PRINS CU MINCIUNA: Iohannis a înșelat NATO. România, expusă în fața Rusiei. Începe REVOLUȚIA în PNL

Iohannis și Guvernul PSD – PNL au mințit NATO și Uniunea Europeană, fiind acum prinși cu fofârlica

Cifrele concrete privind Bugetul Armatei, analizate chiar de oficialii NATO, arată că România a consumat numai 1,6 % din PIB în realitate, deși Iohannis a mințit că se vor aloca 2,5 %.

Este o situație extrem de gravă, cu atât mai mult cu cât 60 % din bugetul Armatei se duce pe pensii speciale și salarii. Minciuna nu se mai poate ascunde și astăzi mai multe articole din puțina presă independentă au explicat situația.

Desigur, marile trusturi de presă și mai ales televiziunile de știri, care încasează sume imense din bani publici de la PSD & PNL, ascund aceste informații publicului.

Situația este periculoasă pentru că România are războiul lui Putin la frontiere și nu a investit în modernizarea Apărării Naționale. Suntem lăsați vulnerabili în fața unui pericol iminent care ne amenință tot mai serios.

Astăzi, pentru prima dată de la declanșarea invaziei din Ucraina, în februarie 2022, dictatura lui Putin a recunoscut oficial că Rusia este în război.

La declanșarea invaziei, cuvântul ”război” a fost interzis în Rusia, în asociere cu operațiunile militare din Ucraina. Jurnaliști, lideri de opinie și cetățeni simpli au avut de suferit condamnări penale în Rusia pentru folosirea acestui cuvânt cu referire la situația din Ucraina.

Acum, în mod oficial, dictatura criminalului de război Vladimir Putin admite ceea ce lumea întreagă știa de la bun început.

Se coace o revoluție în PNL, la Timișoara

Șeful PNL Timiș și președinte al Consiliului Județean, Alin Nica, a susținut astăzi la Timișoara o conferință de presă în stradă, în fața sediului partidului, alături de primarii liberali pentru a anunța rebeliunea împotriva listelor comasate.

Nica spune că refuză să fie orc în Partidul Orcilor Comasați inventat de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, sub înaltul patronaj al președintelui Klaus Iohannis.




Malin Bot, jurnalist independent: Poți susține și tu, direct, activitatea mea pe Patreon



Mălin Bot, jurnalist independent: ”Împreună construim cea mai curată cale în jurnalism”

Vă mulțumesc frumos tuturor celor care construiți prin mine, un model al jurnalismului total liber și transparent, aflat numai în slujba publicului. Sunt aici pentru a spune ceea ce cred și ceea ce îmi dictează conștiința, nu pentru a face cuiva pe plac. #NuCedam.

Vă sunt mult mai util atunci când vă contrazic convingerile și vă pun pe gânduri, decât atunci când vă confirm ceva ce știți deja. Tuturor celor care ați înțeles rolul și misiunea mea și sunteți alături de mine aici, pe Facebook sau oriunde altundeva, va mulțumesc frumos pentru încredere.

Tuturor celor care susțin direct activitatea mea pe http://www.patreon.com/malinbot va sunt recunoscător pentru ca împreună construim ceva fără precedent in Romania: Jurnalism 100% liber și dedicat interesului publicului.

Este un model total nou care deranjează, în același timp, vechile grupări de corupție interesate să poată controla presa, pentru a putea manevra oamenii sa-i tot voteze la infinit si astfel sa aibă mereu pârghii pentru a parazita banii publici.

În această perioadă total ieșită din comun vedem cele mai hidoase efecte ale corupției și lichelismului din instituțiile statului. România nu ajungea aici dacă aveam jurnaliști liberi care să dea socoteală numai în fața propriei conștiințe și a publicului.

Eu pot astăzi să fiu liber numai pentru ca fiecare dintre dumneavoastră înțelege cât de important este să primească informații, opinii și analize corecte și făcute în interesul public. #SemperFidelis



Poți susține și tu, direct, activitatea mea pe Patreon

Paginile de rețele sociale unde putem intra în contact și poți vedea mai multe:

Blogul WordPressInstagramTwitterprofilul personal de Facebookpagina publică de Facebookpagina de autor Humanitas.

Mulți dintre cei care aud numele meu cunosc activitatea mea recentă, puțini știu povestea mea, de la început până astăzi.

De aceea astăzi am scris acest mic capitol al unei cariere profesionale de 26 de ani în care am ajuns să cunosc ”industria” aceasta de pe toate palierele.

Tocmai această experiență completă cu presa românească actuală m-a făcut să devin independent și să lupt pentru a deschide acest drum nou fără precedent: jurnalismul total liber, susținut direct de public. Citește aici povestea

Un gând despre “PRINS CU MINCIUNA: Iohannis a înșelat NATO. România, expusă în fața Rusiei. Începe REVOLUȚIA în PNL

Lasă un comentariu