LIDERII PSD UMILIȚI: Ciolacu și Grindeanu cerșesc în genunchi de la Piedone. Putregaiul din Justiție este uluitor. PNL și PSD defilează cu penali pe liste

#totistim, dar vom ieși toți la vot pentru a desființa hidoșenia asta ?

Liderii PSD au ajuns milogii interlopului Piedone. De două zile cerșesc de la el retragerea din cursa electorală, pentru a-i face loc Gabrielei Firea. 

Piedone le dă cu flit și spune că nu se va retrage, ceea ce complică socotelile pentru cursa de primar general al Capitalei, întrucât atât Firea, cât și Piedone se adresează unui electorat similar și cel mai probabil se vor canibaliza. 

Din Justiție vin mostre de nesimțire absolut scandaloase

Consiliul Superior al Magistraturii a decis să nu o sancționeze în niciun fel pe judecătoarea din Dosarul 2 Mai. 

Este un caz revoltător cel puțin din perspectiva incompetenței crase de care a dat dovadă acest magistrat.

Nu a citit dosarul, a mestecat gumă nonșalant în sala de judecată și chiar a cerut cartea de identitate a unuia dintre studenții uciși de drogatul Vlad Pascu în cursa criminală din Vama Veche, către 2 Mai. 

PSD și PNL defilează cu penali la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie 2024

Președintele inculpat PNL și Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, dar și și liberalii penali de la Iași, Mihai Chirica & Costel Alexe, sunt iar pe listele partidului zombificat la aceste alegeri. 

Aceeași poveste la PSD, unde la Caracal și Crevedia sunt candidați primarii responsabili de dezastrul de la stația GPL, soldat cu 5 morți și 50 de răniți, dar și cu pagube materiale imense.

Sunt dovezi de nesimțire strigătoare la cer în politică, posibilă numai și numai pentru că a existat un absenteism la vot monstruos, de aproape 70 la sută, la alegerile din 2020. 

Anul acesta avem, începând cu 9 iunie 2024, ocazia să corectăm aceste lucruri. O vom face?



Malin Bot, jurnalist independent: Poți susține și tu, direct, activitatea mea pe Patreon



Mălin Bot, jurnalist independent: ”Împreună construim cea mai curată cale în jurnalism”

Vă mulțumesc frumos tuturor celor care construiți prin mine, un model al jurnalismului total liber și transparent, aflat numai în slujba publicului. Sunt aici pentru a spune ceea ce cred și ceea ce îmi dictează conștiința, nu pentru a face cuiva pe plac. #NuCedam.

Vă sunt mult mai util atunci când vă contrazic convingerile și vă pun pe gânduri, decât atunci când vă confirm ceva ce știți deja. Tuturor celor care ați înțeles rolul și misiunea mea și sunteți alături de mine aici, pe Facebook sau oriunde altundeva, va mulțumesc frumos pentru încredere.

Tuturor celor care susțin direct activitatea mea pe http://www.patreon.com/malinbot va sunt recunoscător pentru ca împreună construim ceva fără precedent in Romania: Jurnalism 100% liber și dedicat interesului publicului.

Este un model total nou care deranjează, în același timp, vechile grupări de corupție interesate să poată controla presa, pentru a putea manevra oamenii sa-i tot voteze la infinit si astfel sa aibă mereu pârghii pentru a parazita banii publici.

În această perioadă total ieșită din comun vedem cele mai hidoase efecte ale corupției și lichelismului din instituțiile statului. România nu ajungea aici dacă aveam jurnaliști liberi care să dea socoteală numai în fața propriei conștiințe și a publicului.

Publicitate

Setări confidențialitate

Eu pot astăzi să fiu liber numai pentru ca fiecare dintre dumneavoastră înțelege cât de important este să primească informații, opinii și analize corecte și făcute în interesul public. #SemperFidelis



Poți susține și tu, direct, activitatea mea pe Patreon

Paginile de rețele sociale unde putem intra în contact și poți vedea mai multe:

Blogul WordPressInstagramTwitterprofilul personal de Facebookpagina publică de Facebookpagina de autor Humanitas.

Mulți dintre cei care aud numele meu cunosc activitatea mea recentă, puțini știu povestea mea, de la început până astăzi.

De aceea astăzi am scris acest mic capitol al unei cariere profesionale de 26 de ani în care am ajuns să cunosc ”industria” aceasta de pe toate palierele.

Tocmai această experiență completă cu presa românească actuală m-a făcut să devin independent și să lupt pentru a deschide acest drum nou fără precedent: jurnalismul total liber, susținut direct de public. Citește aici povestea

Lasă un comentariu