Minciunile halucinante ale fondatorului AUR și răspunsul Poliției. Lulea a fost pus cu botul pe labe de Parchet. ORDONANȚA cu invențiile stupefiante ale lui Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea, afaceristul dubios care controlează AUR, a pus degeaba pe drumuri polițiștii de la Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov. Acesta a inventat, într-o plângere penală, fapte inexistente într-o tentativă puerilă de hărțuire.

Polițiștii au luat însă foarte în serios plângerea și au făcut o anchetă completă la finalul căreia au constatat că ”faptele penale nu există” șui au clasat dosarul. Marius Dorin Lulea, președintele fondator al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) și stăpânul lui George Simion a făcut un denunț calomnios stupefiant, dar și pueril.

Obligați de lege să ancheteze aberațiile lui Marius Dorin Lulea, polițiștii au făcut inutil cercetări la fața locului, audieri și la final au ajuns la concluzia că ”faptele penale nu există”. Procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a constatat că Marius Dorin Lulea a inventat infracțiuni și a clasat plângerea.

Marius Dorin Lulea a reclamat în fals infracțiuni de violare de domiciliu, tulburare de posesie, furt, violarea vieții private și hărțuire, fabulând că s-au comis infracțiuni inventate la sediul social AUR din Tunari, strada Geneva 20. Comic, dincolo de ceea ce a declarat concret Lulea, este faptul că l-au contrazis chiar martorii propuși de el pentru a-și susține plângerea cu invenții. Polițiștii au fost nevoiți să scrie un referat de 12 pagini pentru a răspunde tuturor halucinațiilor juridice din delirul infracțional al fondatorului AUR.

Am explicat totul de la sediul AUR, din fața celebrului autocar și ceea ce veți auzi naște două întrebări la care vă invit să răspundeți după ce ascultați toate informațiile și vă minunați de ce a putut să susțină Lulea:

1. Ce a fumat Lulea când a scris prostiile din plângere și a considerat că este în regulă să facă așa ceva?

2. Cât de grav este ca astfel de personaje să aibă acces la puterea politică, guvernamentală sau administrativă?


Poți susține și tu, direct, activitatea mea pe Patreon

Paginile de rețele sociale unde putem intra în contact și poți vedea mai multe:

Blogul WordPressInstagramTwitterprofilul personal de Facebookpagina publică de Facebookpagina de autor Humanitas.

Malin Bot: jurnalist liber. Cine sunt. Ce am făcut. Cine mă susține. De ce #rezist

Mulți dintre cei care aud numele meu cunosc activitatea mea recentă, puțini știu povestea mea, de la început până astăzi.

De aceea astăzi am scris acest mic capitol al unei cariere profesionale de 26 de ani în care am ajuns să cunosc ”industria” aceasta de pe toate palierele.

Tocmai această experiență completă cu presa românească actuală m-a făcut să devin independent și să lupt pentru a deschide acest drum nou fără precedent: jurnalismul total liber, susținut direct de public. Citește aici povestea mea!


Pe aceeași temă:

Halucinant: Fondatorul AUR susține ceva năucitor și a deschis un proces bizar. Lulea e mindblowing

În 26 de ani de presă și 20 de procese cu tot felul de derbedei am văzut și auzit multe, dar asta depășește orice imaginație: Dorin Marius Lulea s-a adresat Tribunalului Timiș cu o acțiune de judecată mai mult decât bizară. Cere instanței să-i acorde daune 50.000 de euro pentru motive inventate, unul absolut halucinant. Lulea pretinde că o bancă i-a desființat conturile din cauza mea și că viața „intimă” îi este afectată. Am explicat din fața Palatului Justiției de la Timișoara.


