FURT INCREDIBIL. Schema șocantă prin care Dragnea a șterpelit o insulă și un braț al Dunării | EDITORIAL VIDEO

Este de neimaginat tupeul și rapacitatea lui Liviu Dragnea. Infractorul-șef al PSD a furat până și o bucată din Dunăre, brațul Pavel și insula Belina. Complici i-au fost Rovana Plumb și Sevil Shhaideh. Schema pusă la cale pentru a-i servi lui Dragnea domeniul de pescuit este uluitoare. La fel de uluitoare ca vicepremierului Sevil Shhaideh care se ascunde după ”drepturile omului” ca să nu demisioneze.


EDITORIAL VIDEO: Cum a furat Dragnea o insulă și un braț al Dunării



Domeniul de pescuit al infractorului Liviu Dragnea este locul unde șeful delincvent al PSD punea țara la cale cu doi premieri ai PSD: Victor Ponta și Sorin Grindeanu. Acolo i-a dus Dragnea la știuci pe Ponta și Grindeanu, când consilierii de imagine l-au sfătuit că dă bine la publicul PSD să se pozeze în barcă, cu peștele în mână, alături de prim-ministru, pentru a arăta că el controlează guvernarea.

Schema prin care Dragnea a ajuns stăpân pe cele peste 300 de hectare, adică o insulă și un braț al Dunării, este șocantă. Tupeul cu care acum liderii PSD invocă ”prezimția de nevinovăție” pentru a justifica rămânerea pe funcție a suspectei Sevil Shhaideh e la fel de șocant.

Rovana Plumb și Sevil Shhaideh au rupt o halcă din Dunăre

 

Pentru Dragnea s-au falsificat documente de proprietate, astfel încat să fie ruptă o bucată de peste 300 de hectare din albia Dunării. Brațul Pavel și insula Belina erau parte din albia Dunării proprietate a statului român care, prin constituție, nu poate fi înstrăinată fără emiterea unei legi speciale. Asta însemna dezbatere parlamentară.

Însemna ca presa și opoziția să afle ce vrea Dragnea să facă și implicit riscul unui scandal public enorm. Baronul de Teleorman era nevoit să organizeze totul cât mai discret, așa cum a reușit să procedeze cu mult succes în ultimii 20 de ani în care s-a îmbogățit furând din patrimoniul județului Teleorman ogoare, silozuri, hoteluri, ferme de porci și păduri și terenuri de vânătoare.

Brațul Pavel și insula Belina au fost rupte din Dunăre pe hârtie, prin acte falsificate, pentru ca Rovana Plumb să poată emite pe ascuns hotărârea de guvern pe care o cerea Dragnea. AICI e comunicatul DNA are oferă detalii.

Plumb încercase anterior să emită acest HG prin care să transfere direct brațul Pavel și insula Belina către Consiliul Județean Teleorman unde Dragnea aranjase totul pentru TelDrum, firma pe care baronul o transformase în mina de aur a clanului său.

Ministerul Justiției li Ministerul Finanțelor au respins proiectul, explicând că nu se pot înstrăina bucăți din Dunare prin HG, pentru ca interzice constituția și legile subsidiare.

Era nevoie de o lege pentru asta, Dragnea voia să facă totul pe ascuns, așa că Plumb și Servil au executat un plan și mai șocant. S-au falsificat documente, astfel încât cele peste 300 de hectare să fie decupate din albia Dunării.

Apoi s-a emis Hotararea de Guvern prin care domeniul de pescuit a ajuns la Consiliul Judetean Teleorman și apoi la TelDrum, firma clanului Dragnea. Plumb a scris HG-ul în cateva ore, încălcand toată procedura legală de avizare impusă pentru un astfel de proiect.

 

DNA anchetează afacerea șocantă, baronii PSD invocă ”drepturile omului”

 

Procurorii DNA au instrumentat dosarul penal al acestui furt incredibil. Rovana Plumb și Sevil Shhaideh au aflat că sunt vizate. În orice țară normală, cele două demisionau imediat din orice funcție publică, pentru ca funcțiile ocupate să nu afecteze ancheta penală și pentru ca ancheta penală să nu afecteze funcționarea normală a domeniilor de care răspund complicele lui Dragnea.

România nu este însă o țară normală, mai ales din momentul când un infractor irevocabil, cum e Liviu Dagnea, a ajuns să controleze Parlamentul și Guvernul. Din acest motiv, liderii PSD au ieșit imediat cu poziții publice în care au invocat ”drepturile omului” și ”prezumția de nevinovăție” pentru a justifica mai ales refuzul vicepremierului Sevil Shhaideh de a demisiona.

Invocarea ”prezumției de nevinovăție” în cazul unui demnitar anchetat penal e o șmecherie abuzivă pe care numai un tupeu de borfaș putea să o născocească.




