LIVE. Q&A: România în ANUL CRITIC. Libertatea copiilor noștri depinde de noi. RĂULUI DĂ FOC PLANETEI. Putin va ataca un stat NATO. Războiul nostru este la urne

Atacul Iranului împotriva Israelului este deschiderea unui nou front al Axei Răului, o nouă etapă din războiul declarat de dictaturile din Rusia, China și Iran democrațiilor și libertății

România este deja atacată în acest război, prin operațiuni hibride care au produs grupările extremiste din Parlament, propaganda putinistă agresivă de pe rețele sociale și lucrurile se vor agrava pentru noi, dacă nu ieșim masiv la vot în acest an. 

Este cel mai negru context din istoria noastră recentă, de la invazia tancurilor lui Stalin din 1944 și situația riscă să devină chiar mai sumbră dacă Donald Trump va câștiga alegerile din SUA.

O fostă consilieră din Administrația Trump a dezvăluit că fostul președinte american era convins că Ucraina nu este o țară și că ar trebui să facă parte din Rusia. 

Putin vrea însă mai mult și cu siguranță Trump îi va permite chiar și reluarea controlului asupra fostelor țări comuniste din Europa de Est.

Situația se poate agrava enorm pentru România, dacă nu ne asigurăm în acest an, începând cu alegerile locale, că vom avea lideri politici capabili să reziste așa cum rezistă Zelensky în Ucraina. 

Vorbim despre existența noastră ca țară, dacă vechea hidră FeSeNisto-securistă rămâne la putere după aceste alegeri.



Malin Bot, jurnalist independent: Poți susține și tu, direct, activitatea mea pe Patreon



Mălin Bot, jurnalist independent: ”Împreună construim cea mai curată cale în jurnalism”

Vă mulțumesc frumos tuturor celor care construiți prin mine, un model al jurnalismului total liber și transparent, aflat numai în slujba publicului. Sunt aici pentru a spune ceea ce cred și ceea ce îmi dictează conștiința, nu pentru a face cuiva pe plac. #NuCedam.

Vă sunt mult mai util atunci când vă contrazic convingerile și vă pun pe gânduri, decât atunci când vă confirm ceva ce știți deja. Tuturor celor care ați înțeles rolul și misiunea mea și sunteți alături de mine aici, pe Facebook sau oriunde altundeva, va mulțumesc frumos pentru încredere.

Tuturor celor care susțin direct activitatea mea pe http://www.patreon.com/malinbot va sunt recunoscător pentru ca împreună construim ceva fără precedent in Romania: Jurnalism 100% liber și dedicat interesului publicului.

Este un model total nou care deranjează, în același timp, vechile grupări de corupție interesate să poată controla presa, pentru a putea manevra oamenii sa-i tot voteze la infinit si astfel sa aibă mereu pârghii pentru a parazita banii publici.

În această perioadă total ieșită din comun vedem cele mai hidoase efecte ale corupției și lichelismului din instituțiile statului. România nu ajungea aici dacă aveam jurnaliști liberi care să dea socoteală numai în fața propriei conștiințe și a publicului.

Eu pot astăzi să fiu liber numai pentru ca fiecare dintre dumneavoastră înțelege cât de important este să primească informații, opinii și analize corecte și făcute în interesul public. #SemperFidelis



Poți susține și tu, direct, activitatea mea pe Patreon

Paginile de rețele sociale unde putem intra în contact și poți vedea mai multe:

Blogul WordPressInstagramTwitterprofilul personal de Facebookpagina publică de Facebookpagina de autor Humanitas.

Mulți dintre cei care aud numele meu cunosc activitatea mea recentă, puțini știu povestea mea, de la început până astăzi.

De aceea astăzi am scris acest mic capitol al unei cariere profesionale de 26 de ani în care am ajuns să cunosc ”industria” aceasta de pe toate palierele.

Tocmai această experiență completă cu presa românească actuală m-a făcut să devin independent și să lupt pentru a deschide acest drum nou fără precedent: jurnalismul total liber, susținut direct de public. Citește aici povestea

Lasă un comentariu