Fondatorul AUR a luat-o razna grav. Marius Lulea: infracțiuni inventate într-o plângere halucinantă

Președintele fondator AUR a făcut o plângere penală halucinantă și astăzi am fost audiat la Poliția Otopeni. Este vorba despre reportajul filmat la sediul AUR unde, în februarie 2021, a avut loc o petrecere cu scandal care a deranjat vecinii. Oamenii au chemat Poliția și petrecăreții au fost amendați pentru gălăgie dar și încălcarea normelor de atunci privind pandemia. Deși nu are domiciliul în sediul AUR, președintele fondator AUR a susținut că i-a fost ”violat domiciliul”, că i-a fost ”tulburată posesia”, că a fost ”hărțuit” și că s-a comis o ”tentativă de furt”. Evident că toate aceste infracțiuni reclamate aiurea de Lulea nu există în realitate din motive care sunt dincolo de faptul că documentarea unui subiect la sediul unui partid este o activitate legitimă și firească. Lulea nu are domiciliul în sediul de partid și partidul însuși nu are un domiciliu care să poată să fie ”violat”.

Tulburarea de posesie este o faptă care se referă la: ”Ocuparea, în întregime sau în parte, fără drept, prin violență sau amenințare ori prin desființarea sau strămutarea semnelor de hotar, a unui imobil aflat în posesia altuia”. Evident nimeni nu a ocupat sediul AUR, nu a desființat niciun semn de hotar, este o aberație. Pur și simplu, Lulea e luat razna rău de tot cu plângerea aceasta. Pentru că așa e procedura obligatorie, apoi am explicat ce va urma. Vă dați seama unde ar ajunge România dacă un asemenea personaj ar primi orice formă de putere. AUR este o mizerie profund toxică, total nedemocratică, cu personaje foarte dubioase.



Covid la vârful AUR. Procesul cu jupânul AUR, Marius Dorin Lulea: Rețeaua imensă de minciună online

Procesul cu fondatorul și patronul AUR, Marius Dorin Lulea a, fost amânat astăzi la Tribunalul București pe motiv de COVID. Am explicat totul live, din fața Tribunalului. L-am chemat în Justiție pentru că a mințit despre mine, prin toată propaganda AUR, cu articole inventate publicate pe site-urile unei firme a lui. Lulea a publicat articole muncinoase în care a inventat că eu nu declar la Fisc veniturile, că sunt „anchetat penal” pentru evazuiune fiscală, că am venituri de milioane de euro și că sunt plătit de PNL. Acum va răspunde în Justiție pentru aceste minciuni.

Am depus toate extrasele de cont bancar cu toate veniturile mele din ultimii ani, toate declaratiile de venit înregistrate la ANAF, toate chitanțele de plată a impozitului pe venit, astăzi depun chitanțele de plată a impozitului din lunile iunie, iulie, august, septembrie. De asemenea, voi depune zeci de mesaje de ură, amenibțări cu moartea la adresa mea și a familiei mele primite de la susținătorii AUR ca urmare a campaniei de denigrare derulată împortiva mea pe site-urile lui Lulea și în rețeaua de propagandă extremistă pe care aceștia o operează în special pe Facebook.A


Liderii AUR, PARALIZAȚI. George Simion & Claudiu Târziu: MUȚI și LAȘI în fața întrebărilor incomode


Liderii AUR au fost paralizați verbal astăzi, la Cotroceni, când le-am stricat aranjamentele cu Cartelul Mafia Media. Puși în fața unor întrebări incomode, au fost muți. Nici George Simion și nici Claudiu Târziu, personaje foarte guralive pe Facebook sau la emisiunile aranjate cu patronii penali de televiziuni, nu au fost capabili să scoată un cuvânt când au primit întrebările pe care le merită. Se dovedește că nu au niciun argument, dar și că nu le pasă de catastrofa națională pe care au provocat-o. George Simion rânjește tâmp când este întrebat despre cei 574 de morți din cea mai neagră zi.

Nu îi pasă pur și simplu de toată suferința prin care trec familiile celor răpuși în criza fără precedent din România. Le-am oferit posibilitatea să explice, cu argumente, dacă au sau nu legături cu Rusia. Au fost la fel de muți, apoi și-au luat tălpășița cu lașitate. Ca niște șobolani au fugit pentru că erau paralizați-verbal în fața întrebărilor incomode, pe care toată presa trebuia să le pună liderilor AUR. Priviți înregistrarea și constatați cât de slugarnici au fost salariații Cartelului Mafia Media cu liderii AUR. Să vă puneți apoi întrebarea cum poate să fie acest partid anti-sistem când presa mogulilor e slugarnică cu liderii lui?

