Drumul României în ghearele lui Putin. Mogulii Moscovei: Felix, Ghită, Păcuraru. Banii de la PSD-PNL. Compromisul bizar făcut de Elena Lasconi

Decizia dictaturii lui Putin de a interzice câteva posturi TV din România, pe teritoriul Federației Ruse este una dintre cele mai importante știri și a trecut insuficient comentată.

Adevărata știre este că Moscova nu a interzis televiziunile celor mai toxici moguli al Cartelului Mafia Media: infractorul Dan Voiculescu = Antena 3, infractorul Maricel Păcuraru = Realitatea TV și inculpatul fugar Sebastian Ghiță = România TV. 

Deloc întâmplător, acestea sunt posturile la care actuala putere, PSD-PNL, bagă sume imense din bugetul de stat.

Din taxele și impozitele noastre. 

Acest aspect este enorm de periculos.

Cu siguranță liderii celor două partide, unul fost prim-ministru, altul șef al Guvernului României în funcție, au mult mai multe informații despre interesele Federației Ruse cu mogulii acestor posturi și cu toate acestea le finanțează gras activitatea. 

Elena Lasconi, aleasă președinte USR cu o largă majoritate, este și ea parte din această discuție pentru că a acceptat dubios de ușor compromisul cu aceste oficine ale Cartelului Mafia Media.

Am explicat totul în editorialul zilei.

Un gând despre “Drumul României în ghearele lui Putin. Mogulii Moscovei: Felix, Ghită, Păcuraru. Banii de la PSD-PNL. Compromisul bizar făcut de Elena Lasconi

Lasă un comentariu