Prezumția de nevinovăție este un al statului de drept care se referă la relația cetățean – Justiție, reglementează modul cum trebuie Justiția să trateze orice cetățean acuzat de comiterea unei fapte penale și nu acoperă relația demnitarilor cu societatea. Asta e cu totul altceva.

Haoleo, ne încalcă ”drepturile omului”!

 

Când eram reporter de eveniment și mergeam la acțiuni în care intra Poliția peste vreun clan de baștani, auzeam cum strigau suspecții „drepturile omului”. Pirandele aruncau cu bebeluși în mascați și baștanii răcneau cât îl țineau plămânii: ”drepturile omului”, ”discriminare”, ”drepturile omului”.

Când terorizau oamenii, ca să le fure casele, nu știau baștanii de vreun drept al cuiva, de vreo lege. Când îi lua Poliția, imediat invocau drepturile omului. Exact așa procedează și corupții din politica, atunci când invocă prezumția de nevinovăție pentru a rămâne cu tupeu pe funcțiile publice deși sunt urmăriți penal.

Dacă sunt condamnați, ca Dragnea, spun că e condamnare politică și tot nu renunță la funcțiile publice. Este o șmecherie de o indecență aberantă.

Statutul de demnitar presupune o poziție privilegiată în societate acordată pentru existența unui grad aparte de încredere a publicului în persoana respectivă. În schimb, cel în cauză trebuie să ofere obligatoriu garanția onestității, a bunei credințe.

Demisia, în cazul unei anchete penale, este obligatorie, pentru că nu poate ocupa o demnitate publică cineva care nu mai oferă garanții de onestitate, dar și pentru ca ancheta să nu afecteze funcția publică.

Dincolo de aspectul moral și etic, pragmatic e clar că nu mai poate să își exercite eficient serviciul public cineva care are pe cap un proces.

Ce face ministrul X, dacă are termen la instanță în ziua în care trebuie să participe la o întâlnire importantă, de care depinde un proiect pentru mii de persoane?




E normal să aibă de suferit mii de persoane pentru că un ministru are probleme penale?

 

Pretenția reprezentanților PSD de a rămâne pe funcții, deși au dosare penale, este o expresie a tupeului de borfaș care îi caracterizează pe acești delincvenți camuflați în politicieni.

Cazul Belina ne-a mai expus ceva. A explicat de ce se agitau toate posturile Mafia TV cu tot felul de personaje vidanjate din SRI sau cârtițe ale corupților din Consiliul Superior al Magistraturii.

Dragnea aflase ce urmează și a pus toate oficinele propagandei mafiei să facă circ.

 

 Gravatar Carti scrise de Mălin Bot Pagina de Facebook Google Plus  Canalul de Youtube

13 gânduri despre “FURT INCREDIBIL. Schema șocantă prin care Dragnea a șterpelit o insulă și un braț al Dunării | EDITORIAL VIDEO

  1. Pingback: Cum s-a dat singur de gol Liviu Dragnea că e legat ombilical de TelDrum | EDITORIAL VIDEO | Mălin Bot, jurnalist

  2. Pingback: Malin Bot: Propria reactie la Dosarul Belina l-a dat de gol pe infractorul-sef al PSD Liviu Dragnea | EDITORIAL VIDEO - Aktual24

  3. Pingback: Dragnea se jură că nu are legătură cu TelDrum, dar țipă speriat când DNA anchetează firma | EDITORIAL VIDEO | Reporter Virtual | Portal

  4. Pingback: Liviu Dragnea este sfântul proștilor și regele hoților | Mălin Bot, jurnalist

  5. Pingback: Dragnea a ramas regele hotilor si sfantul prostilor din Romania | EDITORIAL VIDEO - Aktual24

  6. Pingback: Dragnea a rămas regele hoților și sfântul proștilor | EDITORIAL VIDEO | Reporter Virtual | Portal

  7. Pingback: Îndrăznește să crezi că mafia face praf România | EDITORIAL VIDEO | Mălin Bot, jurnalist

  8. Pingback: Malin Bot: Dragnea si Tariceanu fac praf Romania. In dictatura penalilor ideile sunt amendate | EDITORIAL VIDEO - Aktual24

  9. Pingback: Dictatura penalior: Jandarmeria amendează ideile sub comanda secretarei infractorului Dragnea | EDITORIAL VIDEO | Reporter Virtual | Portal

  10. Pingback: Mălin Bot: Dictatura penalior: Jandarmeria amendează ideile sub comanda secretarei infractorului Dragnea | Pagina de Politică | Parte din familia RV

  11. As vrea sa fiu cu voi in strada dar din pacate sunt cam departe , cu sufletul sunt alaturi de voi si ma voi ruga pentru izbanda noastra cu toata familia.Se poate face curat in Romania cu credinta si tenacitate ,fi tare Dumnezeu este cu tine.

Lasă un comentariu