Fondatorul AUR: Legăturile cu Rusia, sediul KGB & NKVD, firmele de garsonieră și gogonatul Simion

Nicolae Iorga: „Un popor care nu-si cunoaste trecutul e condamnat sa-l repete”. Avem în trecutul nostru atât de multe informații, evenimente, situații care astăzi strigă la noi cu disperare să fim atenți, foarte atenți pentru că întregul viitor al României este pe muchie de cuțit. Stretegia Națională de Apărare a României descrie dictatura criminalului Putin ca principală amenințare la adresa noastră și așa este.

Puțin înțeleg și văd mecanismele vaste care se mișcă deja de foarte mult timp, dirijate de la Moscova, pentru jocurile lui Putin. Astăzi vă invit să mergem la palatul Federației Ruse din fosta Piață Stalin, unde serviciile secrete sovietice concepeau operațiunile de control asupra României, palat aflat în renovare. Renovare despre care știe foarte multe Marius Dorin Lulea, fondatorul AUR. Aparent inginer și diriginte de șantier, camaradul Lulea este în centul unor situații foarte bizare. Foarte bizar este cum a înregistrat el un partid în 4 luni și nu orice partid, unul cu doctrină dughinisto-putinistă axat pe extremism, naționalism huliganic, puternic împotriva NATO și a Uniunii Europene. Bizarul domn Lulea are timp de politică deși teoretic ar trebui să fie extrem de ocupat cu multitudinea de firme în care este îmbârligat.

Firme de garsonieră, înghesuite bizar pe la aceleași adrese, exact ca în știrile cu sute de cetățeni moldoveni domiciliați într-o singură garsonieră. Și mai bizar este că, exact pe modelul propagandei dictaturii de la Moscova, camaradul Lulea operează mai multe site-uri sub acoperire pe care se face în draci manipulare și dezinformare. Site-uri care împart spațiile din vila pe care Lulea i-a pus-o la dispoziție lui Simion. Toate aceste lucruri, aparent de neînțeles pentru cineva care nu cunoaște atent istoria noastră recentă și mai îndepărtată, devin de domeniul evidenței când sunt suprapuse peste evenimente în care Rusia a jucat un rol major: Tâlhăria comisă de Ion Iliescu în decembrie 1989 când ne-a luat cu japca România printr-o amplă operațiune KGB.

Mineriadele organizate tot cu suport rusesc împotriva CDR când s-a dat direcția țării noastre către NATO. Ascultați lecțiile istoriei, cine le cunoaște înțelege foarte bine evenimentele prezentului.


Chef ilegal cu George Simion la sediul AUR. Mizerie cruntă, vecinii au chemat Poliția. Două amenzi

Simion a postat un video de propagandă în care susține acum că el locuiește în sediul AUR. Asta înseamnă că el însuși își bate joc de drapelul național și e responsabil de mizeria cruntă din aceste imagini. Dacă își bate joc de drapelul național cum e patriot? Dacă trăiește în mizeria asta cruntă, incapabil să mențină o curățenie decentă, cum poate convinge pe cineva că e capabil să conducă un partid, poate o țară? In mizerie să conducă?

Mai departe, murdarul George Simion se denunță că organizează la el acasă petreceri ilegale. Bine, noi știam că derbedeul nu respectă legea, fiind doar un huligan. Eu constat că tot ce am spus în acest reportaj este confirmat de George Simion. PS. La aceeași adresă este sediul firmei lui Lulea, deci Simion recunoaște și că este atât de controlat de Lulea încât trăiește în proprietățile lui. Se dezvăluie tot mai interesantă relația dintre băieții aceștia.


