BREAKING NEWS: Interlopul Alexandru Iordan dus la arestare de Politie: Șantaj, tâlhărie, lipsire de libertate, violențe

Interlopul Alexandru Iordan a fost reținut de Poliție și dus astăzi, 9 mai 2024, la arestare preventivă, fiind acuzat de fapte foarte grave, desigur cu violență

Alături de el este în aceeași situație patronul de fațadă al spălătoriei din Chiajna Daniel Valentin, cel pe care l-am filmat acum ceva timp la scandalul provocat de Iordan în spălătoria din Chiajna. 

Iată ce mi-a comunicat oficial Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov despre acest caz:

”Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de 2 bărbați, cu vârste de 41 și 30 de ani, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni, în cadrul unui dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj și tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 08 aprilie a.c., în timp ce se afla în curtea unui imobil din comuna Chiajna, bărbatul de 41 de ani ar fi lovit în repetate rânduri persoana vătămată, respectiv un bărbat de 21 de ani, cu pumnii și picioarele, precum și cu un obiect contendent (bâtă), pus la dispoziție de către bărbatul de 30 de ani.

Ulterior, cei 2 bărbați au introdus victima cu forța, în imobilului situat la adresa respectivă, împrejurare în care, bărbatul de 41 de ani ar fi continuat să agreseze fizic persoana vătămată, prin lovire, iar bărbatul de 30 de ani s-ar fi poziționat în dreptul ușii locuinței, pentru a impiedica o eventuală încercare a persoanei vătămate de a scăpa din imobil.

Persoana vătămată ar fi fost pusă în imposibilitatea de a se mișca și acționa, conform voinței sale, context în care, cei 2 bărbați ar fi deposedat-o de cheia autoturismului și de cele două telefoane mobile deținute.

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au efectuat 3 percheziții la 3 adrese din localitatea Chiajna.

În cursul zilei de 09 mai 2024, cei doi bărbați vor fi prezentați procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri privind măsurile preventive”


Malin Bot, jurnalist independent: Poți susține și tu, direct, activitatea mea pe Patreon



Mălin Bot, jurnalist independent: ”Împreună construim cea mai curată cale în jurnalism”

Vă mulțumesc frumos tuturor celor care construiți prin mine, un model al jurnalismului total liber și transparent, aflat numai în slujba publicului. Sunt aici pentru a spune ceea ce cred și ceea ce îmi dictează conștiința, nu pentru a face cuiva pe plac. #NuCedam.

Vă sunt mult mai util atunci când vă contrazic convingerile și vă pun pe gânduri, decât atunci când vă confirm ceva ce știți deja. Tuturor celor care ați înțeles rolul și misiunea mea și sunteți alături de mine aici, pe Facebook sau oriunde altundeva, va mulțumesc frumos pentru încredere.

Tuturor celor care susțin direct activitatea mea pe http://www.patreon.com/malinbot va sunt recunoscător pentru ca împreună construim ceva fără precedent in Romania: Jurnalism 100% liber și dedicat interesului publicului.

Este un model total nou care deranjează, în același timp, vechile grupări de corupție interesate să poată controla presa, pentru a putea manevra oamenii sa-i tot voteze la infinit si astfel sa aibă mereu pârghii pentru a parazita banii publici.

În această perioadă total ieșită din comun vedem cele mai hidoase efecte ale corupției și lichelismului din instituțiile statului. România nu ajungea aici dacă aveam jurnaliști liberi care să dea socoteală numai în fața propriei conștiințe și a publicului.

Eu pot astăzi să fiu liber numai pentru ca fiecare dintre dumneavoastră înțelege cât de important este să primească informații, opinii și analize corecte și făcute în interesul public. #SemperFidelis



Poți susține și tu, direct, activitatea mea pe Patreon

Paginile de rețele sociale unde putem intra în contact și poți vedea mai multe:

Blogul WordPressInstagramTwitterprofilul personal de Facebookpagina publică de Facebookpagina de autor Humanitas.

Mulți dintre cei care aud numele meu cunosc activitatea mea recentă, puțini știu povestea mea, de la început până astăzi.

De aceea astăzi am scris acest mic capitol al unei cariere profesionale de 26 de ani în care am ajuns să cunosc ”industria” aceasta de pe toate palierele.

Tocmai această experiență completă cu presa românească actuală m-a făcut să devin independent și să lupt pentru a deschide acest drum nou fără precedent: jurnalismul total liber, susținut direct de public. Citește aici povestea

Lasă un comentariu