Tontălăul de la STS

O întâmplate hazlie, consumată pe blogul meu, arată însă că sistemul care aparţine STS este folosit de prostovani care habar nu au pe ce lume trăiesc. În plus, tontălăii cum este cel despre care vă povestesc mai departe fac prostii şi în timpul serviciului, pe bani mulţi, pentru că salariile unui ceva angajat la STS, orice, nu sunt salarii de profesori de şcoală generală.
citeşte în continuare!

Poveste cu organe (3): Procurori fraieri puşi să prindă miliţieni şmecheri

Modul în care madam Bădică a înţeles să instrumenteze dosarul e siderant. S-au audiat numai martorii serviţi de organul care răspunde la numele complet Constantin  Pamfiloiu. Ciudăţeniile din declaraţiile martorilor produşi de organul de Miliţie nu au atras atenţia procuroarei Bădică. Aceasta a înghiţit găluşcă după găluşcă şi a concluzionat la final că „fapta nu există”.
citeşte în continuare!

Poveste cu organe (2): „Pamfi” şi „fraierul de la casete”

Eu: şofer în căutare de loc de parcare. Organul: Constantin Pamfiloiu, agent-şef, miliţian sadea, erect nervos că nu îi spun „Să trăiţi!”. Limbaj de Garcea, trage de mine, mă ameninţă cu încătuşarea. Totul pentru că atrag atenţia organului cu caschetă că nu îi permit să se „flambeze” la mine şi nu îi dau actele până când nu spune formula magică: „Bună ziua, sunt agentul-şef Căpşună Pamfiloiu, vă rog să prezentaţi la control cartea de identitate, permisul, talonul, asigurarea”.
citeşte în continuare!

Poveste cu organe: tablagiul şi colonelul miliţian (1)

Colonelul cu poşetuţa de locotenent de Miliţie, cocalarul miliţian cu pantofii „ciocaţi” de bişniţar de ţigări, că e plină piaţa de ei şi fac afaceri la uşa postului de poliţie. Un tablou sublim care spune mai mult decât toate cuvintele de mai sus despre cât de Miliţie a rămas Poliţia Timiş!
citeşte în continuare!

Poliţiştii şi maimuţa
Un tânăr din Arad a făcut greşeala să creadă că poliţiştii au simţul umorului. Se spune că lipsa simţului umorului este o marcă a lipsei de inteligenţă. În acest caz s-a dovedit că prea mult umor provoacă dureri de cap. La propriu. Povestea este absolut savuroasă.
citeşte în continuare!

Oi, şpagă, lupi, bermude

M-am întâlnit cu un bun amic. E pasionat de sporturi. În special de cele acvatice. Prietenul meu merge să înoate des la un fel de SPA din oraş. Un loc, de fiţe după unii, unde se relaxează lumea bună a oraşului. Vizibil amuzat, amicul meu mi-a povestit o scenă de Cascadorii Râsului. Nu sunt importante neapărat personajele, cât povestea în sine.
citeste in continuare!

Coşmarul lui uica Jonny
Problema lui Jonny este că timpul nu iartă. Trece şi scoate încet la pensie pe cei care îi sunt datori. Şi uica nu mai are ce să dea. S-au epuizat casele, spaţiile comerciale şi palatele fără moştenitori. Treaba asta îi dă coşmaruri. Tot mai des îi apare în vis un procuror tânăr.
citeşte în continuare!

Poliţiştii dorm în izmene roz, şmecherii fac legea pe străzi
Sub nasul subţire al şefului Poliţiei Rutiere, subcomisarul Florin Bolbos, un camionagiu a demontat semnul de interdicţie şi a plecat cu el.
citeşte în continuare!

VOCEA VESTULUI Tăntălăii din primărie şi gogomanii care ridică maşini
Am să vă povestesc ceva uluitor de ridicol. Este ca în filmele cu proşti! Joacă lucrătorii de la Administrarea Domeniului Public (ADP) Timişoara, primăria, Poliţia Rutieră şi câţiva şoferi timişoreni care s-au trezit cu maşinile ridicate.
citeşte în continuare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s