Verde-n față: Grigore Cartianu și Mălin Bot. Legăturile lui George Simion cu clanul PSD penal Cosma

Există trei ”filiere unioniste penale” care leagă AUR și pe George Simion strâns de PSD, de zona cea mai sulfuroasă a PSD: Filiera Tudorache – Chișinău, Filiera Cosma – Prahova și Filiera Chirica – Iași. Dan Tudorache, fost primar PSD al Sectorului 1 este cercetat în dosare penale de corupție și a orchestrat tâlhăria civică din Piața Victoriei, fiind păpușarul marionetelor ca Cerva, Lovin, Pascal, Lazarus. Bahmuțeanu. S-a aflat că a pompat sume mari direct în personaje ca Lazarus sau televiziuni ca România TV. În 2019 Tudorache se întâlnea cu primarul socialist de la Chișinău, omul Rusiei, Ion Ceban.

Apoi deturna din banii publici ai Sectorului 1 o sumă imensă, pentru ”pentru reabilitarea liceului Gheorghe Asachi din str. București, de la Chișinău”, unde director era Boris Volosatâi actual deputat AUR. Simion, Lazarus, Cerva, Șparanghelista au inițiat în mai 2020 isteriile CapVid. În perioada în care Simion poza în ”candidat independent” era intens susținut de alt baron local penal: Mihai Chirica, trimis în judecată de DNA la începutul acestui an. George Simion și Dorin Lulea, patronul lui Simion, au legături strânse cu baronul penal traseist din gruparea lui Costel Alexe, alt baron inculpat în dosare de corupție. Informații mai vechi, din 2012, 2014 și 2016 scot la iveală o strânsă legătură și cu clanul PSD penal de Prahova.

Baronul infractor Mircea Cosma are legături strânse cu George Simion și am recuperat informații interesante, chiar discursuri ale baronului Cosma care îl declară pe Simion noul Vadim Tudor. Simion are o relație aparte și cu Sebastian Ghiță care personal s-a dus, acum câțiva ani la o secție de Poliție unde fusese reținut actualul lider AUR ca să încerce să-l scoată de acolo. Este practic un munte de dovezi care plasează originile politice ale lui George Simion în zona baronilor și grupărilor de corupție PSD, ceea ce explică faptul că în perioada 2017 – 2019, Simion nu a existat civic pentru a nu deranja Regimul Dragnea. Legăturile cu Chișinău, pe filiera prorusă Tudorache – Cheban, explică propaganda putinist-dughinistă, cu naționalism extremist și influențe anti-NATO & anti-UE pe care o face AUR de când există. Am explicat toate aceste lucruri în emisiunea lui Grigore Cartianu, ”Verde-n față” de la postul Profi24.


Rețeaua AUR de intoxicare: Pagini false de Facebook și site-uri sub acoperire sunt demascate din nou

Noi pagini false și site-uri acoperite, care de fapt fac propagandă extremistă, naționalistă și conspiraționistă pentru AUR au fost deconspirate. Deranjat că filmam acolo, după ce s-a consultat cu cineva la telefon minute bune, individul a încercat să intimideze, amenințând că sună la 112. I-am spus că e treaba lui, dar va lua amendă pentru alertarea fără temei a autorităților. Iată reportajul complet.

Ancheta jurnalistică, publicată pe unul dintre cele mai serioase site-uri, confirmă ceea ce eu spun de aproape un an de zile și ajunge la aceleași informații pe care le prezentasem și eu, aceasta fiind încă o dovadă că ceea ce spun corespunde mereu realității. Ancheta jurnalistică a echipei PressOne confirmă ceea ce spuneam și eu de luni de zile și aduce noi informații despre rețeaua elaborată de manipulare folosită de AUR, noile firme identificate au sediul în vila lui Marius Dorin Lulea, sediul social AUR, unde am filmat astăzi.

Ancheta completează informațiile pe care le-am dezvăluit despre site-urile și paginile sub care se face propagandă AUR și cultul personalității liderului George Simion. La fața locului veți vedea, la finalul materialului video și o discuție amuzantă cu un individ care susține că este chiriaș în sediul AUR și în același timp sediul firmelor lui Lulea care dețin site-urile cu propagandă extremistă, naționalism rusofil și dezinformări CapVid.

Lasă un comentariu