Șase eroi moldoveni i-au răspuns lui Ciolacu. Mafia TV a ascuns știrea. Corupție oribilă în Justiție

Șase răzeși din Bacău sunt eroii zilei. I-au dat replica lui Marcel Ciolacu pentru jignirea adusă de prim-ministrul României tuturor celor care s-au născut în zona istorică Moldova.

Pentru că PSD plătește zeci de milioane de euro trusturilor de presă, replica celor 6 moldoveni cu coloană vertebrală, a fost bine ascunsă de Cartelul Mafia Media.

Trist este că nu au fost 6.000 de moldoveni care să îl taxeze pe liderul PSD pentru jignirea adusă. Blocarea sistemului care ancheta corupția din Justiție, începută de infractorul Liviu Dragnea și continuată de majoritatea PSD-PNL sub Cătălin Predoiu, transformă România într-o țară de tip narco-republică.

Judecători corupți emit tot mai des decizii scandaloase în cazul unor grupări interlope sau beizadele cu părinți bogați.

Membrii unui clan interlop care au ucis un om la o petrecere au fost eliberați din arestul preventiv. La Oradea o beizadea care a tras cu mitraliera de pe un pod este pedepsită cu maximă indulgență, cu suspendare.

În cazul 2 Mai sunt sfidate cele mai elementare norme de bun-simț, cu aprobarea Consiliul Superior al Magistraturii. Este prefața unei transformări oribile a țării noastre, dacă nu ne mobilizăm masiv la vot, încă de la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie, pentru a reduce cât mai mult puterea politică a PSD-PNL, noul FSN responsabil de acest dezastru și autorul legalizării de facto a corupției din Justiție.

Desigur, trebuie să fim atenți la capcanele electorale de tip AUR sau SOS și mai nou PDU = Partidul Diaspora Unită. Emisiunea de la Realitatea TV, postul infractorului Maricel Păcuraru, unde George Simion și Florin Călinescu au fost ”uniți în cuget și simțiri” este elocventă pe acest subiect.





Malin Bot, jurnalist independent: Poți susține și tu, direct, activitatea mea pe Patreon



Mălin Bot, jurnalist independent: ”Împreună construim cea mai curată cale în jurnalism”

Vă mulțumesc frumos tuturor celor care construiți prin mine, un model al jurnalismului total liber și transparent, aflat numai în slujba publicului. Sunt aici pentru a spune ceea ce cred și ceea ce îmi dictează conștiința, nu pentru a face cuiva pe plac. #NuCedam.

Vă sunt mult mai util atunci când vă contrazic convingerile și vă pun pe gânduri, decât atunci când vă confirm ceva ce știți deja. Tuturor celor care ați înțeles rolul și misiunea mea și sunteți alături de mine aici, pe Facebook sau oriunde altundeva, va mulțumesc frumos pentru încredere.

Tuturor celor care susțin direct activitatea mea pe http://www.patreon.com/malinbot va sunt recunoscător pentru ca împreună construim ceva fără precedent in Romania: Jurnalism 100% liber și dedicat interesului publicului.

Este un model total nou care deranjează, în același timp, vechile grupări de corupție interesate să poată controla presa, pentru a putea manevra oamenii sa-i tot voteze la infinit si astfel sa aibă mereu pârghii pentru a parazita banii publici.

În această perioadă total ieșită din comun vedem cele mai hidoase efecte ale corupției și lichelismului din instituțiile statului. România nu ajungea aici dacă aveam jurnaliști liberi care să dea socoteală numai în fața propriei conștiințe și a publicului.

Eu pot astăzi să fiu liber numai pentru ca fiecare dintre dumneavoastră înțelege cât de important este să primească informații, opinii și analize corecte și făcute în interesul public. #SemperFidelis



Poți susține și tu, direct, activitatea mea pe Patreon

Paginile de rețele sociale unde putem intra în contact și poți vedea mai multe:

Blogul WordPressInstagramTwitterprofilul personal de Facebookpagina publică de Facebookpagina de autor Humanitas.

Mulți dintre cei care aud numele meu cunosc activitatea mea recentă, puțini știu povestea mea, de la început până astăzi.

De aceea astăzi am scris acest mic capitol al unei cariere profesionale de 26 de ani în care am ajuns să cunosc ”industria” aceasta de pe toate palierele.

Tocmai această experiență completă cu presa românească actuală m-a făcut să devin independent și să lupt pentru a deschide acest drum nou fără precedent: jurnalismul total liber, susținut direct de public. Citește aici povestea

Lasă un comentariu